Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.313
- Πόντοι
- 2.036
Δεν γνωρίζω, παραθέτω μόνο προσωπικές εμπειρίες προς ενημέρωση.Παίζει μπάλα κ στο γραφείο ή μόνο στο μπουρδέλο πλέον?
Δεν γνωρίζω, παραθέτω μόνο προσωπικές εμπειρίες προς ενημέρωση.Παίζει μπάλα κ στο γραφείο ή μόνο στο μπουρδέλο πλέον?
Μάλλον κατάλαβε γιατί πηγές εκεί και υπερασπίστηκε το αφεντικό της.
Τζεσυ τη λενε, κακομαθημενο σκυλι, τσιριζε σα παλαβο οταν πηγα να το πιασω μεχρι που βγηκε η υπηρεσια σαλονι και μου λεει τι του εκανες και σκουζει ! Μια αλλη μερα το πηρα αγκαλια και με δάγκασε στο δαχτυλο, τα δοντια του ξυραφια,εχω και χοντρα δαχτυλα μπορει να τα περασε για λουκανικο.
Ευγενής η σκυλίτσα?Η σκυλίτσα έχει πάρα πολύ πλάκα κ είναι όντως συμπαθεστατη κ ευγενής!
Ωχ αυτο με τη σκυλιτσα.....δεν εχω κατι με το ζωντανο αλλα να προσεχετε μαγκες αυτοι που εχουν σκυλια στο σπιτι τους εχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι φορεις παρασιτων που τα κολλανε απο τα σκυλια τους....εαν τηρουνε τους κανονες υγειηνης τοτε ολα οκ....αλλα που ξερω εγω εαν το κανει μπανιο τακτικα ή αν τα βραδια κοιμαται μαζι με το σκυλι ή το αφηνει να την γλειφει στο στομα...ευτυχως δεν ειναι αρσενικος ο σκυλος γιατι μπορει τοτε και να την γαμαγε ή να του επαιρνε αυτη πιπα (και ναι το κανουν πολλες αυτο με τους σκυλους τους χαχαχα)...Μην έχοντας βρει κάτι αξιόλογο στην φυλής είπα να περάσω με την Σαμπινα που είχα καιρό. Πάω στο μαγαζί κατά τις 23:30 περίπου. Είχε δυο δωμάτια αναμονή και τρίτος εγώ. Οποτε πέρασα λέγοντας στον ευατο μου ότι δεν θα περιμένω πολύ. Μην σας τα πολυλογώ περίμενα μια ώρα. Μια ώρα για 2 δωμάτια. Η τυπισσα έκανε τεράστια διαλείμματα και οι άλλοι μέσα σίγουρα κάθισαν φυσικά πανω από 10 λεπτά. Η σαμπινα στο δωμάτιο έχει πέσει. Δεν είναι όπως παλιά. Δεν το καις το 20αρι αλλά με τέτοια αναμονή και το υφάκι της που την έχει δει δεν θα ξαναπαω.
Υγ1: Πόνεσαν τα αυτια μου να ακούω τραπ μια ώρα στη διαπασόν.
Υγ2: Η σαμπινα φέρνει μαζί της στην βάρδια της σκυλίτσα της, η οποία βολτάρει στο σαλόνι και ζητιανεύει χάδια υποψηφίων πελατών.
Εγώ με τη σκυλίτσα της τα πάω μια χαρά πάντως ! Καλύτερα από ότι με τη Σαμπίνα χαχαχαχαχ
Τζεσυ τη λενε, κακομαθημενο σκυλι, τσιριζε σα παλαβο οταν πηγα να το πιασω μεχρι που βγηκε η υπηρεσια σαλονι και μου λεει τι του εκανες και σκουζει ! Μια αλλη μερα το πηρα αγκαλια και με δάγκασε στο δαχτυλο, τα δοντια του ξυραφια,εχω και χοντρα δαχτυλα μπορει να τα περασε για λουκανικο.
Καλύτερα να γαμησει κάποιος την σκυλίτσα πάρα την ψοφια Σαμπινα , τα έχουμε χιλιοπει και δεν χρειάζεται να τα λέμε η Σαμπινα είναι Ψοφια ,Ανεραστη και Αχρηστη , είναι για να ξεκαβλωνει πιτσιρίκια στο 5λεπτο, και 30ηδεε και 40ηδες ναυάγια που δεν μπορουνε να φανε έξω τέτοια μωράκια οπότε πάνε και σαλιαριζουν να πάρουν μέτριες υπηρεσίες απ την βασίλισσα της φολαςΗ σκυλίτσα έχει πάρα πολύ πλάκα κ είναι όντως συμπαθεστατη κ ευγενής!
Ότι έξω θέλει 50 συν ξενοδοχείο για αυτό που παίρνουμε με 20Δινει το τηλεφωνο της η Ηλεκτρα, να μας πει τι?
οχιΓεια σας παιδιά.μια ερώτηση. ξέρει κάποιος που δουλεύει και αν δουλεύει η Λάουρα από Κολωνού 11
Σε ευχαριστώ
μακαρι να βοηθησει καποιος , ενδιαφερομαι και εγωΣε ευχαριστώ
Να σου πω την αλήθεια μου δεν έχει πολύ όμορφο πρόσωπο δεν είναι ότι δεν βλέπεται μουναρα είναι αλλά κάνει καλό γαμηση και πίπαμακαρι να βοηθησει καποιος , ενδιαφερομαι και εγω
Δουλεύει απέναντι στο Ιάσωνος 37 ισόγειο.Λάρα καστανοξανθη αδύνατη Ρωσίδα απο Ιασ32 πρωί δουλεύει ακόμη εκεί ;
Μπορεί κάποιος να μου πει τό τηλ τής Ηλέκτρας;Ότι έξω θέλει 50 συν ξενοδοχείο για αυτό που παίρνουμε με 20
Πήγαινε και ζήτα το. Θα στο δώσει.Μπορεί κάποιος να μου πει τό τηλ τής Ηλέκτρας;