Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (19 μέλη και 244 επισκέπτες)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Μηνύματα
525
Κριτικές
8
Like
1.132
Πόντοι
366
Καλησπέρα μύστες λέω να δοκιμάσω την ρουμπι απ λοσιων 73 το μόνο που με φρεναρει ότι έχει 4, 5 πολύ κακες κριτικές απ συναγωνιστές και μια καλή απ τον @n.smirni76 .. Και κάτι άλλο Εάν έχει περάσει κάποιος τώρα τελευταία με Μαρία Φώκαιας 13 αυτή με τα γυαλιά μια γνώμη δεν είναι του γούστου μου απλώς έκανε επιθετικό σαλοναρισμα κ φαίνεται λίγο εκφυλο..
Η φήμη είναι ότι γουστάρει hard core η υαλοφορουσα
 

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Μηνύματα
525
Κριτικές
8
Like
1.132
Πόντοι
366
ναι είναι τρανς, και πέραν του ότι
"ήτανε το σοκ μεγάλο" που λέει και ο Σταρόβας κάνει καλό πρωκτικό και καλό βαθύ κλαρίνο
Για το κλαρίνο παίζει και να αξίζει...χεχε.... βάρδια?
 

Junax

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Μηνύματα
1.331
Κριτικές
15
Like
11.638
Πόντοι
3.246
Για σας συναγωνιστές, ύστερα από χρόνια τσάρκα αυτές τις μέρες σε φυλής και μεταξουργείο και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ελάχιστες δίνουν κώλο και όσες το δίνουν συνήθως είναι μεγάλες ή " άσχημες, χοντρές " εξαίρεση από αυτές που είδα και πήρα είναι μια Βουλγάρα σχετικά νέα και αδύνατη η ειρήνη Φυλής 72 αν θυμάμαι καλά ΑΛΛΑ με ζάλισε ήθελε να την γαμήσω το κωλάντερο της λίγο πχ 2 λεπτά μετά γκρίνιαζε ...............Στη φιλλιπίδου μια Ρουμάνα Μπέλα milf γκρίνιαζε και εκείνη μου έλεγε κλείσε τα πόδια σου όταν την πήδαγα τον κώλο της ........ Μια milf Κατερίνα στην Φωκαίας νούμερο δεν θυμάμαι ήταν αρκετά τίμια κωλοκατάθεση . Στο μετάξουργείο είναι στο Ιάσωνος 20 μια gilf Δανάη κρατιέται καλά αλλά δεν τόλμησα να την πάρω λόγο ότι είναι κοντά στα 60.....και λίγο πιο πάνω σε ένα γωνιακό υπόγειο στην ιασονος πάλι μια Ελένη Ρωσίδα mif χοντρή δίνει κώλο ,αυτή τον έφαγε αδιαμαρτύρητα αλλά δεν βλέπεται.......Μιας που είμαι λάτρης του πρωκτικού θα ήθελα τα φώτα σας αν υπάρχει κάτι αξιόλογο για πρωκτικό σε φυλής μεταξουργείο και πέριξ .....για να μην ψάχνω στα εντελώς τυφλά. Υστερόγραφο πριν καμιά 10-15 έτη υπήρχαν " νεαρά " και εμφανίσιμα κορίτσια που έδινα την πίσω τρύπα τους, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στέψαν αυτές......
Δυστυχώς, τύπε μου, οι επιλογές για πρωκτικό έχουν στερέψει γιατί κατάλαβαν ότι και απλό πρόγραμμα να κάνουν,
το ναυάγιο ο πελάτης θα περάσει στα ενδότερα. Παλιά υπήρχε ένας ανταγωνισμός και δίναν αρκετές το κωλί τους.:zfuck:
Μετά την εποχή της καραντίνας μάθανε όλες στο νορμάλ πρόγραμμα και κόψανε τα πολλά-πολλά.
Κατά την άποψή μου, είναι σχεδόν απίθανο να επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση και έτσι
θα κάνουμε το σταυρό μας:priest: που υπάρχουν έστω και λίγες που δίνουν το κωλοτρυπίδι τους! :woldman:
 

Junax

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Μηνύματα
1.331
Κριτικές
15
Like
11.638
Πόντοι
3.246
Πριν από κανά μισάωρο ήμουνα μάρτυρας μιας τραγελαφικής φάσης,δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κράξω τη σιχαμερή τσατσά.( Δεν την είχα ξαναδεί πουθενά στα τσαρδιά, τουλάχιστον στα γνωστά). Αφού είπε το ποιηματάκι για το διπλό πρόγραμμα, μετά από λίγο άνοιξε η πόρτα του δωματίου, κάτι της είπε η πουτάνα κι αυτή φρόντισε να ξεφτιλίσει τον πελάτη φωνάζοντας και λέγοντας πάνω από πέντε-έξι φορές "όχι μόνο γλείψιμο και πίπα, έχει και γαμήσι", ζητώντας επιβράβευση κιόλας από τους πελάτες σε αναμονή.Κάποια στιγμή βγήκε κι ο πελάτης σε άθλια ψυχική κατάσταση με το κεφάλι κάτω κι έφυγε.Περίμενα να βγει η Σανέλ στο σαλόνι να τη δω, φαίνεται περπατημένη γενικά, ψηλό άβυζο μιλφοστυλιάρι ,κι αποχώρησα συμπάσχοντας...
Και μετά μου γράφει ο άλλος στα σχόλια της κριτικής μου γιατί απαξιώνω την πουτάνα! :angry:
Μαύρο κι εμπάργκο μέχρι να σβήσει ο ήλιος στις μαλακισμένες! :rockon::birdman:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.035
Κριτικές
1.245
Like
191.119
Πόντοι
45.465
τώρα live

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Βαλέρια, ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,στο σαλόνι υπάρχει και κάδρο με ασπρόμαυρη φωτογραφία της.

Κολωνού 48 Νικόλ ξανθιά κοπέλα χοντρή με 3αρι βυζι , απλό πρόγραμμα

Κολωνού 47 ισόγειο Ζανα ξανθό χοντρό γκρανι με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ελένη ξανθιά γκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασίματατακια, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Ρουμπι λατινα, μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανα με 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Τζέσικα ξανθιά χοντρή με 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Ιζαμπελα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, τατουάζ στα δεξιά της σπονδυλικής στήλης, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Ρόζα καστανοξανθη κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Μιλενα μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με πάρα πολύ μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β Χριστίνα μελαχρινη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και αρκετά ακόμα σε όλο το σώμα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα ξανθιά ψηλή μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα και βάλε με 2αρι βυζι,διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Κολωνού 30β 2ος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά παχουλη με γυαλάκια 2-2.5αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, εκτός από τα κάγκελα στον οίκο σε καλησπέριζουν από το κουζινακι δια μικροφώνου....

Κολωνού 27αρια, 23αρια & 15αρια κλειστά.

Κολωνού 11β κλασικά η Μαργαρίτα σήμερα εμφανίστηκε με καρο φουστίτσα γκέτες και το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες , τι να κάνει προσπαθεί... μελαχρινή μαυριδερή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, σε απλό πρόγραμμα.


Κολωνού 11α Αντζελινα με κάστανο κατσαρο μαλλί, χοντρουλα με 4αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.
 

Katourokavlas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Μηνύματα
1.255
Κριτικές
8
Like
2.784
Πόντοι
736
:offtopic:
Κατι που βλεπω χρονια στο σαη και κανεις δεν εχει αναφερει και ειναι οι λογοι που καποιος δεν ξαναμπαινει, παει διπλα, κανει κλωνους για να κραζει με το αποτελεσμα να ειναι αρνητικο προς την μπουρδελοκοινοτητα μας..
(χειροτερο και απο βρισιμο θα ελεγα που επιδεχετε αναφορας)

Κανεις εγγραφη, μπαινεις, εισαι μελος του σαη για πληροφοριες και αν ρωτησεις κατι, οτι και αν ειναι αυτο καθως εκει αποσκοπει η χρηση του καθε topic πεταγετε ο διαταραγμενος, ανασφαλης, κομπλεξικος απολιτιστος μπονομπος και σου την λεει και μαλιστα η κατασταση χειροτερευει οταν τον υποστηριζουν και αλλοι ιθαγενεις ταυτοχρονα..

Σαφως και ισως μπορει και εδω να ειναι μια μικρογραφια της ζωης στην ψαροκωσταινα οπου αυτο το συνατουσες απο παιδι (αλανα-σχολειο-στρατος-δουλεια-καφενειο) οπου παντα θα πεταγοταν καποιος να σου την πει -Τι μας ρωτας τωρα ρε -Δεν ξερεις-Κατσε και ρωτα καναν αλλο-Βαριεμαι να σου απαντησω-Τοσο ασχετος εισαι κτλ αλλα ολοι ακομα και αυτος ετσι ξεκινησε, ρωτωντας οποτε και καταληγω πως καλο ειναι να σκιπαρουμε αυτη την νοοτροπια γενικα να κατακρινουμε το καθε μελος που εχει καποια απορια και οσο μπορουμε να βοηθαμε γιατι αν δεν ειναι αυτο το ειδος ενημερωσης δεν ξερω τι μπορει να ειναι..

Επισης οι αντμιν θα επρεπε να εχουν ειδικη αναφορα γι αυτες τις συμπεριφορες καθως ετσι χανουν περισσοτερη επισκεψιμοτητα εφοσον μπορει ο αλλος καλλιστα να παει και να εξυπηρετηθει καλυτερα στο διπλα μαγαζι και να μετα να πηγαινει μονο εκει, και αλλα πολλα οπως αλληλεπιδραση, εγγραφες, διαγραφες κοκ..

Σορι για το οφ αλλα εδω μπαινουν οι περισοτεροι και πιστευω πως ειναι σημαντικο να ειπωθει.
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.876
Κριτικές
91
Like
2.822
Πόντοι
5.195
Στο ξεκίνημα της 2ης βάρδιας σε λίγα που μπήκα

Βέργας 3
Ελένη ξανθιά νταρντάνα
Μίλα ξανθιά κοντουλα με πιασίματα και αυτή. Νικα στο δωμάτιο δεν την είδα

Βέργας 7 υπόγειο. Τινα χοντρούλης με βυζαρες

Φυλής 136-134 κλειστά
109 ισόγειο. Μαρία μιλφ
109 Όροφος. Βικτωρια μιλφ
105 Σάρα νεαρή με κορμαρα. Αδύνατη με γραμμή στην κοιλιά και θεσπεσιο κωλαρακι. Από μούρη μέτρια. Γενικώς πολύ ωραία κοπέλα. Μίλα, και αυτή πιτσιρίκα με πιασίματα και βυζαρες. 20€ 10 λεπτά ανακοινώθηκε.
65 ισόγειο Χριστίνα τσεχα
65 Όροφος η μαυρούλα Μπιούτι
67 κλασσικά η Ηλέκτρα. Νορμάλ την είδα, ίσα ίσα που μου άρεσε αρκετά
69 Όροφος η Άννα ταϊ, μουναρα και η Μαρία, και αυτή πολύ όμορφη.
69 ισόγειο η Βίκυ.
71 Όροφος 2 κοπέλες άνευ ονόματος. Μια από Αργεντινή με σγουρά μαλλιά ωραία σώμα με κωλαρα και μια από Βενεζουέλα με πιασίματα
66 δεξιά ή Καιτη. Ωραία κοπέλα μελαχρινή με μικρό κόστος
66 αριστερά ή Νίκη

Φιλλιπιδου 11 Όροφος Αλινα και Ντιανα κοντές μι πιασίματα
11 ισόγειο Βέρα μιλφ και η Άννα με τις βυζαρες

Φωκαίας 13 υπόγειο η Εύα με τις βυζαρες και η λατινα Σακιρα
19 η νεαρή Νικόλ αδύνατη πετιτ με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι και η Παολα νταρντάνα

Αγκύρας 12 η αδύνατη Ντάριο
9 η Βικτώρια δηλαδή η πρώην Νατάσα πεταλούδα. Πως ήταν και πως έγινε. Οι καταχρήσεις δεν συγχωρούν...

Διδυμου 27. Φωτεινή Αμίρα και Ιβάννα
 

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Μηνύματα
72
Like
50
Πόντοι
0
καμιά άποψη τι παίζει λιοσίων και σε καθέτους της;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.035
Κριτικές
1.245
Like
191.119
Πόντοι
45.465
συνέχεια live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με 2. 5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β κλειστό.

Ιάσωνος 1α Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ χοντρή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Κλεοπάτρα καστανή μιλφ με καρέ μαλλί, χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό

Ιάσωνος 1β δεξιά είδα φως και ανέβηκα και εδώ τα σκαλιά, το καθάριζα, αύριο θα λειτουργήσει πάλι μετά από πάρα πολύ καιρό, θα δουλεύουν Σοφία και Νατάσα.

Ιάσωνος 1γ Τανια μελαχρινή μιλφ χοντρή μέ 4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10αρια & 16αρια κλειστά.

Ιάσωνος 20α Δανάη ξανθιά Ελληνίδα γκρανι με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 20β, 20γ & 19α κλειστά.

Ιάσωνος 19β Άννα μελαχρινή μαυρουλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι και Νικόλ καστανοξανθη ψηλή νταρντανοχοντρη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, πολύ ωραία μάτια, 3.5-4αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Βαλεντινα καστανή κατσαρομαλλα χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι,

Ιάσωνος 27 Ναταλιτσα ξανθοκαστανη πολύ λεπτή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Έλενα/Λένα μελαχρινή μιλφ νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 30α Ζωιτσα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό και στη μύτη και Σόνια ξανθιά νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Ναντια η Ελληνίδα, καστανοξανθη κοπέλα με κατσαρρο μαλλί νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α διάδρομος δεξιά Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με τεράστια μπούτια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 31β Μαρία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ που πιάνει δεξί ώμο και μπράτσο, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 32 ισόγειο διάδρομος δεξιά Ερρικα ξανθιά κοπέλα κοντουλα σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία κλειστό.

Ιάσωνος 36 Χριστίνα ξανθοκαστανη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ντανα μελαχρινή ψηλή με το μαλλί πιασμένο κότσο σήμερα, κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α Ρωξανη ξανθό σαμιαμηδι κοντό πολύ λεπτό με μικρό βυζι και Μαρία μελαχρινή χοντρουλα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (1) Ντανιελα πολύ λεπτή κοπελίτσα με ξανθοπλατινε μαλλί μικρό βυζι και Μπέλα όπου όλο και παίρνει κιλά, σώμα προς το νταρντανε με 2αρι βυζι και πάρα μα πάρα πολλά τατουάζ.

Ιάσονος 39 (2) κλειστό.

Ιάσωνος 39(3) Βερονικα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2. 5αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(4) Σοφία ψηλή μελαχρινή νταρντανοπαχουλη κοπέλα με ωραίο πρόσωπο, 2.5αρι βυζι, τατουάζ μανίκι στο αριστερό χέρι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (5) Χριστίνα από ΜΑ28 υπόγειο, με κάστανο σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στο πήχη του δεξιού χεριου, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(6) κλειστό.

Ιάσωνος 44 κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο Άννα μελαχρινή παχουλη με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β δεξιά ισόγειο Νικόλ/Νίκη καστανοξανθη ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και δύο μικρότερα, απλό πρόγραμμα,

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Φωτεινή ξανθιά γκιλφ με κανονικό σώμα για την ηλικία της, 2αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β νέο αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 μια καινούργια μιλφ που δε θυμάμαι από κάπου, Ήρα με ξανθοκαστανο μαλλί κομπακια, κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46β 4 κοπέλες εδώ , δεν υπήρχε τσατσά τη παρουσίαση την έκανε η Άννα Μελίνα ξανθιά παχουλη με 3αρι βυζι, Αννουλα ξανθιά κοπελίτσα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτό κορμί, ωραίο κωλαράκι μικρό βυζι , Μαίρη μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα και Βίκυ καστανοξανθη παχουλη με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 46α κλειστό.

Ιάσωνος 43 γιαγιά Ελένη ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο με το δικό της εμπλουτισμενο και Ιωάννα ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.055
Κριτικές
52
Like
16.687
Πόντοι
10.686
τώρα live


Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά παχουλη με γυαλάκια 2-2.5αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, εκτός από τα κάγκελα στον οίκο σε καλησπέριζουν από το κουζινακι δια μικροφώνου....
:2funny:
 
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Μηνύματα
1.595
Κριτικές
13
Like
9.974
Πόντοι
2.046
ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ!!! στο φυλής 105 η γεματούλα λατίνα με τα μεγάλα βυζιά
που μοιάζει με ινδιάνα η χειρότερη λατινοφόλα έβερ! μπαίνει μέσα στο δωμάτιο κάθεται στο κρεβάτι οκλαδόν και με κοιτάζει! ελληνικά ή αγγλικά εννοείται γιοκ... καπότα σε πεσμένο πουλί και μετά
από 15-20 δευτερόλεπτα ξαπλώνει ανάσκελα με κλειστά πόδια(!) και κοιτάζει το ταβάνι σαν πτώμα! την έβαλα με το ζόρι να μου την παίξει να χύσω εννοείται δυσανασχέτησε...ΜΑΚΡΙΑ!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.035
Κριτικές
1.245
Like
191.119
Πόντοι
45.465
συνέχεια πάντα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή μιλφ, παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και στο δεξί μπράτσο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Ζωή ξανθιά χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Με Αλεξάνδρου 22 όροφος κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αννι ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη λατινα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Τζούλια νταρντανα μιλφ με κοντό μαλλί πάνω ξανθό και από κάτω κάστανο, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α) Μιλανα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ νταρντανα με πιασίματα, με σχεδόν 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα πια.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ναταλί η ξανθιά γκιλφ με μαλλί αλά Ροντ Στιούαρτ, λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.


Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Κατερίνα ξανθιά μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Κατερίνα μελαχρινή χοντρή μιλφ με 3.5αρια βυζια, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Μιλανα η γνωστή μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ νταρντανα με πιασίματα, με σχεδόν 3αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα. πια.

Περδικκα 3β Νατάσα μελαχρινή κοπέλα, σώμα με αρκετά πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom