Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (39 μέλη και 273 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.133
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους...μια ερωτηση....
Ποιος συναγωνιστης ειχε περασει πριν 15-20 μερες με την Νικη απο Παρασιου το μεσημερακι????να σηκωσει το χερι...
Καθομουνα στο σαλονι και ακουγα τους θεατρινιστικους αναστεναγμους της συμπαθους Κορασιδους και ξεκινησε ο παιχτης τα βογγητα καποια στιγμη και τα ¨''ετσι...ετσι....' μολις τελειωνε ακουγοτανε μεχρι τον δρομο...χχαχαχαχαχαχα
Περασαμε και εμεις...νορμαλ....ουτε κρυο....ουτε ζεστη....καλη για τα χοντρα...
Καλα να περνατε....

tip28

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
32
Πόντοι
0
Γεια σας ομάδα !
Πριν 2 μήνες περίπου ήταν
Μαραθώνος 59 " Ναταλί "μια κοπελίτσα με τατουάζ στο αριστερό μπούτι γύρο 22-25 χρν μήπως ξέρουμε που εργάζεται τώρα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.154
Πόντοι
47.129
Ιάσονος 39 (2) εδώ είχε μια κοπελίτσα με πάρα πολύ ωραίο κορμί αλλά λόγω της σπασαρχιδως ξανθιάς χοντρής τσατσάς δεν επιτρέπεται να μάθουμε το όνομα... μελαχρινή μελαμψη με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό πολύ ωραίο κορμί μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Μια απο τα ιδια... :uzi::uzi::uzi::hammer::hammer:

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
21
Καλησπέρα , σήμερα περίμενα.μ έξω από τον οίκο π δουλεύει η ιρινα δεν τ έχω συνάντηση ποτέ , ήθελα να τη δοκιμάσω , δεν μ άρεσε π ο οίκος ήταν κλειδωμένος ώρες , γνωρίζετε αν κάνει τελειωτικό στόμα ;

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.099
Πόντοι
441
Καλησπέρα , σήμερα περίμενα.μ έξω από τον οίκο π δουλεύει η ιρινα δεν τ έχω συνάντηση ποτέ , ήθελα να τη δοκιμάσω , δεν μ άρεσε π ο οίκος ήταν κλειδωμένος ώρες , γνωρίζετε αν κάνει τελειωτικό στόμα ;
Δεν κάνει καν ελεύθερο στοματικό, θα κάνει cim ?

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
21
Η αλεξανδρα έφυγε για Ουκρανία άλλη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό φυλής ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.154
Πόντοι
47.129

Η αλεξανδρα έφυγε για Ουκρανία άλλη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό φυλής ;

Σε ποιον οικο να πας ηξερες .... να διαβασεις τις κριτικες για το τι κανει μεσα στο δωματιο δε σου εκοψε :jerking::jerking::idiot::idiot:

Τοσες ενημερωσεις που γινονται με το προγραμμα των κορασιδων εισαι στραβος και δε της εχεις δει...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΑΚΑ ΚΛΩΝΕ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.202
Πόντοι
9.846
Φυλής: Νάταλι καινούργιο κομμάτι μελαχρινό καλό τουμπανεϊρος, Χριστίνα Τσέχα, Τζέσικα, Τινα, Κορίνα, Καρολίνα & Σολ λατινες στην υπογα, Λίλη λατίνα κόκκινη θύρα, Μαίρη Ρωσίδα λευκή θύρα.

Φιλιππίδου: Βαλέρια & Καρολινα

Φώκαιας: Ναταλία υπογα 13, Σύλβια γομαρι, Μόνικα ξανθιά καινούρια 17 κάτω. Ρόζα ξανθό νταρντανογυναικο 19. Τέλος κάτω γωνία κλασσικά Ιρίνα.

Διδύμου 22: Στέλλα και Μαριάννα.

Για λεπτομέρειες που εδρεύουν οι θυγατέρες ακριβώς καθώς και χαρακτηριστικά ανατρέξτε στις περιγραφές του ληξιαρχου @n.smirni76.

Βόλτα έκανα, δε γαμάω. Κλασσικά.
Αν και πέρασα από Σύνταγμα - Διαδηλώσεις και με καβλωσαν δύο φοιτήτριες που φορούσαν πέδιλα με αβαφα κομμουνιστικα νύχια, μπλούζες "free Palestine" ιδρωμένες και απλυτες και σίγουρα αξύριστες μασχάλες καθως και κωλοτρυπιδες όπως αρμόζουν σε κάθε αριστερη που σέβεται τον εαυτό της...! Πλύσιμο κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί. Μην καταναλώνουμε και πολυ νερό γιατί αγαπαμε τον πλανήτη!!

Τελευταία τροποποίηση:

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.816
Πόντοι
201
Πάντως αυτή η Νάταλι στο Φωκαίας 27, αν και έκφυλο μιλφονι, ο κολος τις είναι ανύπαρκτος.... μεγάλο μείον αυτό σε γυναίκα.......δύο φορές που πέρασα και την τσεκαρα, με χάλασε το θέαμα, και δεν μπήκα.
Ίσως με 2-3 βότκες..... ίσως.....

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
729
Πόντοι
311
Φυλής: Νάταλι καινούργιο κομμάτι μελαχρινό καλό τουμπανεϊρος, Χριστίνα Τσέχα, Τζέσικα, Τινα, Κορίνα, Καρολίνα & Σολ λατινες στην υπογα, Λίλη λατίνα κόκκινη θύρα, Μαίρη Ρωσίδα λευκή θύρα.

Φιλιππίδου: Βαλέρια & Καρολινα

Φώκαιας: Ναταλία υπογα 13, Σύλβια γομαρι, Μόνικα ξανθιά καινούρια 17 κάτω. Ρόζα ξανθό νταρντανογυναικο 19. Τέλος κάτω γωνία κλασσικά Ιρίνα.

Διδύμου 22: Στέλλα και Μαριάννα.

Για λεπτομέρειες που εδρεύουν οι θυγατέρες ακριβώς καθώς και χαρακτηριστικά ανατρέξτε στις περιγραφές του ληξιαρχου @n.smirni76.

Βόλτα έκανα, δε γαμάω. Κλασσικά.
Αν και πέρασα από Σύνταγμα - Διαδηλώσεις και με καβλωσαν δύο φοιτήτριες που φορούσαν πέδιλα με αβαφα κομμουνιστικα νύχια, μπλούζες "free Palestine" ιερωμένες και απλυτες και σίγουρα αξύριστες μασχάλες και κωλοτρυπιδες όπως αρμόζουν σε κάθε αριστερη που σέβεται τον εαυτό της...! Πλύσιμο κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί. Μην καταναλώνουμε και πολυ νερό γιατί αγαπαμε τον πλανήτη!!
Ναταλια Φωκαίας φυλής είναι η ιδια ;

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
729
Πόντοι
311
Σε ποιο της φυλής θυμασε;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.525
Πόντοι
4.646
Δεν ξέρω από πού είναι. Για να δούλεψε Κολωνού 30 άρα πολύ πιθανόν να είναι Ρουμάνα γιατί εκεί δουλεύουν φουλ Ρουμάνες. Πάντως μιλούσε ελληνικά και έβλεπα ότι συννενόουνταν με τον τσατσο. Ηλικία την έκανα 30 + - 3.
ΜΟΛΔΑΒΕΣ!!! Μύστη, σε βρίσκω αδιάβαστο! :woldman:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.329
Πόντοι
2.036
Πάντως αυτή η Νάταλι στο Φωκαίας 27, αν και έκφυλο μιλφονι, ο κολος τις είναι ανύπαρκτος.... μεγάλο μείον αυτό σε γυναίκα.......δύο φορές που πέρασα και την τσεκαρα, με χάλασε το θέαμα, και δεν μπήκα.
Ίσως με 2-3 βότκες..... ίσως.....
Και εμένα με άφηνε αδιάφορο, μέχρι που πέρασα μία μέρα μόνος στο σαλόνι πριν κάνα μήνα, 2η βάρδια και με έπιασε στην πόρτα, μου έγλυφε το αυτί και μου χάιδευε τον κώλο και έγινα πύραυλος, καλά πέρασα και μέσα, δεν έχω ξαναπάει αλλά είναι πάντα στα υπόψιν.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.202
Πόντοι
9.846
ΜΟΛΔΑΒΕΣ!!! Μύστη, σε βρίσκω αδιάβαστο! :woldman:
Η Ντάρια που είναι 10 χρόνια εκεί είναι Ρουμάνα. Και η Μπέλλα νομίζω ότι είναι Ρουμανα που βγάζει πλέον την πρωινή βάρδια. Ας μας πει ο @n.smirni76 τι εθνικότητας είναι λοιπόν.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.525
Πόντοι
4.646
Η Ντάρια που είναι 10 χρόνια εκεί είναι Ρουμάνα. Και η Μπέλλα νομίζω ότι είναι Ρουμανα που βγάζει πλέον την πρωινή βάρδια. Ας μας πει ο @n.smirni76 τι εθνικότητας είναι λοιπόν.
Άρα λες για το 30Α! Εγώ μιλάω για τον όροφο και για το ρόστερ που έφερνε χρόνια. Η ίδια η μιλφ Άννα, που απέμεινε από το αρχαίο ρόστερ επιβεβαιώνει την Μολδαβικη καταγωγή της.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.816
Πόντοι
201
Και εμένα με άφηνε αδιάφορο, μέχρι που πέρασα μία μέρα μόνος στο σαλόνι πριν κάνα μήνα, 2η βάρδια και με έπιασε στην πόρτα, μου έγλυφε το αυτί και μου χάιδευε τον κώλο και έγινα πύραυλος, καλά πέρασα και μέσα, δεν έχω ξαναπάει αλλά είναι πάντα στα υπόψιν.
Το ξερω μυστη οτι εχει καλες επιδοσεις, κανεις δεν εχει πει κατι αρνητικο......με εψεισες......θα τολμησω την επομενη βολτα...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.525
Πόντοι
4.646
Σφηνάκι από Βέργας:
Στο Βέργας 3 ήταν η Κορίνα, ένα fuckable ξανθό προμιλφ με ΑΚΑ στοματικό (όχι τελειωτικό) και 69. Φαίνεται καλή περίπτωση! Βέβαια, το θετικό ήταν ότι συμφιλιώθηκα μετά από χρόνια με την πασίγνωστη Μπαρμπορα, η οποία εκτελούσε χρέη υπηρεσίας! :rockon: Μόλις με το καλό επιστρέψει στην ενεργό δράση θα μου φιλοξενήσει το καβλι μου στο φιλόξενο κωλι της! :zfuck:

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
205
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, αυτή την Τζούλια από Ιάσωνος 37 δεν έχω καταφέρει να την πετύχω ποτέ. Πάντα και τα δύο όταν περνάω είναι κλειστά. Σε ποιο από τα δύο δουλεύει και ποιες ώρες;

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
450
Πόντοι
21
Φυλής 69β
Πέρασα για μια βόλτα
Και ήρθε στο σαλόνι η εμμυ
Πιτσιρίκα 19 χρόνων
Επειδή είμαι και εγώ πιτσιρικάς
Ήρθε μου τριβόταν με ξεκινάμε να με φιλάει και να μου πιάνει το εργαλείο και μου λέει δεν είμαι καύλα να με ξεσκίσεις
Με την μια περάσαμε δωμάτιο
Πίπα πάρα πολύ καλή
Ήρθε από πάνω μου και κοπανιοταν με μανία
Γύρισμα στα 4 και μου φώναζε ξεσκισεμε
Μετά την γυρίζω ιεραποστολικό
Την κοπαναω και ξεκίναγε να με φιλάει και να μου κάνει γρατσουνιές και πιπίλες στον λαιμό και την ώρα που χινω χινει και αυτή μαζί
❤️❤️❤️
επίσης πρέπει να ήμουνα κάνα 20 λεπτο και να την γαμαγα
Είχε έρθει η τσατσά πόσες φορές και χτυπαγε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom