Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (9 μέλη και 81 επισκέπτες)

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.205
Πόντοι
2.406
Καταθεση πριν απο λιγο στην Ντίνα/Τίνα στο Ιας 37 οροφος.

Μετά την Έρικα απο το Ιασ 32 όπου κάνει face control στους πελάτες για την ηλικια τους έρχεται τωρα να προστεθεί και face control στο Ιασ 37 όροφος απο την Ντίνα.

Η τσατσά δεν δεχτηκε πελάτη οπου είχε παραπανισια κιλα και ειπε οτι "η κοπελα δεν παίρνει χοντρούς"
Ο μύστης προσπαθησε να δικαιολογηθεί οτι ειχε φαει λιγο παραπάνω για αυτό ειχε κοιλιά και οτι ειναι κοντός και όχι χοντρός.

Παρόλα αυτα έφαγε άκυρο απο τη Ντινα.

Παρα τους περιορισμούς τα δωμάτια γεμάτα και με αναμονή. :hi::hi:
Γλύτωσε το πετανενο 10ρικο
 

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Μηνύματα
313
Κριτικές
11
Like
2.640
Πόντοι
731
Περασα απο Φ67 με την Ηλεκτρα... Μου εβγαζε κατι καυλωτικο η φατσα της και ειπα ας μπω, ποτε δεν ξερεις. Η τυπισα τοσο στο δωματιο, οσο και στο σαλονι ηταν εντελως χαμενη. Μπαινει μεσα και με βρισκει ορθιο. Αφου τα λεμε λιγο της ειπα ξαπλωσε και ελεγε κατι ασυναρτησιες του τυπου "εδω δουλευουμε δεν ξαπλωνουμε, ειμαι στη δουλεια τωρα δεν μπορω να ξαπλωσω" λες και δουλευει σε γραφειο. Στο τελος της συνεδριας πεταξε και το κορυφαιο "αργησες να χυσεις και ξερω το λογο" της λεω για πες μου, και μου απανταει "επειδη τον εχεις μεγαλο τα χυσια μεχρι να φτασουν απο τα αρχιδια και να βγουν εξω διανυουν μεγαλη διαδρομη και γιαυτο αργησες, το εχω παρατηρησει και απο αλλους"
Με εκαψε εντελως η κοπελα. Τελειως ζαβο. Δεν προτεινετε.
ΥΓ: Εκανε να βγαλει τα εσωρουχα της και τα τακουνια στην κυριολεξια πανω απο λεπτο..... Σε σημειο που με εκνευρισε....
 

Dsar263

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Μηνύματα
836
Κριτικές
23
Like
7.920
Πόντοι
2.036
Επιτελους σημερα το απογευμα δοκιμαστηκε στο Διδυμου 27 η περιβοητη Μιλφ Φωτεινη που τοσα εχουν γραφτει για αυτην , την οποια ειδα πολλες φορες να σαλοναρει οταν ηταν Φυλης 109 ισογειο αλλα για διαφορους λογους δεν ειχα περασει δωματιο μαζι της...σημερα ομως εγινε....(Να πουμε επισης οτι στον ιδιο οικο δουλευε και η Ουκρανεζα Αμιρα την οποια απερριψα αμεσως στο σαλονι μιας την εχω παρει ηδη 3 φορες στα 10ευρω οταν ηταν Ιασωνος 43 με το ονομα Στελλα, οποτε σιγα μην της εδινα τωρα 20ρικο)...Παμε λοιπον στη Φωτεινη.... δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα αλλα δεν περασα και ασχημα ομως....λοιπον η Φωτεινη μαζι με την αλλη μιλφαρα την Ουκρανεζα Ναταλια απο Ιασωνος 1(α ή β) ειναι η δυο πιο ψηλες γυναικες στα μπουρδελα που εχω δει μεχρι στιγμης, εαν βεβαια αναφερομαστε σε νορμαλ σωματα προς το στυλ του μοντελου (και οχι νταρντανοθωρηκτα τυπου Τζουλιας, Αλεξανδρα κτλ...) εχοντας πλεον παει και με τις δυο η συγκριση μεταξυ τους ειναι αναποφευκτη. Παμε λοιπον:

Υψος: Φωτεινη 1,78 - Ναταλια 1,80 και οι δυο δεν φορανε τακουνια στο σαλονι...αμα φορεσουν πλησιαζουν το 1,90...

Σωμα: Νορμαλ σωματα και οι δυο με μετρια σε μεγεθος βυζια...Ναταλια πιο μεγαλες ρωγες....Φωτεινη εχει λιγο παραπανω κοιλιτσα, λιγη ομως...

Προσωπο: Ναταλια ξανθοκοκκινα καρρε μαλλια ωραιο θηλυκο γλυκο προσωπο με ωραια ματια...Φωτεινη μελαχρινο μακρι ισιο μαλλι προσωπο σκληρο με αγρια χαρακτηριστικα ελαφρως σκυλοφατσα...Επισης εχει και μια αντιαισθητικη κρεατοελια στην δεξια κατω γναθο...

Διαθεση/Συμμετοχη: Εδω εχουμε ισοπαλια μιας και οι δυο κοπελες ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες και κανουν οτι μπορουν για να περασεις ομορφα...

Χωρος εργασιας: Ξεκαθαρα η χωρος την Φωτεινης στο Διδυμου 27 ειναι πιο κυριλατος θυμιζει λιγο στουντιο...σε αντιθεση με την Ναταλια που ο χωρος της ειναι στο εμετουργειο με ολα τα παρελκομενα (Πακια, βρωμα κτλ)....

Εγω προσωπικα διαλεγω Ναταλια και λογου κοστους στα 10ευρω αλλα και γενικα περασα πιο ωραια μαζι της εχει γινει ηδη στανταρακι μου, σε αντιθεση με την Φωτεινη οπου ναι μεν δεν περασα ασχημα στο 20ρικο αλλα μαλλον δεν νομιζω να ξαναπαω....Απο κει και περα γουστα ειναι αυτα, ο καθενας ας παει να δοκιμασει και τις δυο να κρινει....
 

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.964
Κριτικές
1
Like
4.693
Πόντοι
456
Καταθεση πριν απο λιγο στην Ντίνα/Τίνα στο Ιας 37 οροφος.

Μετά την Έρικα απο το Ιασ 32 όπου κάνει face control στους πελάτες για την ηλικια τους έρχεται τωρα να προστεθεί και face control στο Ιασ 37 όροφος απο την Ντίνα.

Η τσατσά δεν δεχτηκε πελάτη οπου είχε παραπανισια κιλα και ειπε οτι "η κοπελα δεν παίρνει χοντρούς"
Ο μύστης προσπαθησε να δικαιολογηθεί οτι ειχε φαει λιγο παραπάνω για αυτό ειχε κοιλιά και οτι ειναι κοντός και όχι χοντρός.

Παρόλα αυτα έφαγε άκυρο απο τη Ντινα.

Παρα τους περιορισμούς τα δωμάτια γεμάτα και με αναμονή. :hi::hi:
θα μας ανεβαζουν και σε ζυγαρια οι καριόλες πριν μας βαλουν στο δωμάτιο ...

ωρε που πάμε ρεεε
 

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Μηνύματα
829
Κριτικές
66
Like
11.413
Πόντοι
3.506
Νυχτερινή Περιπολία
(Μια εναλλακτική ημερήσια ενημέρωση.)


Λένε, πως στις 00:00, ακριβώς, βγαίνουν τα φαντάσματα και στις 03:00, οι κλέφτες. Τι γίνεται, όμως, μεταξύ 01-02; Θα σας πω εγώ, μάγκες μου: Εκείνες τις ώρες βγαίνουν οι Μπουρδελιάρηδες, οι αυθεντικοί, οι λεγόμενοι και Μύστες. Όλα ξεκίνησαν μετά από το χαμένο πέναλτι του Καμαρά και την μεγάλη πρόκριση της Τριφυλλάρας, επί του Γαύρου, στο Καραϊσκάκης. Ήμουν στο σπίτι ενός φίλου, με έναν άλλον, παλιό Παναθηναϊκό και βλέπαμε, όλοι μαζί, το ματς. Μόλις τελείωσε το ντέρμπι, έκανα κάποιους συνειρμούς, όσον αφορά τα αθλητικά: Η φάση μοιάζει πολύ με τα 90's. Στην μπάλα κοντραριζόμαστε με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα, ο Γαύρος είναι ανύπαρκτος, παίρνουμε προκρίσεις, στο κύπελλο, μέσα στο Φάληρο και στο μπάσκετ υπάρχει μεγάλη λαχτάρα και προσμονή για το Final 4. Επιστρέφοντας σπίτι, χαρούμενος για την νίκη, αποφάσισα να βγω παγανιά, μεσάνυχτα, μετά από αρκετό καιρό. Πήγα στο γκαράζ, έβαλα μπρος την μηχανή και ξαμολήθηκα, μέσα στην νύχτα. Οι δρόμοι ήταν έρημοι. Μόνο κάποιες ανθρώπινες φιγούρες έβλεπα, οι οποίες έμοιαζαν με σκιές, καθώς διέσχιζαν βιαστικές τον δρόμο. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν κρυμμένοι μέσα στα διαμερίσματα-κελιά τους. Οι αποκαλούμενοι "Νοικοκυραίοι", αυτοί που γράφουν, πίσω από το πληκτρολόγιο, για θεωρίες συνομωσίας, κάνουν κάλεσμα για επαναστάσεις και συμμετοχή σε πολέμους και το πιο επικίνδυνο πράγμα, που κάνουν στην ζωή τους, είναι να κοιμούνται το βράδυ στο κρεβάτι, μαζί με την γυναικούλα τους. Με αφορμή αυτό το σχόλιο, θα σας κάνω μια αποκάλυψη: Τους πιο επικίνδυνους και κακούς ανθρώπους, τους έχω δει να κυκλοφορούν την ημέρα και όχι την νύχτα. Άτομα, σαν αυτά που περιέγραψα από πάνω. Παντρεμένοι, με παιδιά, κοστουμαρισμένοι και σοβαροί. Τους έχω δει να κλέβουν, να ρουφιανεύουν, να στελνουν κόσμο στην ανεργία και άλλες πολλές "ομορφιές". Όλες αυτές οι σκεψεις με συντρόφευαν, καθώς οδηγούσα. Ο παγωμένος αέρας και οι καπνοί, που έβγαιναν από τις καμινάδες και κάλυπταν την ατμόσφαιρα, έκαναν την Αθήνα να μοιάζει με πόλη από δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Έμοιαζε σαν αυτή από το Blade Runner και οι γειτονιές της, σαν σοκάκια από την Mega City 1, από τον Δικαστή Ντρεντ. Έφτασα στην πιάτσα και μπήκα στο Φιλιππίδου 11Α: Το σαλόνι ήταν γεμάτο κωλόφατσες νεαρών, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Έναν μαυριδερό, που έμοιαζε με μπαμπουίνο, θαρρώ πως τον είχα δεί στο Πρώτο Θέμα, όταν είχαν συλλάβει μία συμμορία και ο εισαγγελέας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Είδα, επιτέλους, και την περιβόητη τσατσά-τραβεστί. Στο μαγαζί δούλευε η Λία και άλλη μία, με πολύ μεγάλα βυζιά. Μετά την παρουσίαση, η Λία πήγε προς την πόρτα του δωματίου. Την πλησίασε η τσατσά και της έκανε ένα νόημα, με το μάτι, όπως κάνουν οι Ειδικές Δυνάμεις SWAT, πριν μπουν στο δωμάτιο για να κάνουν εκκαθάριση. Μετά το νεύμα, άνοιξαν την πόρτα και μπούκαραν μαζί, μέσα στο δωμάτιο. "Κατάλαβα", είπα από μέσα μου και έφυγα.
Φιλιππίδου 11Β: Άννα Κου, παλιά γνώριμος. Έχει πάρει κιλάκια και ο κώλος της έχει αρχίσει να σαπίζει. Την είχα γαμήσει πριν από δέκα, ίσως και περισσότερα χρόνια. Μεγάλη φόλα, της εποχής της.
Φυλής 84Α: Εύα, μελαχρινή, με ωραίο σωματάκι και βυζάκια, με πολλά τατουάζ. Το νορμάλ πρόγραμμα και το σαλονάρισμα της, δεν με έπεισαν να περάσω.
Φυλής 86Β: Πέγκυ, αραπίνα από Γκάνα. Συμπαθητική φυσιογνωμία, με ωραίο κώλο, σε νορμάλ πρόγραμμα. Συμβουλή: Η Black Power θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Εάν είσαι άπειρος ή κανένας κόπανος, μπορεί να σου δώσει εφιάλτες, τους οποίους δεν είχες φανταστεί ποτέ!
Φυλής 67: Δύο κοπέλες, Αλίνα, ξανθιά Ρουμάνα με καλό σώμα και πλαστικά βυζιά. Την έχω γαμήσει, πριν από πολλά χρόνια. Μεγάλη φόλα! Νάταλι, Ρωσίδα, με νόστιμο πρόσωπο και φυσικές βυζάρες, σε νορμάλ και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71Α: Αλέσια, μελαχρινή, άνοστη και άγευστη παρουσία, σε νορμάλ.
Φυλής 65Β: Σιμόνα, γνωστή και ως φολό-Σιμόνα. Την έχω γαμήσει, πριν από πολλά χρόνια και έχω γευθεί, την φόλα που με κέρασε. Στην έξοδο, είπα σε τύπο να πάει να σώσει τον φίλο του, ο οποίος είχε ανοίξει το πορτοφόλι για να πληρώσει.
Φυλής 65Α: Εμμανουέλα, μελαχρινή Ρουμάνα. Άλλη μια παλιά γνώριμη. Είχα να την δω πολλά χρόνια, την χαιρέτησα και την φίλησα. Βετεράνος και αυτή, την είχα γαμήσει δυο-τρεις φορές, στο παρελθόν. Τίμιο και καλό κορίτσι. Ήταν πρησμένη, στο πρόσωπο και έβαλε σιλικόνη στο στήθος της. Εν το μεταξύ, όλες αυτές οι γνωστές, με γύρισαν πίσω στο 2008-2010.
Φυλής 66Α: Καίτη, νόστιμη 19χρονη κοπέλα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72: Ειρήνη, γυρολόγος και βετεράνος, με πέρασμα και από στούντιο. Συμπαθητικό κορίτσι, από την Βουλγαρία, με πρωκτικό στο πρόγραμμά της. Την είχα γαμήσει, πριν από χρόνια, στο Φωκαίας 17Α. Πρέπει να την τσάντισε ο πελάτης γιατί, καθώς έβγαινε από το δωμάτιο, του είπε με νεύρα, να του χώσει κάτι στον κώλο.
Φωκαίας 13, υπόγειο: Μελίσσα, Κολομβιάνα μέτριας εμφάνισης, σε νορμάλ. Ούτε καν!
Φωκαίας 19: Λίλια, Βραζιλιάνα, εμφανίσιμη, νεαρή κοπέλα. Το σαλόνι ήταν γεμάτο κόσμο. Ανάμεσά τους ήταν και ένας συμπαθέστατος, πατσαβούρης, χοντρός, ο οποίος είχε μπει, με το κινητό του, σε ροζ ιστοσελίδα και τσέκαρε πουτάνες, μάλλον από στούντιο. Είδε και απόειδε, ο καημένος, τα χάλια της πιάτσας και έψαχνε κάτι καλύτερο, ώστε να μην γυρίσει πίσω άκαπνος.
Φωκαίας 25Β: Σάρα, Γυφτό-Βουλγάρα. Μελαχρινή, έκφυλη φάτσα, καλό σώμα, με πλαστικά βυζιά. Νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό. Την έχω δοκιμάσει, πριν κάνει την πλαστική στο στήθος. Για μία φορά καλή είναι.
Φωκαίας 27Α: Μαρτίνα, λατίνα πιτσιρίκα, με πετίτ σώμα και ανύπαρκτο βυζί, σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό μπάζο milf.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, από την τσάρκα, είναι το εξής: Μεσάνυχτα, καθημερινής, με κρύο, την επόμενη να ξημερώνει εργάσιμη και σε πολλά σπίτια γινόταν το αδιαχώρητο, από τον κόσμο. Μόνο στην Ελλάδα, το έχω δει αυτό το πράγμα. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, την παγκόσμια πρωτεύουσα της αγαμίας. Είδα, επίσης, και πάρα πολλές παρέες νέων. Ήταν σαν και αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους γκάνγκστερ και ακούνε τραπ. Αυτοί που το παίζουν σκληροί, στα social media και δεν μπορούν να ρίξουν καμία γκόμενα, στην πραγματική ζωή. Τους περισσότερους, από δαύτους, τους κόβω για κρυφόπουστες. Δεν είναι φυσιολογικό, να είσαι στο σχολείο, το οποίο είναι γεμάτο ξέκωλα και πουτανάκια, να τα αγνοείς και να ασχολείσαι με κάτι αδύναμα παιδάκια, να τα στοχοποιείς και να τους κάνεις bullying.
Απογοητευμένος, από την παρακμή και την σαπίλα της πιάτσας, καβάλησα το εργαλείο και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Πάρκαρα την μηχανή στο γκαράζ και πήγα στο σπίτι μου. Επηρεασμένος από τα 90's, όπως έγραψα νωρίτερα, άνοιξα μία σακούλα με Fofico, που την είχα για ώρα ανάγκης, τα έφαγα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο, ξάπλωσα και έγραψα την παρούσα ενημέρωση.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
 
Τελευταία τροποποίηση:

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Μηνύματα
305
Like
188
Πόντοι
1
Ρε σεις, υπάρχει ανοικτό μπουρδελο μεταξύ 6 το πρωί και 10; Αυτή η ζώνη ώρας είναι τελείως νεκρή. Ουτε εσκορτ βρίσκεις, ούτε στουντιο, ούτε τίποτα
 

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Πολύ προσοχή φίλε... Θα πάθουμε τίποτα με τη συγκεκριμένη...κυκλοφορούν και αρρώστιες... Μακριά... έχει πολλά αστεράκια να περάσουμε καλά χωρίς κίνδυνο... πάλι είναι στο φωκαιας 25 με όνομα Αναστασία... αλλά πρέπει να είναι λατίνα με ασιατικα χαρακτηριστικά.
Τι αρρώστιες έχει φίλε μου που δεν τις γνωρίζουμε εμείς?
 

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
6.087
Κριτικές
27
Like
19.384
Πόντοι
5.946
Για τη φωτουλα λέω και εγώ ….
Επαναλαμβάνω, το πρώτο σχόλιο συναγωνιστή που παραθέτεις αφορά στη Μπάρμπαρα.
Εάν η πρόθεση σου είναι να μοιραστείς μαζί μας πως ξέρεις ότι η Φωτεινή έκανε ακάποτα γαμήσια είναι άλλο θέμα…
ιδού το σχόλιο που παρέθεσες:
έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.
 

mpourdelokratoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Μηνύματα
183
Κριτικές
1
Like
960
Πόντοι
81
ΚΑΥΛΗΜΕΡΕΣ!!!
 

Συνημμένα

  • theloft_princess_alice_101.jpg
    theloft_princess_alice_101.jpg
    260,9 KB · Εμφανίσεις: 27

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Μηνύματα
313
Κριτικές
11
Like
2.640
Πόντοι
731
Γιασμίν στο Φ105 για την πρωινή βάρδια. Δεν είναι πρώτη φορά που την παίρνω. Σήμερα με μειωμένη απόδοση. Δεν κλαις το 20αρικο αλλά μέχρι εκεί.
Στο δωμάτιο ηταν ανοιχτά τα παράθυρα και οι περαστικοί από το πεζοδρόμιο άκουγαν τις φωνές της Γιασμίν.
Καμία πρόταση για δεύτερο γύρο στην πρωινή βάρδια;
IMG_4629.jpeg
 
Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
482
Κριτικές
13
Like
4.565
Πόντοι
731
Καταθεση πριν απο λιγο στην Ντίνα/Τίνα στο Ιας 37 οροφος.

Μετά την Έρικα απο το Ιασ 32 όπου κάνει face control στους πελάτες για την ηλικια τους έρχεται τωρα να προστεθεί και face control στο Ιασ 37 όροφος απο την Ντίνα.

Η τσατσά δεν δεχτηκε πελάτη οπου είχε παραπανισια κιλα και ειπε οτι "η κοπελα δεν παίρνει χοντρούς"
Ο μύστης προσπαθησε να δικαιολογηθεί οτι ειχε φαει λιγο παραπάνω για αυτό ειχε κοιλιά και οτι ειναι κοντός και όχι χοντρός.

Παρόλα αυτα έφαγε άκυρο απο τη Ντινα.

Παρα τους περιορισμούς τα δωμάτια γεμάτα και με αναμονή. :hi::hi:
Χά, χθές απόγευμα, ενώ περίμενα την Έρρικα στο δωμάτιο άκουσα την τσατσά να ρίχνει άκυρο σε τύπο λόγω ηλικίας, σκέφτηκα "δικαίωμα της κοπέλας είναι" αλλά από την άλλη παίρνει τους βρωμό-άπλυτους πάκιδες ... που μυρίζουν και το έχει παράπονο και η ίδια... προσπάθησα να ρωτήσω αλλά δεν βγάλαμε άκρη στην κουβέντα και τα βυζιά με προκαλούσαν :cheesy: άρχισε και αυτή να βάζει τζέλ με το κιλό όμως και χάνει ένα από τα σχετικά λίγα θετικά της (δεν κάνει και πίπα!).
(Β)Ρωμά παίρνει ομως ? λεπτούς ενοείται οχι χοντρούς.....
Ναι, παίρνει.
 

Labanero

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Μηνύματα
19
Like
55
Πόντοι
0
Νυχτερινή Περιπολία
(Μια εναλλακτική ημερήσια ενημέρωση.)


Λένε, πως στις 00:00, ακριβώς, βγαίνουν τα φαντάσματα και στις 03:00, οι κλέφτες. Τι γίνεται, όμως, μεταξύ 01-02; Θα σας πω εγώ, μάγκες μου: Εκείνες τις ώρες βγαίνουν οι Μπουρδελιάρηδες, οι αυθεντικοί, οι λεγόμενοι και Μύστες. Όλα ξεκίνησαν μετά από το χαμένο πέναλτι του Καμαρά και την μεγάλη πρόκριση της Τριφυλλάρας, επί του Γαύρου, στο Καραϊσκάκης. Ήμουν στο σπίτι ενός φίλου, με έναν άλλον, παλιό Παναθηναϊκό και βλέπαμε, όλοι μαζί, το ματς. Μόλις τελείωσε το ντέρμπι, έκανα κάποιους συνειρμούς, όσον αφορά τα αθλητικά: Η φάση μοιάζει πολύ με τα 90's. Στην μπάλα κοντραριζόμαστε με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα, ο Γαύρος είναι ανύπαρκτος, παίρνουμε προκρίσεις, στο κύπελλο, μέσα στο Φάληρο και στο μπάσκετ υπάρχει μεγάλη λαχτάρα και προσμονή για το Final 4. Επιστρέφοντας σπίτι, χαρούμενος για την νίκη, αποφάσισα να βγω παγανιά, μεσάνυχτα, μετά από αρκετό καιρό. Πήγα στο γκαράζ, έβαλα μπρος την μηχανή και ξαμολήθηκα, μέσα στην νύχτα. Οι δρόμοι ήταν έρημοι. Μόνο κάποιες ανθρώπινες φιγούρες έβλεπα, οι οποίες έμοιαζαν με σκιές, καθώς διέσχιζαν βιαστικές τον δρόμο. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν κρυμμένοι μέσα στα διαμερίσματα-κελιά τους. Οι αποκαλούμενοι "Νοικοκυραίοι", αυτοί που γράφουν, πίσω από το πληκτρολόγιο, για θεωρίες συνομωσίας, κάνουν κάλεσμα για επαναστάσεις και συμμετοχή σε πολέμους και το πιο επικίνδυνο πράγμα, που κάνουν στην ζωή τους, είναι να κοιμούνται το βράδυ στο κρεβάτι, μαζί με την γυναικούλα τους. Με αφορμή αυτό το σχόλιο, θα σας κάνω μια αποκάλυψη: Τους πιο επικίνδυνους και κακούς ανθρώπους, τους έχω δει να κυκλοφορούν την ημέρα και όχι την νύχτα. Άτομα, σαν αυτά που περιέγραψα από πάνω. Παντρεμένοι, με παιδιά, κοστουμαρισμένοι και σοβαροί. Τους έχω δει να κλέβουν, να ρουφιανεύουν, να στελνουν κόσμο στην ανεργία και άλλες πολλές "ομορφιές". Όλες αυτές οι σκεψεις με συντρόφευαν, καθώς οδηγούσα. Ο παγωμένος αέρας και οι καπνοί, που έβγαιναν από τις καμινάδες και κάλυπταν την ατμόσφαιρα, έκαναν την Αθήνα να μοιάζει με πόλη από δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Έμοιαζε σαν αυτή από το Blade Runner και οι γειτονιές της, σαν σοκάκια από την Mega City 1, από τον Δικαστή Ντρεντ. Έφτασα στην πιάτσα και μπήκα στο Φιλιππίδου 11Α: Το σαλόνι ήταν γεμάτο κωλόφατσες νεαρών, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Έναν μαυριδερό, που έμοιαζε με μπαμπουίνο, θαρρώ πως τον είχα δεί στο Πρώτο Θέμα, όταν είχαν συλλάβει μία συμμορία και ο εισαγγελέας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Είδα, επιτέλους, και την περιβόητη τσατσά-τραβεστί. Στο μαγαζί δούλευε η Λία και άλλη μία, με πολύ μεγάλα βυζιά. Μετά την παρουσίαση, η Λία πήγε προς την πόρτα του δωματίου. Την πλησίασε η τσατσά και της έκανε ένα νόημα, με το μάτι, όπως κάνουν οι Ειδικές Δυνάμεις SWAT, πριν μπουν στο δωμάτιο για να κάνουν εκκαθάριση. Μετά το νεύμα, άνοιξαν την πόρτα και μπούκαραν μαζί, μέσα στο δωμάτιο. "Κατάλαβα", είπα από μέσα μου και έφυγα.
Φιλιππίδου 11Β: Άννα Κου, παλιά γνώριμος. Έχει πάρει κιλάκια και ο κώλος της έχει αρχίσει να σαπίζει. Την είχα γαμήσει πριν από δέκα, ίσως και περισσότερα χρόνια. Μεγάλη φόλα, της εποχής της.
Φυλής 84Α: Εύα, μελαχρινή, με ωραίο σωματάκι και βυζάκια, με πολλά τατουάζ. Το νορμάλ πρόγραμμα και το σαλονάρισμα της, δεν με έπεισαν να περάσω.
Φυλής 86Β: Πέγκυ, αραπίνα από Γκάνα. Συμπαθητική φυσιογνωμία, με ωραίο κώλο, σε νορμάλ πρόγραμμα. Συμβουλή: Η Black Power θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Εάν είσαι άπειρος ή κανένας κόπανος, μπορεί να σου δώσει εφιάλτες, τους οποίους δεν είχες φανταστεί ποτέ!
Φυλής 67: Δύο κοπέλες, Αλίνα, ξανθιά Ρουμάνα με καλό σώμα και πλαστικά βυζιά. Την έχω γαμήσει, πριν από πολλά χρόνια. Μεγάλη φόλα! Νάταλι, Ρωσίδα, με νόστιμο πρόσωπο και φυσικές βυζάρες, σε νορμάλ και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71Α: Αλέσια, μελαχρινή, άνοστη και άγευστη παρουσία, σε νορμάλ.
Φυλής 65Β: Σιμόνα, γνωστή και ως φολό-Σιμόνα. Την έχω γαμήσει, πριν από πολλά χρόνια και έχω γευθεί, την φόλα που με κέρασε. Στην έξοδο, είπα σε τύπο να πάει να σώσει τον φίλο του, ο οποίος είχε ανοίξει το πορτοφόλι για να πληρώσει.
Φυλής 65Α: Εμμανουέλα, μελαχρινή Ρουμάνα. Άλλη μια παλιά γνώριμη. Είχα να την δω πολλά χρόνια, την χαιρέτησα και την φίλησα. Βετεράνος και αυτή, την είχα γαμήσει δυο-τρεις φορές, στο παρελθόν. Τίμιο και καλό κορίτσι. Ήταν πρησμένη, στο πρόσωπο και έβαλε σιλικόνη στο στήθος της. Εν το μεταξύ, όλες αυτές οι γνωστές, με γύρισαν πίσω στο 2008-2010.
Φυλής 66Α: Καίτη, νόστιμη 19χρονη κοπέλα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72: Ειρήνη, γυρολόγος και βετεράνος, με πέρασμα και από στούντιο. Συμπαθητικό κορίτσι, από την Βουλγαρία, με πρωκτικό στο πρόγραμμά της. Την είχα γαμήσει, πριν από χρόνια, στο Φωκαίας 17Α. Πρέπει να την τσάντισε ο πελάτης γιατί, καθώς έβγαινε από το δωμάτιο, του είπε με νεύρα, να του χώσει κάτι στον κώλο.
Φωκαίας 13, υπόγειο: Μελίσσα, Κολομβιάνα μέτριας εμφάνισης, σε νορμάλ. Ούτε καν!
Φωκαίας 19: Λίλια, Βραζιλιάνα, εμφανίσιμη, νεαρή κοπέλα. Το σαλόνι ήταν γεμάτο κόσμο. Ανάμεσά τους ήταν και ένας συμπαθέστατος, πατσαβούρης, χοντρός, ο οποίος είχε μπει, με το κινητό του, σε ροζ ιστοσελίδα και τσέκαρε πουτάνες, μάλλον από στούντιο. Είδε και απόειδε, ο καημένος, τα χάλια της πιάτσας και έψαχνε κάτι καλύτερο, ώστε να μην γυρίσει πίσω άκαπνος.
Φωκαίας 25Β: Σάρα, Γυφτό-Βουλγάρα. Μελαχρινή, έκφυλη φάτσα, καλό σώμα, με πλαστικά βυζιά. Νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό. Την έχω δοκιμάσει, πριν κάνει την πλαστική στο στήθος. Για μία φορά καλή είναι.
Φωκαίας 27Α: Μαρτίνα, λατίνα πιτσιρίκα, με πετίτ σώμα και ανύπαρκτο βυζί, σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό μπάζο milf.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, από την τσάρκα, είναι το εξής: Μεσάνυχτα, καθημερινής, με κρύο, την επόμενη να ξημερώνει εργάσιμη και σε πολλά σπίτια γινόταν το αδιαχώρητο, από τον κόσμο. Μόνο στην Ελλάδα, το έχω δει αυτό το πράγμα. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, την παγκόσμια πρωτεύουσα της αγαμίας. Είδα, επίσης, και πάρα πολλές παρέες νέων. Ήταν σαν και αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους γκάνγκστερ και ακούνε τραπ. Αυτοί που το παίζουν σκληροί, στα social media και δεν μπορούν να ρίξουν καμία γκόμενα, στην πραγματική ζωή. Τους περισσότερους, από δαύτους, τους κόβω για κρυφόπουστες. Δεν είναι φυσιολογικό, να είσαι στο σχολείο, το οποίο είναι γεμάτο ξέκωλα και πουτανάκια, να τα αγνοείς και να ασχολείσαι με κάτι αδύναμα παιδάκια, να τα στοχοποιείς και να τους κάνεις bullying.
Απογοητευμένος, από την παρακμή και την σαπίλα της πιάτσας, καβάλησα το εργαλείο και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Πάρκαρα την μηχανή στο γκαράζ και πήγα στο σπίτι μου. Επηρεασμένος από τα 90's, όπως έγραψα νωρίτερα, άνοιξα μία σακούλα με Fofico, που την είχα για ώρα ανάγκης, τα έφαγα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο, ξάπλωσα και έγραψα την παρούσα ενημέρωση.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
Ένας λόγος που διαβάζω το μπου
Λογοτεχνία και σάτυρα
Περασα απο Φ67 με την Ηλεκτρα... Μου εβγαζε κατι καυλωτικο η φατσα της και ειπα ας μπω, ποτε δεν ξερεις. Η τυπισα τοσο στο δωματιο, οσο και στο σαλονι ηταν εντελως χαμενη. Μπαινει μεσα και με βρισκει ορθιο. Αφου τα λεμε λιγο της ειπα ξαπλωσε και ελεγε κατι ασυναρτησιες του τυπου "εδω δουλευουμε δεν ξαπλωνουμε, ειμαι στη δουλεια τωρα δεν μπορω να ξαπλωσω" λες και δουλευει σε γραφειο. Στο τελος της συνεδριας πεταξε και το κορυφαιο "αργησες να χυσεις και ξερω το λογο" της λεω για πες μου, και μου απανταει "επειδη τον εχεις μεγαλο τα χυσια μεχρι να φτασουν απο τα αρχιδια και να βγουν εξω διανυουν μεγαλη διαδρομη και γιαυτο αργησες, το εχω παρατηρησει και απο αλλους"
Με εκαψε εντελως η κοπελα. Τελειως ζαβο. Δεν προτεινετε.
ΥΓ: Εκανε να βγαλει τα εσωρουχα της και τα τακουνια στην κυριολεξια πανω απο λεπτο..... Σε σημειο που με εκνευρισε....
Ένας λόγος που διαβάζω ανελλιπώς το μπου
Λογοτεχνία και σάτυρα
 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
232
Κριτικές
45
Like
3.335
Πόντοι
1.431
Περασα απο Φ67 με την Ηλεκτρα... Μου εβγαζε κατι καυλωτικο η φατσα της και ειπα ας μπω, ποτε δεν ξερεις. Η τυπισα τοσο στο δωματιο, οσο και στο σαλονι ηταν εντελως χαμενη. Μπαινει μεσα και με βρισκει ορθιο. Αφου τα λεμε λιγο της ειπα ξαπλωσε και ελεγε κατι ασυναρτησιες του τυπου "εδω δουλευουμε δεν ξαπλωνουμε, ειμαι στη δουλεια τωρα δεν μπορω να ξαπλωσω" λες και δουλευει σε γραφειο. Στο τελος της συνεδριας πεταξε και το κορυφαιο "αργησες να χυσεις και ξερω το λογο" της λεω για πες μου, και μου απανταει "επειδη τον εχεις μεγαλο τα χυσια μεχρι να φτασουν απο τα αρχιδια και να βγουν εξω διανυουν μεγαλη διαδρομη και γιαυτο αργησες, το εχω παρατηρησει και απο αλλους"
Με εκαψε εντελως η κοπελα. Τελειως ζαβο. Δεν προτεινετε.
ΥΓ: Εκανε να βγαλει τα εσωρουχα της και τα τακουνια στην κυριολεξια πανω απο λεπτο..... Σε σημειο που με εκνευρισε....
Αυτή η συμπεριφορά έχει δείγματα προχωρημένης νεύρωσης, η οποία μπορεί αργότερα να οδηγήσει στο να κάνει ψυχωσικά επεισόδια .
Πρέπει να δώσει αρκετά 50€ στην ψυχανάλυση, αλλά φεύ !
Καλώς η κακώς επιβιώνουν ότι κι αν γίνει .
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.438
Κριτικές
39
Like
7.031
Πόντοι
1.936
Γιασμίν στο Φ105 για την πρωινή βάρδια. Δεν είναι πρώτη φορά που την παίρνω. Σήμερα με μειωμένη απόδοση. Δεν κλαις το 20αρικο αλλά μέχρι εκεί.
Στο δωμάτιο ηταν ανοιχτά τα παράθυρα και οι περαστικοί από το πεζοδρόμιο άκουγαν τις φωνές της Γιασμίν.
Καμία πρόταση για δεύτερο γύρο στην πρωινή βάρδια;
IMG_4629.jpeg
Ακριβως διπλα στο 109 Μαρια ή Ολγα!!Δεν κλαις το 20αρικο!!
 

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Αυτή η συμπεριφορά έχει δείγματα προχωρημένης νεύρωσης, η οποία μπορεί αργότερα να οδηγήσει στο να κάνει ψυχωσικά επεισόδια .
Πρέπει να δώσει αρκετά 50€ στην ψυχανάλυση, αλλά φεύ !
Καλώς η κακώς επιβιώνουν ότι κι αν γίνει .
Ποια νεύρωση βρε φίλε???
Εδώ και οι πέτρες ξέρουν ότι έπαιρνε ή παίρνει ψυχοφάρμακα.
Κάντε καμία ενημέρωση και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους γιατρούς, αν δεν σας πειράζει.
 

pafsanias19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Μηνύματα
3
Like
20
Πόντοι
0
Σημερα το πρωι πηγα να μπω με το μικρο πιπινακι Τζασμινακι απο Φυλης 105.Στο δωματιο ειδη ειχε δυο πελατες το μικρο με εξεπληξε θετικα με την ζωντανια του.Εκανε απιστευτα πραγματα.Επομενος στοχος μετα απο τη πανεμορφη ΙΡΙΝΑ που την πηρα γυρο στης 15 φορες και Τζασμιν ειναι η Κιρα καινουργεια ΡΩΣΙΔΑ 19 χρονη απο Λιωσιων 73 συντομα θα γραφτει κριτικη και για αυτη.
 

palios 07

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Μηνύματα
10
Κριτικές
2
Like
108
Πόντοι
0

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Μετά από Λαϊκή απαιτήση...
Πριν από λίγο...
Δοκιμάστηκε...

Διδύμου 8 όροφος...
Κατερίνα σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69.
Πρόκειται για καινούργια πολύ Γεμάτη κοπέλα.
Μελαχρινή Ρωσσίδα.
Αν σας αρέσουν τα κυβικά της είναι πολύ φιλότιμη!
Μαζί της η γνωστή
Ειρήνη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Ο κύριος Γιάννης βρήκε ευκαιρία όση ώρα έκανα έρωτα με την Κατερίνα και ανανέωσε την αγάπη του με την Ειρήνη :smitten::smitten::smitten:
Πολύ ευχαριστημένος και αυτός.
 

pafsanias19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Μηνύματα
3
Like
20
Πόντοι
0
Ελευθερο στοματικο κανει η Σοφια και η Ειρηνη απο Διδυμου αλλα βαζει και πολλους σκουροχρωμους.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom