Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 538 άτομα (15 μέλη και 523 επισκέπτες)

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
634
Πόντοι
81
Πολλά εξτρά είχα ακούσει ότι έκανε με όσους γούσταρε ιδιαίτερα και η ''φοιτήτρια'' Αλίνα, φίλη της Πατρίτσια στο μακρινό 2013.

• Like
Αντιδράσεις: Larson

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Τύπε, η Άννα-Ιλόνα δούλεψε επί εποχής Covid στο Λαγουμιτζή 23 και στο 80ρι έκανε τα πάντα εκτός κώλου. :zfuck:
Κάποιοι βέβαια έλεγαν ότι όταν ρούφαγε κοκαΐνη (δυνατή χρήστης) έδινε και κώλο! :kiss-mark:
Και τέλος, όταν μπούχτιζε από την άσωτη ζωή έτρεχε στα μοναστήρια για τη θεϊκή εξιλέωση :priest:
και μάλιστα έκλεγε με μαύρο δάκρυ για τα σφάλματα της ζωής της. :priest:
Η Άννα/Ιλόνα όταν πρωτοξεκινησε στο RIP Ξανθιππης 2 έκανε επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό χωρίς να ανακοινώνεται με έξτραλεφτά μέσα στο δωμάτιο,μάλιστα αυτή το πρότεινε, αργότερα στο Φυλής
71α το 2011 για ένα διάστημα που ήθελε να μαζέψει επείγοντος λεφτά με συν 10 ευρώ έδινε κώλο μετά βέβαια όταν πια είχε γίνει όνομα αυτά κόπηκαν για τους πολλούς και ήταν μόνο για κάποιους εκλεκτούς πελάτες

ΥΓ κάποια από αυτά που γράφεις στη τελευταία σου παράγραφο φυσικά είναι αστεία...αν θες λεπτομέρειες στείλε πμ

Τελευταία τροποποίηση:

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.888
Πόντοι
206
Μύστη, πριν λίγα χρόνια είχα πάρει ωριαίο πρόγραμμα με 80€ (+20€ εξτρακι) ΑΚΑ αιδοιακο και πρωκτικό με κρεμπιε την Ελένη το Βουλγαροπουτανο. Κι ακόμα ζω... :2funny::rockon:
Τυπε αφού βγήκες αλωβητος από τετοιο κασκαντεριλικι
επιβιώνεις και στο τσερνομπιλ

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
211
Πόντοι
1
Μη τα λές αυτά τύπε γιατί θα χαλάσεις το story σε αυτούς που την έχουν βγάλει φόλα και αυτή και πολλές από τη πρώην μοντελοαλυσιδα που ανάθεμα αν είχαν περάσει ποτέ με καμία τους στο δωμάτιο γιατί θυμάμαι έλεγαν ότι έκαναν και απλό πρόγραμμα ενώ όλες μέσα έκαναν τα εξτραδακια τους εδώ κολλάει και η φράση που χρησιμοποιεί ο φίλος @Pa Luki Luk
όποιος ξέρει ξέρει....εγώ θα συμπληρώσω όποιος δε δοκιμάσει δε θα μάθει

ΥΓ θυμάσαι τη μουνάρα τη Νταϊάνα?
Υπηρξε στους οικους αυτους, Νταιάνα, και αργοτερα κάποια Ντιάνα. Εξτρα ποτε δεν ειχα ακουσει.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.025
Πόντοι
5.975
Α propos το RIP Αννας / Ιλονας. και Λιλια(ν)ς κλπ που ανέφερε ο μέγιστος Σμύρνης _:wink:

Συνημμένα

• Ξανθίππης 2_Kοκκινόσπιτο.jpg
    Ξανθίππης 2_Kοκκινόσπιτο.jpg
    1.008,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
634
Πόντοι
81
Υπηρξε στους οικους αυτους, Νταιάνα, και αργοτερα κάποια Ντιάνα. Εξτρα ποτε δεν ειχα ακουσει.
Ούτε κι εγώ!

Ας μας πουν τις εμπειρίες τους όσοι έκαναν μαζί τους κάποια εξτρά.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.313
Πόντοι
2.036
Απογευματινη βολτα στα κεντρικα με στοχο την Ιρίνα :cool2::cool2: Δεν καταφερα να γαμησω :angry::angry:
Ο οικος ειχε κλεισει φωτα απο της 19:15 δηλαδη 45 λεπτα πριν το κανονικο κλεισιμο, μεσα το σαλονι γεματο κοσμο δωματια γεματα και 3-4 μυστες να εχουν πληρωσει και να περιμενουν τη σειρα τους. Απο ποτε να παω δηλαδη για να γαμησω απο της 5 το απογεμα ??
Νταξει παραγινε το κακο με την Ιρινα, ουτε εμεις που την ανακαλυψαμε δε μπορουμε να την γαμησουμε πλεον... :sunglasses::sunglasses:
Άστο.. όταν γράφαμε εμείς για Ιρίνα εσύ έκανες γλυφομούνι στην Σαμπίνα και έβγαζες φωτό..χαχα
Αλλά με τόσο πού έγραψες τώρα δεν την γαμαμε..

Πρόσεχε για Μαρτίνα τώρα... είναι....άσε δεν λέω..
Δεν... για αυτές τις δύο πρέπει να είσαι ελεύθερος σποπευτής να πετύχεις την στιγμή που δεν έχουν φουλ δωμάτια/σαλόνι...

Είδα μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία χθές μετάξι που ζήταγε 15€ , δεν πέρασα γιατί πριν από εμένα η τσατσά έβαλε γύφτο οριακά ενήλικο ο οποίος βρώμαγε ποδαρίλα από το κεφάλι, θα κάνω προσπάθεια σήμερα όμως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Δεν... για αυτές τις δύο πρέπει να είσαι ελεύθερος σποπευτής να πετύχεις την στιγμή που δεν έχουν φουλ δωμάτια/σαλόνι...

Είδα μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία χθές μετάξι που ζήταγε 15€ , δεν πέρασα γιατί πριν από εμένα η τσατσά έβαλε γύφτο οριακά ενήλικο ο οποίος βρώμαγε ποδαρίλα από το κεφάλι, θα κάνω προσπάθεια σήμερα όμως.
καλησπέρα μύστη μου ,
ονομα?βάρδια?οίκος?
πάντως χθές στη 1η βάρδια μόνο μια καινούργια είδα, μια Άννα στο Ιάσωνος 20β.
ευχαριστώ

Τελευταία τροποποίηση:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.726
Πόντοι
206
Χαίρετε, Φυλής 67 2η βάρδια ξέρετε κάποια ξανθιά με βυζάρες?πέρασε φίλος μου χτες κ είπε κάνει τρελό γαμησι κ ελεύθερη πίπα..ποια είναι Σμύρνη ξέρεις εσύ μήπως?? όνομα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
.......................................................................................................................................

Ειχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ιασ 32 ευθεια μαζι με την Χριστίνα τη Ρωσίδα του Ιασ 39 πορνομολ και την πιτσιρίκα Αναστασία που ολοι ειχαμε καταγαμησει και μετά μαθεύτηκε οτι ήταν λιγο ανήλικη.
........................................................................................................................................
Ρε ΓαμήτρηΧΧΧ, σταμάτα να τρως κουτόχορτο κι επικεντρώσου στα μουνόζουμα/κωλόζουμα! :rockon:
Καμία από αυτές που αναφέρεις δεν είναι Ρωσίδα! Ειδικά η Χριστίνα και η πλέον ενήλικη Αναστασία
είναι 101% Μολδαβές! Το ότι μιλάνε ρώσικα δεν σημαίνει ότι έχουν και την αντίστοιχη εθνικότητα!
Παρόλα αυτά, η Αναστασία ήταν τρομερό μουνί μόλις 17 χρονών που γούσταρε το γαμήσι,
αν και την 1η φορά που την πήρα ήταν τυπική.
Θυμάμαι μια μέρα στο Μικρομωλλ μου είχε πει στα ρώσικα ότι εάν δεν περάσω στο δωμάτιο
θα γαμηθούμε στο σαλόνι! :rockon:Και, μάλιστα, εκείνη την ημέρα ήταν παρών στο γεγονός και
ο θρυλικός Μαύρος Θάνατος! :kneel: Μιλάμε γυάλιζε το μάτι της! Μετά την σύλληψη και προφανώς
απέλασή της γράφτηκε ότι οι μαστροποί χορηγούσαν στις κοπέλες κοκαΐνη, εξ ου και η τρέλα
στο γαμήσι. :hi:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Αυτή η Ιρινα Φωκαίας 27 νομίζω , τι ώρες δουλεύει;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Πήδηξα μπαρμπαρα, πρώτη φορά. Δεν την θεωρώ όμορφη ( την βρήκε πιο λεπτή από την τελευταία φορά που την είδα) , για κωλο την θεωρώ μια χαρά τπν τρώει αδιαμαρτύρητα. Φαίνεται να κάνει έξτρα πράγματα και να είναι ανώμαλη, δεν δοκίμασα κάτι ούτε πρότεινα κάτι.

Για κωλο μπαρμπαρα μια χαρά

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.398
Πόντοι
446
Πήδηξα μπαρμπαρα, πρώτη φορά. Δεν την θεωρώ όμορφη ( την βρήκε πιο λεπτή από την τελευταία φορά που την είδα) , για κωλο την θεωρώ μια χαρά τπν τρώει αδιαμαρτύρητα. Φαίνεται να κάνει έξτρα πράγματα και να είναι ανώμαλη, δεν δοκίμασα κάτι ούτε πρότεινα κάτι.

Για κωλο μπαρμπαρα μια χαρά
Ευγε και γω την πηδηξα σημερα από μουνί ομως. κωλο κωλο καθε φορά, ηθελα κατι διαφορετικό.

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Φυλής 65β, αυτό π έχει τον στύλο στη μέση του σαλονιού, δεύτερη βάρδια μια ψηλή ξανθιά με φουλ τατου στην πλάτη, ονόματι Σοφία αν δν κάνω λάθος, την έχει δοκιμάσει κανείς; Να μας πει εντυπώσεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Χαίρετε, Φυλής 67 2η βάρδια ξέρετε κάποια ξανθιά με βυζάρες?πέρασε φίλος μου χτες κ είπε κάνει τρελό γαμησι κ ελεύθερη πίπα..ποια είναι Σμύρνη ξέρεις εσύ μήπως?? όνομα
αν λέει με φυσικές αυτή:
εγώ δε πέρασα καλά
αν λέει με σικικονατες τορπίλες λέει την Ελένη/Αντινα αλλά αυτή κάνει ελεύθερο μόνο πολύ επιλεκτικά κσι δεν ανακοινώνεται.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Αυτή η Ιρινα Φωκαίας 27 νομίζω , τι ώρες δουλεύει;
αν και έχει γραφτεί και απαντηθεί τουλάχιστον από εμένα 4 φορές σε 3 εβδομάδες, θεωρητικά 1000 με 2000 ,υπολόγισε ότι το πρωί μπορεί να αργήσει και το απόγευμα συνήθως φεύγει νωρίτερα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Λάουρα, από Φωκαίας 25 το επάνω. Σε ερώτησή μου από που είναι,
απάντησε "Romania". Τώρα πως βγήκε η φήμη ότι είναι Λατίνα δεν ξέρω.
γιατί λατίνα τη παρουσιάζουν και εδώ και στο Φυλής 56 που δουλεύει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Φυλής 65β, αυτό π έχει τον στύλο στη μέση του σαλονιού, δεύτερη βάρδια μια ψηλή ξανθιά με φουλ τατου στην πλάτη, ονόματι Σοφία αν δν κάνω λάθος, την έχει δοκιμάσει κανείς; Να μας πει εντυπώσεις
Πότε την είδες τύπε?καινουργια?ξανθιά με φουλ τατουάζ έχει τη Χριστίνα τη Ρουμάνα ,είχε μεγάλα βυζιά?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom