mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 201
παιδες ξερετε αν η μαρινα απο φωκαιας 17 θα βρισκετε εκει μετα τις 12 σημερα?
Εγώ την έχω πετύχει Φυλής στο 109 όροφος και νομίζω με επιφύλαξη ό,τι έχει περάσει και Διδύμου, όχι στο 27.Νομίζω άλλη η Βικτώρια της Διδυμου 27 και άλλη η Βικτώρια της Φυλής 27 (και Φώκαιας 27β).
Η πρώτη δούλευε μόνο πρωί, η δεύτερη δουλεύει κυρίως απόγευμα ή τρίτη βάρδια στο Φώκαιας 27β.
αδερφέ καμία σχέση, η Νίκα είναι ξανθιά ψηλολιγνη και η Γιάννα κοντή καστανή, έχουν τουλάχιστο 12-15 πόντους διαφορά, επίσης τις έχω πάρει και τις δύοΣημείωση: Η Γιάννα που εμφανίζεται σαν καινούρια είναι η πρώην Νίκα Βέργας 3 , πολύ μέτρια για τα γούστα μου
Έτσι πήγα και εγώ, τις προηγούμενες μέρες, και μόλις έβγαλα τα 30 αργύρια και είπα στην κυρία του οίκου πως τις θέλω παρτούζα μου απάντησε "Δεν κάνουν παρτούζα". Τις είχα πάρει έτσι αρχές του χρόνου, αλλά τώρα μάλλον έκοψαν τη συνεργασία τους. Σαμπίνα κάνει παρτούζα με Νάνσυ και μου είπαν κάθε Τρίτη-Τετάρτη θα είναι μαζί.ειχα παει καρφωτος για διπυρηνο τσιμπουκι αλλα μολις ειπα μαζι μου απαντησε δεν κανουν παρτουζα
Έχεις δίκιο, εγώ τα μπέρδεψα. Είμαι σίγουρος ό,τι τη Γιάννα κάπου την έχω πετύχει, ίσως σε μασατζίδικο.αδερφέ καμία σχέση, η Νίκα είναι ξανθιά ψηλολιγνη και η Γιάννα κοντή καστανή, έχουν τουλάχιστο 12-15 πόντους διαφορά, επίσης τις έχω πάρει και τις δύο![]()
![]()
Όντως ισχύει..,επικρατει μια βιασυνη που πανε να στην περασουν τσατσος και ταναπου αλλα με καλη διαχειριση χρονου δεν φευγεις αχυστος.
Έχει πολύ πλάκα αυτός..τραβελοτσατσο
Πήγαινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη ντυμένος βαζελος. Εκεί θα δεις τι πάει να πει BDSM...Καλησπέρα συναγωνιστές, μήπως γνωρίζετε κάποιο studio BDSM στην Αθήνα;
την προηγούμενη εβδομάδα περνούσα εποχούμενος περίπου 5.30 το απόγευμα - στις 5 αλλάζει βάρδια υποτίθεται - κι επίσης ήταν κλειστό.Τις τελευταίες φορές έχει τύχει να πηγαίνω για Αντριάννα χωματιανου και να βρίσκω συνέχεια κλειστά. Έχει αλλάξει τίποτα στα ωράρια κ πάει όποτε της καυλώσει?
βαρδια? Για να παω να το γαμησω και να σου πω.Δοκίμασε κανείς φ13 υπόγειο το ντολμαδακι με το πρωκτικό?