vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.239
- Πόντοι
- 5.827
Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω.ώσπου μετά έριξε κανονικό κλάμα και μου δήλωσε
πως δεν της αρέσει να δουλεύει
Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω.ώσπου μετά έριξε κανονικό κλάμα και μου δήλωσε
Εγώ πέρασα με μια Μόνικα στο Φωκαίας 13 υπόγειο. Ωραίο μουνί και πολύ καλές υπηρεσίες με πάθος, δηλαδή γλωσσόφιλα, καλή ανταπόκριση στο γλειφομούνι και πίπα με προφυλακτικό μεν, αλλά πέρασε με τη γλώσσα τις μπάλες. Με τέτοιο σέρβις πίστεψα ότι είναι καμιά Ρωσίδα και συγκεκριμένα η Μόνικα που δούλεψε μέσα στο καλοκαίρι, ώσπου μου είπε ότι είναι από τη Κολομβία και με εξέπληξε θετικά που έζησα τη μυθική λάτιν ενέργεια.Πήγα στο 17β όπου εμφανίστηκε η Μόνικα
Ρε νιαμου βρεχει....
Ακυρη η τσαρκα δυστυχως...
Σπιτι,τζακι και διαβασμα...
![]()
Ουτε καν φίλε δεν πρόκειται ξανά με αυτό που έπαθα και τις 2 αντιβιωσεις που έπαιρνα!Για τον ιδιο λογο που εκανες εσυ ακα κανουν και οι υπολοιποι,να σαι σιγουρος οτι θα ξανακανεις στο μελλον.
Που εισαι ρε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ εσυ?Για να διαβάζεις τέτοιες πίπες τρελέ μου πρέπει να περνάς γερό λούκι...
* Ερρίκος Σούφρας και ΔΕ συμμαζεύεται....![]()
Που εισαι ρε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ εσυ?
Ολα καλα?
Θα εσκαγες αμα δεν ελεγες την μαλακια σου ε?
Τρελο χιουμορ οπως παντα...
Συνεχισε να στελνεις μαλακιες,συνεχιζω να σε γραφω στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ να ξες...
Μην ανησυχεις προσεχω...Πρόσεξε ΜΗΝ τα πατήσεις μονάχα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!
Καλα εδώ έχουμε μέλος που πάει πίνει κατούρα από τανες και γλύφει και καταπίνει υγρά από τα μουνια της κάθε συφιλιαρας που υπάρχει στο Μεταξουργείο στην πίπα κολλάς εσύΡε πυρφοροι μην κανετε τσιμπουκι ακαποτο..
Αν εννοειτε την τραβελοτσατσα το κανει για να μπαινει κοσμος στο μαγαζι με τις πατσαβουρες που εχει.Πρόσεξε όμως, δεν λεω για άλλες κοπέλες. Λέω για το τραβελι συγκεκριμένα.
Δεν είναι τραβελοφατσα, είναι τραβελι. Και για να μπαίνει κόσμος το κάνει, αλλά κι επειδή γουστάρει πολυ, εννοείται. Πολυ cult φάση, εντυπωσιακο μεν το σκηνικό ριψοκίνδυνο δε. Την έχω δει να πιπωνει τσιγγάνους (περιποιημενους όμως, οχι μπιχλες) δυο δυο στο καναπεδακι! Και μετά από λίγο βγήκε η πουτανα από το δωμάτιο και ξεκίνησε να πιπωνει τον άλλον στο σαλόνι. Μερικοί συναγωνιστές έχουν πει ότι τους πιπωνει την χυνουν στο στόμα και φευγουν χωρίς παραβολο. Άβυσσος.....!Αν εννοειτε την τραβελοτσατσα το κανει για να μπαινει κοσμος στο μαγαζι με τις πατσαβουρες που εχει.
Περίεργο σκηνικό με λατίνα σε δωμάτιο της φυλής
Αφού μου έριξε κλέφτες ματιές στο σαλόνι και ήταν ωραίο μωρό είπα να περάσω
Στο δωμάτιο χάρηκε που μίλαγα σπαστά ισπανικά
Δώσαμε μερικές αγκαλιές και κατευθείαν στο κρεβάτι, φάνηκε πολύ αθώα για αυτό και δεν έκανα πολλά..
Ήρθε από επάνω, ήταν τόσο στενή, έμοιαζε κυριολεκτικά σαν να τον έβαζες σε κώλο..
Αρχικά έκανε μηχανικές κινήσεις ώσπου αφέθηκε πάνω μου και με περιποιήθηκε σαν να με ευχαριστεί για κάτι..
Όταν τελειώσαμε μου είπε πόσο στενή είναι κάτω και άρχισε να δακρύζει ώσπου μετά έριξε κανονικό κλάμα και μου δήλωσε
Με παρακάλεσε να μην πω τίποτα έξω
Γαμησετα..
ΣωστάΚαλα εδώ έχουμε μέλος που πάει πίνει κατούρα από τανες και γλύφει και καταπίνει υγρά από τα μουνια της κάθε συφιλιαρας που υπάρχει στο Μεταξουργείο στην πίπα κολλάς εσύ
Προφανως και κανεις ανώνυμη καταγγελια. Δεν παίζουμε. Με αυτά. Αν τυχόν είναι θύμα , οφείλουμε να βοηθήσουμε. Μην είμαστε σκστοψυχοιΠερίεργο σκηνικό με λατίνα σε δωμάτιο της φυλής
Δώσαμε μερικές αγκαλιές και κατευθείαν στο κρεβάτι, φάνηκε πολύ αθώα για αυτό και δεν έκανα πολλά..
Ήρθε από επάνω, ήταν τόσο στενή, έμοιαζε κυριολεκτικά σαν να τον έβαζες σε κώλο..
Αρχικά έκανε μηχανικές κινήσεις ώσπου αφέθηκε πάνω μου και με περιποιήθηκε σαν να με ευχαριστεί για κάτι..
Όταν τελειώσαμε μου είπε πόσο στενή είναι κάτω και άρχισε να δακρύζει ώσπου μετά έριξε κανονικό κλάμα και μου δήλωσε
Γαμησετα..
Φίλε το ξέρω και εγώ μου το έχει πει κοπέλα ότι δεν της αρέσει αυτό που κάνει.αλλα θέλει να μαζέψει κάποια χρήματα και θα σταματήσει.γαματα είναι για να της λυπάσαι.Περίεργο σκηνικό με λατίνα σε δωμάτιο της φυλής
Γαμησετα..
Na λυπάσαι αυτές η εμάς που το διαιωνιζουμε? μεγάλη συζήτηση χωρίς συμπεράσματα στο τέλος...Φίλε το ξέρω και εγώ μου το έχει πει κοπέλα ότι δεν της αρέσει αυτό που κάνει.αλλα θέλει να μαζέψει κάποια χρήματα και θα σταματήσει.γαματα είναι για να της λυπάσαι.
Μήπως εννοείς Μαρίνα;Πριν από αυτό
Πέρασα από το Φωκαίας 13 υπόγειο και είχε κανονικά τις λατινες του
Πήγα στο 17β όπου εμφανίστηκε η Μόνικα
Έμοιαζε στην ειρήνη
Η Μόνικα που λες είναι η μελαχρινή απ τις δυό που σαλονάρουν;Εγώ πέρασα με μια Μόνικα στο Φωκαίας 13 υπόγειο. Ωραίο μουνί και πολύ καλές υπηρεσίες με πάθος, δηλαδή γλωσσόφιλα, καλή ανταπόκριση στο γλειφομούνι και πίπα με προφυλακτικό μεν, αλλά πέρασε με τη γλώσσα τις μπάλες. Με τέτοιο σέρβις πίστεψα ότι είναι καμιά Ρωσίδα και συγκεκριμένα η Μόνικα που δούλεψε μέσα στο καλοκαίρι, ώσπου μου είπε ότι είναι από τη Κολομβία και με εξέπληξε θετικά που έζησα τη μυθική λάτιν ενέργεια.
Ναι, δεν το κάνει σε όλους, σε κόβει πρώτα αν είσαι οτιναναι η όχι, αλλά είναι και καριόλα, επειδή της ρίχνω πάντα άκυρο, την τελευταία φορά που πέρασα με Ντιάνα μου χτύπησε πόρτα στα 6 λεπτά και ευτυχώς το Ρομουνάκι την έγραψε, αλλά έτσι και αλλιώς με την βαβούρα που κάνει σαλόνι δεν παλεύεται ... μόνο το μέσα δωμάτιο.Δεν είναι τραβελοφατσα, είναι τραβελι. Και για να μπαίνει κόσμος το κάνει, αλλά κι επειδή γουστάρει πολυ, εννοείται. Πολυ cult φάση, εντυπωσιακο μεν το σκηνικό ριψοκίνδυνο δε. Την έχω δει να πιπωνει τσιγγάνους (περιποιημενους όμως, οχι μπιχλες) δυο δυο στο καναπεδακι! Και μετά από λίγο βγήκε η πουτανα από το δωμάτιο και ξεκίνησε να πιπωνει τον άλλον στο σαλόνι. Μερικοί συναγωνιστές έχουν πει ότι τους πιπωνει την χυνουν στο στόμα και φευγουν χωρίς παραβολο. Άβυσσος.....!
Ολες οι Λατίνες μελαχρινές είναι, αυτή έχει και λίγο ξανθωπό μαλλί και χαρακτηριστική μύτη.Η Μόνικα που λες είναι η μελαχρινή απ τις δυό που σαλονάρουν;
Κουκουβάγια είσαι τύπε ! πλάκα πλάκα δεν έχω πάει ποτέ μετάξι μετά τις 01:00 (μάλλον υποσυνείδητα φυλάω τα ρούχα μουΔυο καινουργιες κοπελες δοκιμαστικαν προχθες κυριακη μεταμεσονυχτια βαρδια και οι δυο στο μεταξουργειο...πρωτα η Κοκκινομαλλα Ουκρανεζα Αντέλ στο Ιασωνος 1α ισογειο αργα βραδυ 1,60 υψος στρουμπουλη τριάρι βυζι...πολυ μετριες εντυπωσεις...ειχε και μια τεραστια κατακορυφη ουλη απο εγχειρηση στην κοιλια της που ξεκιναγε λιγο πιο κατω απο το διαφραγμα και εφτανε μεχρι το μουνι...λες και την ειχαν κοψει στα δυο...... δεν μιλαει λεξη ουτε Ελληνικα αλλα ουτε και Αγγλικα.....Λιγο καλυτερη η αλλη κοπελα στο Ιασωνος 44 σκαλια επανω επισης μεσανυχτα η Βιβιαν απο Βουγαρια με απταιστα Ελληνικα και χαρουμενη διαθεση, ξαθιά επισης στρουμπυλη με 3αρι βυζι υψος 1,65 περιπου....