Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Μηνύματα
80
Like
143
Πόντοι
0

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.086
Κριτικές
20
Like
5.978
Πόντοι
6.815
Μάγκες αξίζει να παω σε μπουρδελο για μια ώρα ;;;
Δε νομίζω γιατί αυτά που θα ζητήσει δε θα είναι λίγα και η συμπεριφορά θα είναι μπουρδελου-ξεπετα.
Χίλιες φορές σε ανεξάρτητη των 60-80€ συν ξενοδοχείο χοντρικά 100€ και θα περάσεις πολύ καλύτερα.
Νομίζω.
 

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Μηνύματα
150
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
80-100 ευρώ είναι περίπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Μπαρμπορα
Ρε φίλε μου είναι πολλά για μπουρδέλο.αν είναι έτσι να διαθέσεις 80-100€ σε μπουρδέλο και θέλεις να πας κάνε πέντε επαναλήψεις πας μια φορά τον καρφώνεις πας μετά από λίγο και ξανά τα ίδια. ποιο οικονομικά θα σου έρθει.μου έχει τύχει βίζιτα μουναρα 100€ για τέσσερις ώρες και απ'όλες τις τρύπες.και αν διαθέτης κάτι παραπάνω για ένα βράδυ.
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.934
Κριτικές
31
Like
25.788
Πόντοι
7.046
Επίσκεψη πριν από λίγο στο Λιοσίων 73 ισόγειο ψάχνοντας την Κιρα. Η υπηρεσία μου είπε ότι η κορασίδα είναι αρρωστη με αμυγδαλίτιδα και θα λείψει μερικές μέρες.
Συγκεκριμένα η Κιρα έπαθε αμυγδαλίτιδα από τα βαθιά
λαρυγγωτα τσιμπούκια που έπαιρνε όπου ερέθησε τις αμυγδαλές της. Περαστικα Κιρα !
Είδες που ο Διανοούμενος την πήρε με πίπα ακα;! Τώρα θα πονούσε ο λαιμουδακος του ...:wink::cheesy:
 

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Μηνύματα
80
Like
143
Πόντοι
0
Δε νομίζω γιατί αυτά που θα ζητήσει δε θα είναι λίγα και η συμπεριφορά θα είναι μπουρδελου-ξεπετα.
Χίλιες φορές σε ανεξάρτητη των 60-80€ συν ξενοδοχείο χοντρικά 100€ και θα περάσεις πολύ καλύτερα.
Νομίζω.
Οι περισσότερες ανεξαρτητεσ ζητάνε 100 και
 
  • Like
Αντιδράσεις: noblue

Milfomaniac

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
966
Κριτικές
129
Like
16.353
Πόντοι
19.306

Milfomaniac

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
966
Κριτικές
129
Like
16.353
Πόντοι
19.306
Αυτό που λες ισχυεί ΑΛΛΑ εδώ μιλάμε για ΑΠΑΤΗ διότι ανακοινώνεται πρωκτικό και ρώτησα και την τσατσά πριν μπω αν όντως δίνει τον κώλο της και μου είπε ΝΑΙ.
Δεν θα το έλεγα απάτη. Είπες ότι στήθηκε αλλά δεν έμπαινε, όχι ότι δεν καθόταν ή το απέφευγε . Ήθελε λίγο τζελ μάλλον.
 

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Μηνύματα
34
Like
48
Πόντοι
0
καλησπερα μυστες

Ξερεις κανεις ποια δουλευει στο ιασωνος 37 τετοιες ωρες ;;;


Ευχαριστω
 

Arxontas tou skotous

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Μηνύματα
553
Κριτικές
25
Like
3.446
Πόντοι
1.436
σε όλα τα μπουρδέλα της ΑΘΗΝΑΣ ζήτημα να κάνουν πρωκτικό αυτό το διάστημα καμιά 25 γυναίκες όπου οι περισσότερες είναι χοντρές ή προχωρημένης ηλικίας και όχι μικρούλες σαν και αυτές , δεν ντρέπονται οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.
Tα είπες όλα......δεν υπάρχει πρωκτικό με αξιόλογη εμφανισιακά ιεροδουλη στους οίκους.....
 

minkowski

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Μηνύματα
204
Like
918
Πόντοι
81
Δεν θα το έλεγα απάτη. Είπες ότι στήθηκε αλλά δεν έμπαινε, όχι ότι δεν καθόταν ή το απέφευγε . Ήθελε λίγο τζελ μάλλον.
ΑΠΑΤΗ φίλε ,στήθηκε και έσφιγγε την κωλοτριπίδα για να μη μπώ μέσα,στο τέλος πήγα να της βάλω κωλοδάχτυλο και ούτε αυτό κατάφερα με τέτοιο σφίξιμο.....Σε προκαλώ λοιπόν καλοπροέρετα πάνε και δοκίμασέ την και αν την πάρεις από τον κώλο τότε ΜΠΡΑΒΟ σου......Η κοπέλα είναι η μελαμψή κοντούλα με τατού στο μπούτι και πίσω στη μέση πάνω από τον κώλο την λένε Τίνα ή Ζίνα δεν ξέρω ακριβώς διότι ένας συναγωνιστής είπε ότι την λένε Ζίνα αυτή που πήρα,πάνε λοιπόν και έλα να μας πεις την εμπειρία σου ΑΛΛΑ με ειλικρίνεια.
 
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Μηνύματα
1.610
Κριτικές
13
Like
10.015
Πόντοι
2.046
πέρασμα προ ολίγου στα τσαρδιά να τσεκάρω τι παίζει 3η βάρδια φυλής-φωκαίας και πέριξ και με αυτά που είδα μάγκες τα μάτια μου έκαναν πουλάκια!
Φ54 έχουμε επιστροφή Άννα-Ιλόνα κύριοι σαν το παλιό καλό κρασί θα την δοκιμάσω άλλη μέρα να δω αν είναι ακόμη σε φόρμα
Φ56 μεταγραφή αεροδρομίου Σαμπίνα αλλά με το παλιό της όνομα παρουσιάστηκε σαν Αλίνα από την τσατσά
Φ66 Ρενάτα μία φορά την εβδομάδα θα ναι εδώ και τις υπόλοιπες σε στούντιο στο Σχηματάρι, βγήκε βρώμα οτι η Σαμπίνα της έκαψε το αμάξι και τώρα κινείται μόνο με μετρό και λεωφορείο
Φ84 ήταν ένα όμορφο μελαχρινό μοντελάκι ονόματι Σόνια μας το παρουσίασε ο κυρ Βασίλης σαν αρνάκι γάλακτος ,μόλις βγήκε σαλόνι έλεγε ναζιάρικα "γκειαα σουυυ τι κάνειιιις" κι ας ήμασταν 6 άτομα εκεί... νομίζω κάπου την είχα ξαναδεί στο παρελθόν!
Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή βαράει διπλοβάρδιες
Φ71 όροφος Λίζα ξανθιά ψιλόλιγνη κοπέλα αλλά
με πολύ ξινό ύφος δεν με έψησε να μπω μύριζε φολάρα
Φωκ17 κάτω Μικαέλα μόλις είχε φτάσει το ντελίβερι με 3 γεμάτες σακούλες απο mcdonalds έδειξα κατανόηση κι έφυγα
Φωκ25 όροφος εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση της βραδιάς στη Βερόνικα ένα τούμπανο με ψεύτικα 4άρια βυζιά, καυλιάρικα γυαλιά μυωπίας και τατού σε όλο το σώμα...
μετά συνέχισα λίγο παρακάτω προς Πιπίνου και στο 114 είχε τρεις κοπέλες η μία ήταν η Βίκη λεπτή ξανθιά με προσωπάρα ανακοινώθηκαν τα πάντα όλα μέχρι και γλωσσόφιλα όπου εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση...
τελευταίοι οίκοι που επισκέφθηκα ήταν στη Ρεμούνδου:
Ρεμ21 λοιπόν μιας και είχα ακούσει για ένα πανέμορφο λατινάκι που την έλεγαν Πατρίτσια και γινόταν χαμός μόλις μπήκα σαλόνι πέτυχα συναγωνιστή να της κάνει πρόταση γάμου βάζοντάς της το μόνοπετρο και δίνοντάς της καινούργιο i phone 15 promax και μια ανθοδέσμη με πρόλαβε ο μπαγάσας! βγαίνω αμέσως και πάω δίπλα Ρεμ20 που είχε μια τεράστια ουρά αναμονής μέχρι έξω λέω τι γίνεται εδώ ρε παιδιά... τελικά μετά από πολύ ώρα, σπρώξιμο και ποδοπάτημα καταφέρνω να μπω στον οίκο και τι να δω! σαλονάρει η Christy White!!! παράτησε την καριέρα στην ευρώπη και την αμερική γιατί δεν την πλήρωναν όσο άξιζε και ήλπιζε οτι γυρνώντας θα την καλέσουν να γίνει κριτής στο επόμενο GNTM, κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και επειδή στα γραφεία ζήλευαν όλες που τους έτρωγε τους πελάτες και τη φθονούσαν αποφάσισε να ρίξει άγκυρα σε αυτόν τον ήσυχο και ταπεινό οίκο του μεροκάματου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΗΣΙΑ
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.710
Κριτικές
6
Like
8.879
Πόντοι
1.686
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:


Η Πρωταπριλιά ξεκίνησε από τη νύχτα ! :2funny:

Το παραμυθάκι με τη Ρενάτα , πολύ πετυχημένο ! :2funny:

Το μόνο αληθοφανές η Μιχαέλα.



Αληθινά όμως, εγώ το απόγευμα πέρασα σε Φωκαίας 17 πάνω
με την Βαλέρια, ρωσόφωνη, με ωραίο πρόσωπο
και με καμπύλες μελαχροινή.

Ήταν καλή μέσα, αλλά της μίλησα ρωσικά
δεν γνωρίζω πως είναι γενικά ,
αλλα΄ μου άρεσε. Έχει βυζί γυναίκας που μάλλον
έχει παιδί, και είναι γλυκιά.

Μου θυμίζει κάπως την κατωτέρω .


533946_v9_bc.jpg
 
Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.615
Πόντοι
4.546
Μάγκες αξίζει να παω σε μπουρδελο για μια ώρα ;;;

Το βασικότερο ΟΛΩΝ τύπε εάν αποφασίσεις να περάσεις σε τσαρδί για μία ώρα όπως αναγράφεις πέραν του οικονομικού ..να βάλεις όρο να κλείσει η υπηρεσία το φως και να κλειδώσει πόρτα ώστε να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος.. διότι εάν μπαινοβγαίνουν διάφοροι, πόρτες, ομιλίες/φωνές και ΔΕ συμμαζεύεται θα κλάψεις τα λεφτά σου...
* Θα περιμένεις επίσης να αλλάξει μπροστά σου το χιλιοχυμένο σεντόνι...
 

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
214
Like
411
Πόντοι
21
ΣΠΕΥΣΑΤΕ...
Φυλής 56 γύρω στις 3,είχε μια 25άρα περίπου αδύνατη με μικρά βυζά. Η υπηρεσία είπε Αλίνα, αυτή συστήθηκε ως Βερόνικα και στο σαλόνι ενας μεθυσμένος συναγωνιστής με ένα φραπέ στο χέρι τη φώναζε Σαμπίνα. Πέρασα στο δωμάτιο διστακτικός γιατί πίστευα θα με φολιάσει.
Αλλά...
Μπήκε στο δωμάτιο με νιαουρίσματα και από πίσω της ακολουθούσε ένα σκυλάκι. Έκλεισε τη πόρτα και το σκυλάκι ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να μυρίζει το πουλί μου. Του έκανα ξουτ ξουτ και αυτό δεν έφευγε, μου γρίλιζε απειλητικά. Η κοπέλα με κοιτούσε συνεχίζοντας να νιαουρίζει και με ρώτησε αν θέλω να με γλύψει αυτή ή το σκυλάκι της. Τη ρώτησα τι εννοεί; Και μου είπε ότι ο σκύλος κάνει ακάποτο και αυτή με καπότα. Της απάντησα διπλωματικά ότι θέλω να με γλύψουν και οι δυο μαζί, όπως και έγινε τελικά. Ο σκύλος με έγλυφε στα μπαλάκια και αυτή το έβαζε όλο στο στόμα της, απίστευτη αίσθηση, ακάποτο φυσικά. Σε κάποια στιγμή ο σκύλος φεύγει και πάει από πίσω της και αρχίζει να τη γλύφει, από ότι κατάλαβα έγλυφε τη κωλοτρυπίδα της, δε μπορούσα να δω, αλλά είχα φτιαχτεί άγρια. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω και την αρπάζω πριν με τελειωσει στο στοματικό και τη βάζω πάνω μου. Για κακή μου τύχη το κωλόσκυλο θύμωσε και παει και δαγκώνει στο πουλί. Είχε μικρά κοφτερά δοντάκια σαν πριόνι. Ούρλιαξα από το πόνο. Η κοπέλα το έδιωξε από το κρεβάτι και έκανε επιθεώρηση στο πουλί μου μη τυχόν έχω πληγή. Αφού το εξέτασε διεξοδικά μου ζήτησε συγγνώμη και ανέβηκε πάνω του. Τρελάθηκα. Προσπάθησα να τη διώξω από πάνω μου για να βάλουμε προφυλακτικό αλλά έκανε σαν μανιασμένη. Μου λέει θά σου βάλω προφυλακτικό αλλά θα κάνουμε από πίσω. Νόμιζα ότι εννοούσε ότι θα καθόταν στα 4 αλλά αυτή εννοούσε για πρωκτικό. Πήγα από πίσω της, απίστευτος κώλος και ενώ πάω να μπώ στο ροζ μουνάκι της, βάζει το χέρι της και το οδηγεί στο πρωκτό της. Τρελάθηκα, ήταν ήδη σαλιωμένος από το σκύλο και μπήκε σχετικά εύκολα. Τελείωσα με το διακριτικό χτύπημα στη πόρτα.Η τσατσά χτύπησε τη πόρτα στα 9 λεπτά γιατί περίμενε κάποιος Σάκης απόξω. Έτσι άκουγα.

ΥΓ Συναγωνιστές δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, μοντελέ κορμί, νεαρά, ρομαντική, δίνει κώλο, παίρνει φοβερή πίπα. Στα αρνητικά της το κωλόσκυλο και λίγα σπυράκια στη μούρη αλλά δε φαίνονται λόγο χαμηλού φωτισμού. Α και δε δίνει γλωσσόφιλα, δε ξέρω γιατί.
( Φυλής 84 είχε μια Σόνια με φωνή κινούμενου σχεδίου " Τι κάνεις φιλαράκι; νιάου " ο τσάτσος πρέπει να ήταν μεθυσμένος και έλεγε αυτοσχέδια ποιήματα ερωτικού περιεχομένου, προσπαθώντας να παρασύρει αθώους πελάτες να φολιαστούν ως υποψιασμένος αναγνώστης του παρόντος ιστότοπου δε πέρασα ) .
Στα άλλα είχε κοπέλες από Βενεζουέλα, Κολομβία, Αργεντινή, Κοστα Ρίκα, Μαδέρα, Μεξικό, Καράκας, Ακαπούλκο, Βραζιλία και μια από Περού. Δε πέρασα με καμία, δε συγκράτησα ονόματα και διευθύνσεις.
 
Τελευταία τροποποίηση:

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Μηνύματα
96
Like
234
Πόντοι
20
πέρασμα προ ολίγου στα τσαρδιά να τσεκάρω τι παίζει 3η βάρδια φυλής-φωκαίας και πέριξ και με αυτά που είδα μάγκες τα μάτια μου έκαναν πουλάκια!
Φ54 έχουμε επιστροφή Άννα-Ιλόνα κύριοι σαν το παλιό καλό κρασί θα την δοκιμάσω άλλη μέρα να δω αν είναι ακόμη σε φόρμα
Φ56 μεταγραφή αεροδρομίου Σαμπίνα αλλά με το παλιό της όνομα παρουσιάστηκε σαν Αλίνα από την τσατσά
Φ66 Ρενάτα μία φορά την εβδομάδα θα ναι εδώ και τις υπόλοιπες σε στούντιο στο Σχηματάρι, βγήκε βρώμα οτι η Σαμπίνα της έκαψε το αμάξι και τώρα κινείται μόνο με μετρό και λεωφορείο
Φ84 ήταν ένα όμορφο μελαχρινό μοντελάκι ονόματι Σόνια μας το παρουσίασε ο κυρ Βασίλης σαν αρνάκι γάλακτος ,μόλις βγήκε σαλόνι έλεγε ναζιάρικα "γκειαα σουυυ τι κάνειιιις" κι ας ήμασταν 6 άτομα εκεί... νομίζω κάπου την είχα ξαναδεί στο παρελθόν!
Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή βαράει διπλοβάρδιες
Φ71 όροφος Λίζα ξανθιά ψιλόλιγνη κοπέλα αλλά
με πολύ ξινό ύφος δεν με έψησε να μπω μύριζε φολάρα
Φωκ17 κάτω Μικαέλα μόλις είχε φτάσει το ντελίβερι με 3 γεμάτες σακούλες απο mcdonalds έδειξα κατανόηση κι έφυγα
Φωκ25 όροφος εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση της βραδιάς στη Βερόνικα ένα τούμπανο με ψεύτικα 4άρια βυζιά, καυλιάρικα γυαλιά μυωπίας και τατού σε όλο το σώμα...
μετά συνέχισα λίγο παρακάτω προς Πιπίνου και στο 114 είχε τρεις κοπέλες η μία ήταν η Βίκη λεπτή ξανθιά με προσωπάρα ανακοινώθηκαν τα πάντα όλα μέχρι και γλωσσόφιλα όπου εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση...
τελευταίοι οίκοι που επισκέφθηκα ήταν στη Ρεμούνδου:
Ρεμ21 λοιπόν μιας και είχα ακούσει για ένα πανέμορφο λατινάκι που την έλεγαν Πατρίτσια και γινόταν χαμός μόλις μπήκα σαλόνι πέτυχα συναγωνιστή να της κάνει πρόταση γάμου βάζοντάς της το μόνοπετρο και δίνοντάς της καινούργιο i phone 15 promax και μια ανθοδέσμη με πρόλαβε ο μπαγάσας! βγαίνω αμέσως και πάω δίπλα Ρεμ20 που είχε μια τεράστια ουρά αναμονής μέχρι έξω λέω τι γίνεται εδώ ρε παιδιά... τελικά μετά από πολύ ώρα, σπρώξιμο και ποδοπάτημα καταφέρνω να μπω στον οίκο και τι να δω! σαλονάρει η Christy White!!! παράτησε την καριέρα στην ευρώπη και την αμερική γιατί δεν την πλήρωναν όσο άξιζε και ήλπιζε οτι γυρνώντας θα την καλέσουν να γίνει κριτής στο επόμενο GNTM, κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και επειδή στα γραφεία ζήλευαν όλες που τους έτρωγε τους πελάτες και τη φθονούσαν αποφάσισε να ρίξει άγκυρα σε αυτόν τον ήσυχο και ταπεινό οίκο του μεροκάματου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΗΣΙΑ

πέρασμα προ ολίγου στα τσαρδιά να τσεκάρω τι παίζει 3η βάρδια φυλής-φωκαίας και πέριξ και με αυτά που είδα μάγκες τα μάτια μου έκαναν πουλάκια!
Φ54 έχουμε επιστροφή Άννα-Ιλόνα κύριοι σαν το παλιό καλό κρασί θα την δοκιμάσω άλλη μέρα να δω αν είναι ακόμη σε φόρμα
Φ56 μεταγραφή αεροδρομίου Σαμπίνα αλλά με το παλιό της όνομα παρουσιάστηκε σαν Αλίνα από την τσατσά
Φ66 Ρενάτα μία φορά την εβδομάδα θα ναι εδώ και τις υπόλοιπες σε στούντιο στο Σχηματάρι, βγήκε βρώμα οτι η Σαμπίνα της έκαψε το αμάξι και τώρα κινείται μόνο με μετρό και λεωφορείο
Φ84 ήταν ένα όμορφο μελαχρινό μοντελάκι ονόματι Σόνια μας το παρουσίασε ο κυρ Βασίλης σαν αρνάκι γάλακτος ,μόλις βγήκε σαλόνι έλεγε ναζιάρικα "γκειαα σουυυ τι κάνειιιις" κι ας ήμασταν 6 άτομα εκεί... νομίζω κάπου την είχα ξαναδεί στο παρελθόν!
Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή βαράει διπλοβάρδιες
Φ71 όροφος Λίζα ξανθιά ψιλόλιγνη κοπέλα αλλά
με πολύ ξινό ύφος δεν με έψησε να μπω μύριζε φολάρα
Φωκ17 κάτω Μικαέλα μόλις είχε φτάσει το ντελίβερι με 3 γεμάτες σακούλες απο mcdonalds έδειξα κατανόηση κι έφυγα
Φωκ25 όροφος εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση της βραδιάς στη Βερόνικα ένα τούμπανο με ψεύτικα 4άρια βυζιά, καυλιάρικα γυαλιά μυωπίας και τατού σε όλο το σώμα...
μετά συνέχισα λίγο παρακάτω προς Πιπίνου και στο 114 είχε τρεις κοπέλες η μία ήταν η Βίκη λεπτή ξανθιά με προσωπάρα ανακοινώθηκαν τα πάντα όλα μέχρι και γλωσσόφιλα όπου εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση...
τελευταίοι οίκοι που επισκέφθηκα ήταν στη Ρεμούνδου:
Ρεμ21 λοιπόν μιας και είχα ακούσει για ένα πανέμορφο λατινάκι που την έλεγαν Πατρίτσια και γινόταν χαμός μόλις μπήκα σαλόνι πέτυχα συναγωνιστή να της κάνει πρόταση γάμου βάζοντάς της το μόνοπετρο και δίνοντάς της καινούργιο i phone 15 promax και μια ανθοδέσμη με πρόλαβε ο μπαγάσας! βγαίνω αμέσως και πάω δίπλα Ρεμ20 που είχε μια τεράστια ουρά αναμονής μέχρι έξω λέω τι γίνεται εδώ ρε παιδιά... τελικά μετά από πολύ ώρα, σπρώξιμο και ποδοπάτημα καταφέρνω να μπω στον οίκο και τι να δω! σαλονάρει η Christy White!!! παράτησε την καριέρα στην ευρώπη και την αμερική γιατί δεν την πλήρωναν όσο άξιζε και ήλπιζε οτι γυρνώντας θα την καλέσουν να γίνει κριτής στο επόμενο GNTM, κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και επειδή στα γραφεία ζήλευαν όλες που τους έτρωγε τους πελάτες και τη φθονούσαν αποφάσισε να ρίξει άγκυρα σε αυτόν τον ήσυχο και ταπεινό οίκο του μεροκάματου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΗΣΙΑ
Εννοείς την Σαμπίνα που δουλεύει στο βεργας 7 η άλλη άσχετη ?
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.631
Κριτικές
34
Like
4.327
Πόντοι
7.195

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.934
Κριτικές
31
Like
25.788
Πόντοι
7.046
πέρασμα προ ολίγου στα τσαρδιά να τσεκάρω τι παίζει 3η βάρδια φυλής-φωκαίας και πέριξ και με αυτά που είδα μάγκες τα μάτια μου έκαναν πουλάκια!
Φ54 έχουμε επιστροφή Άννα-Ιλόνα κύριοι σαν το παλιό καλό κρασί θα την δοκιμάσω άλλη μέρα να δω αν είναι ακόμη σε φόρμα
Φ56 μεταγραφή αεροδρομίου Σαμπίνα αλλά με το παλιό της όνομα παρουσιάστηκε σαν Αλίνα από την τσατσά
Φ66 Ρενάτα μία φορά την εβδομάδα θα ναι εδώ και τις υπόλοιπες σε στούντιο στο Σχηματάρι, βγήκε βρώμα οτι η Σαμπίνα της έκαψε το αμάξι και τώρα κινείται μόνο με μετρό και λεωφορείο
Φ84 ήταν ένα όμορφο μελαχρινό μοντελάκι ονόματι Σόνια μας το παρουσίασε ο κυρ Βασίλης σαν αρνάκι γάλακτος ,μόλις βγήκε σαλόνι έλεγε ναζιάρικα "γκειαα σουυυ τι κάνειιιις" κι ας ήμασταν 6 άτομα εκεί... νομίζω κάπου την είχα ξαναδεί στο παρελθόν!
Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή βαράει διπλοβάρδιες
Φ71 όροφος Λίζα ξανθιά ψιλόλιγνη κοπέλα αλλά
με πολύ ξινό ύφος δεν με έψησε να μπω μύριζε φολάρα
Φωκ17 κάτω Μικαέλα μόλις είχε φτάσει το ντελίβερι με 3 γεμάτες σακούλες απο mcdonalds έδειξα κατανόηση κι έφυγα
Φωκ25 όροφος εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση της βραδιάς στη Βερόνικα ένα τούμπανο με ψεύτικα 4άρια βυζιά, καυλιάρικα γυαλιά μυωπίας και τατού σε όλο το σώμα...
μετά συνέχισα λίγο παρακάτω προς Πιπίνου και στο 114 είχε τρεις κοπέλες η μία ήταν η Βίκη λεπτή ξανθιά με προσωπάρα ανακοινώθηκαν τα πάντα όλα μέχρι και γλωσσόφιλα όπου εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση...
τελευταίοι οίκοι που επισκέφθηκα ήταν στη Ρεμούνδου:
Ρεμ21 λοιπόν μιας και είχα ακούσει για ένα πανέμορφο λατινάκι που την έλεγαν Πατρίτσια και γινόταν χαμός μόλις μπήκα σαλόνι πέτυχα συναγωνιστή να της κάνει πρόταση γάμου βάζοντάς της το μόνοπετρο και δίνοντάς της καινούργιο i phone 15 promax και μια ανθοδέσμη με πρόλαβε ο μπαγάσας! βγαίνω αμέσως και πάω δίπλα Ρεμ20 που είχε μια τεράστια ουρά αναμονής μέχρι έξω λέω τι γίνεται εδώ ρε παιδιά... τελικά μετά από πολύ ώρα, σπρώξιμο και ποδοπάτημα καταφέρνω να μπω στον οίκο και τι να δω! σαλονάρει η Christy White!!! παράτησε την καριέρα στην ευρώπη και την αμερική γιατί δεν την πλήρωναν όσο άξιζε και ήλπιζε οτι γυρνώντας θα την καλέσουν να γίνει κριτής στο επόμενο GNTM, κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και επειδή στα γραφεία ζήλευαν όλες που τους έτρωγε τους πελάτες και τη φθονούσαν αποφάσισε να ρίξει άγκυρα σε αυτόν τον ήσυχο και ταπεινό οίκο του μεροκάματου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΗΣΙΑ
Από όλα αυτά θεωρώ πως σίγουρα είναι ψευδες ότι η Μικαέλα κατέβασε 3 σακούλες McDonald's. Η αλήθεια είναι, έτσι όπως έχει γίνει, ότι κατέβασε 5 σακούλες πιτογυρα! Και τα έσβησε με περγαμόντο για την καούρα....
 

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Μηνύματα
826
Κριτικές
66
Like
11.299
Πόντοι
3.506
Καλημέρα, μάγκες και καλή Πρωταπριλιά!

ΥΓ: Γράψτε, ότι οι τελευταίες ενημερώσεις είναι πρωταπριλιάτικα ψέματα. Τα τελειωμένα λιγούρια θα ψάχνουν την Άννα/Ιλόνα και θα ρωτάνε τον κυρ Βασίλη, τι ώρα πιάνει δουλειά, η Σόνια. Επίσης, θα σκάσουν μύτη στο Σαμπινόσπιτο και θα ζητάνε ακάποτο γαμήσι. Άσε που κόβω, να πηγαίνουν στο τσαρδί της, κατεστραμένα ναυάγια και να προσφέρουν 150άρια, για να γαμήσουν ακάποτα τον σκύλο της!
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.312
Κριτικές
10
Like
1.626
Πόντοι
5.975
Καλό μήνα! Συνεχίστε δυναμικά παίδες με παρόμοιες ενημερώσεις!! :hi:

ΥΓ. Να δω μετά που θα κρυφτείτε από τους συναγωνιστές που θα σας ψάχνουν... :cheesy::cheesy:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom