You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.885
- Πόντοι
- 47.170
το πρόβλημα δεν είναι στις υπηρεσίες, εγώ έχω περάσει καλά, το θέμα το έχει με το ποτό, όταν έχει πιειΜάλλον είναι ανάλογα πως θα την πετύχεις, γιατί άλλη φορά στο Φιλιππίδου πάνω που ξαναπέρασα μαζί της ήτανε μέτρια και βιαζόταν. Δεν είναι τυχαίο που δε στεριώνει σε κανένα μαγαζί.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Ζέχνει η αναπνοή της βότκα;το πρόβλημα δεν είναι στις υπηρεσίες, εγώ έχω περάσει καλά, το θέμα το έχει με το ποτό, όταν έχει πιει
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.104
- Πόντοι
- 48.067
εγω που την πηρα προσφατα δεν εζεχνε,ηταν νηφαλια, θα προτιμουσα να την πετυχαινα μεθυσμενη, ισως την εκμεταλευομουν οπως εχω κανει και με αλλες..Ζέχνει η αναπνοή της βότκα;
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.770
- Πόντοι
- 201
εγω που την πηρα προσφατα δεν εζεχνε,ηταν νηφαλια, θα προτιμουσα να την πετυχαινα μεθυσμενη, ισως την εκμεταλευομουν οπως εχω κανει και με αλλες..
Τι παραπάνω θα της έκανες;
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.113
- Πόντοι
- 1.056
Προσοχη φολα alert/scam

O λογος για την γυφτοαλβανη στο Φωκ7Υπ την Αλεξανδρα.Το γυναιο απλα δεν θελει να γαμηθει

Θα ειναι σαν να σας ληστευουν αλλα θα το εχετε επιλεξει
Η πλακα ειναι πως η δικη μου ειναι η 2η αρνητικη αναφορα για αυτο το πλαζμα.
Μαζι της η Αντζελα Ελληνιδα για μενα πολυ καλη επιλογη.
Ο εν λογω οικος ανοιγει μετα τις 0600μμ
Τα διπλα 7κ9 ανοιχτα.
Φωκ13Υπ η Καμλια,η Μονικα ρεπο.
Φωκ17Κατω κλειστο το Ανω ανοιχτο.
Φυλ72 κ τα 2 κλειστα τα 74 ανοιχτα.
Απο Φυλ59εως71 ολα ανοιχτα εκτως του 59Ανω.
Φ65Ανω black
ass
matter Μπετυ η οποια εχει παρει αρκετα κιλα,λετε να προσπαθει να αντιγραψει την Μπιουτυ
Στο κατω Χριστινα Τσεχα
Φ84 κλειστα
Φ86 μια metamilf με φουλ στοματικο η Εβελινα.
Το ανω ειχε ανοιχτη την πορτα χωρις φως.
Φ54Ανω η Αννα η λατινα απο το Φ86Ανω κ Φ66Δεξια
Το κατω ανοιχτο.
Το Φ56 κλειστο.
Φ66ανοιχτα
ΦιλλΑνω μπανανα Κατω Αννα κου.
Να ενημερωσω πως ο φωτισμος στην οδο Αταλειας
εχει επανελθει,ο εν λογω δρομος διασταυρωνετε με την Αγκυρας.
Καλο καρναβαλισμο κ μπολικο τσικνισμα(κυριως σε σενα Μητσο)

O λογος για την γυφτοαλβανη στο Φωκ7Υπ την Αλεξανδρα.Το γυναιο απλα δεν θελει να γαμηθει

Θα ειναι σαν να σας ληστευουν αλλα θα το εχετε επιλεξει

Η πλακα ειναι πως η δικη μου ειναι η 2η αρνητικη αναφορα για αυτο το πλαζμα.
Μαζι της η Αντζελα Ελληνιδα για μενα πολυ καλη επιλογη.
Ο εν λογω οικος ανοιγει μετα τις 0600μμ
Τα διπλα 7κ9 ανοιχτα.
Φωκ13Υπ η Καμλια,η Μονικα ρεπο.
Φωκ17Κατω κλειστο το Ανω ανοιχτο.
Φυλ72 κ τα 2 κλειστα τα 74 ανοιχτα.
Απο Φυλ59εως71 ολα ανοιχτα εκτως του 59Ανω.
Φ65Ανω black

Στο κατω Χριστινα Τσεχα
Φ84 κλειστα
Φ86 μια metamilf με φουλ στοματικο η Εβελινα.
Το ανω ειχε ανοιχτη την πορτα χωρις φως.
Φ54Ανω η Αννα η λατινα απο το Φ86Ανω κ Φ66Δεξια
Το κατω ανοιχτο.
Το Φ56 κλειστο.
Φ66ανοιχτα
ΦιλλΑνω μπανανα Κατω Αννα κου.
Να ενημερωσω πως ο φωτισμος στην οδο Αταλειας

Καλο καρναβαλισμο κ μπολικο τσικνισμα(κυριως σε σενα Μητσο)
Τελευταία τροποποίηση:
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα παιδιά.θελω να ρωτήσω κάποιος εδώ μέσα αν ξέρουν γιατί Κολωνός 11 είναι κλειστά τόσο καιρό??
zigoleletas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Xerete an iparxoun mikres kopeles ? 18-23 ? (eimai kai ego mikros kai exo varethi ligo me tis milf/gilf)
Xerete an iparxoun mikres kopeles ? 18-23 ? (eimai kai ego mikros kai exo varethi ligo me tis milf/gil
Τσεκαρε φυλής 59 στο κάτω απογευματινή βάρδιαXerete an iparxoun mikres kopeles ? 18-23 ? (eimai kai ego mikros kai exo varethi ligo me tis milf/gilf)
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.918
- Πόντοι
- 6.940
Πολλα κτιρια στο Μεταξουργειο τα πουλανε.Καλησπέρα παιδιά.θελω να ρωτήσω κάποιος εδώ μέσα αν ξέρουν γιατί Κολωνός 11 είναι κλειστά τόσο καιρό??
Τσεκαρε στον σπιτογατο.
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Σε ευχαριστώ
Mounokolotripidogliftis
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 4.420
Καλημέρα μήπως ξέρουμε μια Σαμιρα από Βραζιλία που βρίσκεται;έχει χαθεί
Λες την ξανθιά από λ73,ΣΠ40 και φωκ13υπόγειο; νομίζω έχει φύγει ή απλά λείπει αυτόν τον καιρό,τσέκαρε και σε στούντιο,μασάζ κλπ μερικές τις στέλνουν εκεί.Καλημέρα μήπως ξέρουμε μια Σαμιρα από Βραζιλία που βρίσκεται;έχει χαθεί
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 261
- Like
- 13.590
- Πόντοι
- 20.705
Στο Σ. Πάτση είναι σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμαΛες την ξανθιά από λ73,ΣΠ40 και φωκ13υπόγειο; νομίζω έχει φύγει ή απλά λείπει αυτόν τον καιρό,τσέκαρε και σε στούντιο,μασάζ κλπ μερικές τις στέλνουν εκεί.
Αυτή που λες είναι η Σακίρα όχι η Σαμίρα που ρωτάει ο παίχτης. Αν τσεκάρεις στο σάη κυρίες έχει Σαμίρα από βραζιλία (και καλά) αλλά εκτός προγράμματος. Νομίζω λείπει από πριν το ντού.Στο Σ. Πάτση είναι σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα
Mounokolotripidogliftis
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 4.420
Νομίζω είδα Σακίρα όχι Σαμίρα άλλη είναι αυτή που λέωΣτο Σ. Πάτση είναι σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα
Mounokolotripidogliftis
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 4.420
Παίζει να έχει φύγει γενικός από το άθλημα ή να έχει πάει πατρίδα και να γυρίσει μετά από καιρόΑυτή που λες είναι η Σακίρα όχι η Σαμίρα που ρωτάει ο παίχτης. Αν τσεκάρεις στο σάη κυρίες έχει Σαμίρα από βραζιλία (και καλά) αλλά εκτός προγράμματος. Νομίζω λείπει από πριν το ντού.
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 491
Δηλαδή φίλτατε συναναγνώστη όποιος γαμάει κανονικές γυναίκες ()δεν πηγαίνει και με βίζιτες;;;Ή όποιος πάει με βίζιτες δεν γαμάει κανονικές γυναίκες;;;Και βασικά γυναίκες είναι όλες,ότι επάγγελμα και να κάνουν.Δυστυχώς οταν δεν γαμας κανονικες γυναικες εισαι ικανος να δοκιμασεις τα παντα!
Μερικες φορες οσο και οξύμωρο να ακουγεται, καποιοι ειναι ικανοι να θυσιασουν την υγεια τους για να νιωσουν καποιο ειδος ευχαρίστησης..
Άκου λοιπόν φίλτατε, γενικά οι γυναίκες,για όποιον είναι αρσενικό κυνηγός ,δεν χωρίζονται σε κατηγορίες "κανονικές και ακανόνιστες"όλες είναι γυναίκες που θέλουμε να μας βγάζουν γούστα.Ολα τα υπόλοιπα είναι για αυτούς τους άντρες,που έχουν γαμησει μια γκόμενα στην ζωή τους ,που την παντρεύτηκαν κι όλας,και μετά από χρόνια σεξουαλικής ρουτίνας και αγαμίας, αποφάσισαν να πάνε σε μπουρδέλο να κάνουν αποστειρωμενο σεξ..... σίγουρα αυτοί οι άντρες δεν είναι ""κανονικά αρσενικά ""
Την καλημέρα μου καλή τσικνοπέμπτη!!
Άν εννοείς τη Μαρσέλα από Μαραθώνος 59 όροφος πρωινή βάρδια και δεν είναι λατίνα. Τσέκαρε τελευταίες ενημερώσεις Σμύρνη για Μαραθώνος,δεν ξέρω αν δουλεύει αυτόν τον καιρό.Την Μαρσελα που την πετυχαινουμε? Είναι λατίνα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις