Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα σας! Πήγα Σαμπινα από βέργας 7 πέρασα καλά όπως πάντα βέβαια δεν την είδα πολύ ορεξατη ενημερώνω για όποιον θέλει να πάει σήμερα.
Δουλεύει τώρα; Την τελευταία φορά που πέρασα ηταν η χειρότερη μακράν αλλά οκ μπορεί να έτυχε γιατί παλιότερα ειχα περάσει καλάεπιστροφή απο το ρομαντικό Μετάξι, και από την Ιωάννα Ιάσωνος 43! Καλά κώλο δεν κάνει γιατί κλέβει αβέρτα αλλά είτε τρελοκομείο είτε φόλα εγώ γουστάρω και την ξεμούνιασα!
άσχετο αλλά μ αρέσει η ψυχολόγα απ τη δουλειά αλλά σιγά μη μου κάτσει!![]()
Και εγώ στο Τσακ πρόλαβα.. θα κλείσει όπως μου είπε για σήμερα γιατί μάλλον θα τής έρθει περίοδος .Καλησπέρα σας! Πήγα Σαμπινα από βέργας 7 πέρασα καλά όπως πάντα βέβαια δεν την είδα πολύ ορεξατη ενημερώνω για όποιον θέλει να πάει σήμερα.
Τις τελευταίες δύο φορές που τσάρκαρα πέτυχα πατέρα με γιο να μπαίνουν μαζί σε οίκο για λογαριασμό του γιου φυσικά. Πολύ δυνατή εικόνα. Μακάρι περισσότεροι πατεράδες να ήταν έτσι άνετοι και πραγματικοί φίλοι με το γιο τους. Στη σημερινή τσάρκα το παιδί ήταν εμφανέστατα ανήλικο (χωρίς όμως απολύτως κανένα πρόβλημα, απλά ηλικία μικρή) πάντα μαζί με τον πατέρα να τον καθοδηγεί. Σε έναν μάλιστα οίκο η κοπελιά απόρησε για την ηλικία του παιδιού και μπήκε μπροστά ο πατέρας και λέει είμαι ο πατέρας του παιδιού και το στήριξε και ο τσάτσος για να καταλάβει η κοπέλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ξαναλέω δυνατές και πολύ ευχάριστες εικόνες που μακάρι να τις βλέπαμε συχνότερα. Οι μανάδες και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν από αυτά. Τα αγόρια πρέπει να έχουν μια υποστήριξη στην αρχή. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.
Γειά σου ρε πατέρα. Αν μας διαβάζεις ή είσαι μέλος, εύγε. Δεν βρήκα το θάρρος να πω γνώμη σε κοπέλες που έχω δοκιμάσει και ήταν παρούσες σήμερα στην πιάτσα (μπήκαμε μαζί σε κάποια σπιτάκια) για να μην κομπλάρω το πιτσιρίκι.
Κ μένα ο παππούς μου είχε πάει τον πατέρα μου για εκπαίδευση σε οίκο, εμένα ο πατέρας μου δεν με πήγε αλλά είχα κάνει τα βήματα μου με συμμαθήτριά απ' το σχολείο οπότε δε χρειάστηκε κιόλας χαχαχα παρόλα αυτά, πιθανόν πολλά παιδιά να μην έχουν την ευκαιρία να γαμήσουν συμμαθήτριά τους στο σχολείο... οπότε εκεί η επίσκεψη σε οίκο βοηθάει.Τις τελευταίες δύο φορές που τσάρκαρα πέτυχα πατέρα με γιο να μπαίνουν μαζί σε οίκο για λογαριασμό του γιου φυσικά. Πολύ δυνατή εικόνα. Μακάρι περισσότεροι πατεράδες να ήταν έτσι άνετοι και πραγματικοί φίλοι με το γιο τους. Στη σημερινή τσάρκα το παιδί ήταν εμφανέστατα ανήλικο (χωρίς όμως απολύτως κανένα πρόβλημα, απλά ηλικία μικρή) πάντα μαζί με τον πατέρα να τον καθοδηγεί. Σε έναν μάλιστα οίκο η κοπελιά απόρησε για την ηλικία του παιδιού και μπήκε μπροστά ο πατέρας και λέει είμαι ο πατέρας του παιδιού και το στήριξε και ο τσάτσος για να καταλάβει η κοπέλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ξαναλέω δυνατές και πολύ ευχάριστες εικόνες που μακάρι να τις βλέπαμε συχνότερα. Οι μανάδες και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν από αυτά. Τα αγόρια πρέπει να έχουν μια υποστήριξη στην αρχή. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.
Γειά σου ρε πατέρα. Αν μας διαβάζεις ή είσαι μέλος, εύγε. Δεν βρήκα το θάρρος να πω γνώμη σε κοπέλες που έχω δοκιμάσει και ήταν παρούσες σήμερα στην πιάτσα (μπήκαμε μαζί σε κάποια σπιτάκια) για να μην κομπλάρω το πιτσιρίκι.
Από αύριο θα λείπει έτσι και αλλιώς για μια εβδομάδα ρεπο. Άσχετος της περιόδου το γνωρίζω εδώ και 6 μέρες.Και εγώ στο Τσακ πρόλαβα.. θα κλείσει όπως μου είπε για σήμερα γιατί μάλλον θα τής έρθει περίοδος .
Οπότε ούτε αύριο την βλέπω να δουλεύει .
Όταν βγήκα είχαν κλείσει και το φώς έξω ...
Εγω δεν θα αναφερθω αν ειναι καλο η κακο, αλλωστε ο σωστος πατερας προσπαθει να κανει οτι μπορει για το παιδι του. Αλλα η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λιγο ευαισθητη περιπτωση καθως μπορει να του γυρισει μπουμερανγκ.Τις τελευταίες δύο φορές που τσάρκαρα πέτυχα πατέρα με γιο να μπαίνουν μαζί σε οίκο για λογαριασμό του γιου φυσικά. Πολύ δυνατή εικόνα. Μακάρι περισσότεροι πατεράδες να ήταν έτσι άνετοι και πραγματικοί φίλοι με το γιο τους. Στη σημερινή τσάρκα το παιδί ήταν εμφανέστατα ανήλικο (χωρίς όμως απολύτως κανένα πρόβλημα, απλά ηλικία μικρή) πάντα μαζί με τον πατέρα να τον καθοδηγεί. Σε έναν μάλιστα οίκο η κοπελιά απόρησε για την ηλικία του παιδιού και μπήκε μπροστά ο πατέρας και λέει είμαι ο πατέρας του παιδιού και το στήριξε και ο τσάτσος για να καταλάβει η κοπέλα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Που να ξερες τι φοράει τώρα live η κάβλα που ξεκινάει από Τζε- και τελειώνει σε -σικα.Καλημέρα!!! Έχουμε καμία ενημέρωση για σήμερα το πρωί Φυλής παρακαλώ?
περίεργο αυτήΑνοικτά τα
Φυλής 59 ισόγειο και υπόγειο
65 πάνω κατω.
86 κάτω
69α,β
71
74α
Φυλής και Φώκαιας.
Φιλιππίδου και τα 2.
Δεύτερη κατάθεση 86 κάτω Τζέσικα. Δεν θα ξαναεγραφα αλλά ήθελα να συμπληρώσω αυτή την φορά και να επιβεβαιώσω το σχόλιο ενός συναγωνιστή που έγραψε μετά από εμένα.
Όσο ήταν από πάνω κομπλέ. Όταν γύρισε στα 4 μου ήρθε μια μίξη latex, κωλιλας και ιδρώτα.
Ότι πρέπει για σπατουλάρισμαΌταν γύρισε στα 4 μου ήρθε μια μίξη latex, κωλιλας και ιδρώτα.
Λες να σκάσει για δουλειά και η Τάνια σήμερα να περάσω να τις πάρω μαζί;Χωματιανου ανοικτά, δεν ανέβηκα.
Διδυμου 27 Βικτωρια. Πέρασα. Είχε διάθεση σήμερα. Η τσατσά χτύπησε πόρτα. Από το δωμάτιο βγήκα στο 20λεπτο οπότε μαζί με το ντύσιμο κτλ, πρέπει να χτύπησε κοντά στο 15λεπτο.
Διδύμου 22 είδα ανοικτό φως από μακριά.
Σε αυτό φταίνε οι admins.31 μέλη 303 επισκέπτες, διαβάστε καλά μ@λακιστηρια επισκέπτες![]()
Σε κάποια φόρα το έχουν αυτό. Απλά εδώ δεν παίζει να γίνει. Υπάρχουν "χορηγίες" και προμοτοριλίκι που θα ζημιώνε την πιάτσα άμα γινόταν κάτι τέτοιο. Threads σαν αυτό τρέφουν πολλά σπιτάκια.Σ
Σε αυτό φταίνε οι admins.
Κάντο πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις το περιεχόμενο του θρεντ, να σου πω εγώ.
Σ
Σε αυτό φταίνε οι admins.
Κάντο πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις το περιεχόμενο του θρεντ, να σου πω εγώ.