Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Πολλά εξτρά είχα ακούσει ότι έκανε με όσους γούσταρε ιδιαίτερα και η ''φοιτήτρια'' Αλίνα, φίλη της Πατρίτσια στο μακρινό 2013.
Η Άννα/Ιλόνα όταν πρωτοξεκινησε στο RIP Ξανθιππης 2 έκανε επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό χωρίς να ανακοινώνεται με έξτραλεφτά μέσα στο δωμάτιο,μάλιστα αυτή το πρότεινε, αργότερα στο ΦυλήςΤύπε, η Άννα-Ιλόνα δούλεψε επί εποχής Covid στο Λαγουμιτζή 23 και στο 80ρι έκανε τα πάντα εκτός κώλου.
Κάποιοι βέβαια έλεγαν ότι όταν ρούφαγε κοκαΐνη (δυνατή χρήστης) έδινε και κώλο!
Και τέλος, όταν μπούχτιζε από την άσωτη ζωή έτρεχε στα μοναστήρια για τη θεϊκή εξιλέωση
και μάλιστα έκλεγε με μαύρο δάκρυ για τα σφάλματα της ζωής της.
Τυπε αφού βγήκες αλωβητος από τετοιο κασκαντεριλικιΜύστη, πριν λίγα χρόνια είχα πάρει ωριαίο πρόγραμμα με 80€ (+20€ εξτρακι) ΑΚΑ αιδοιακο και πρωκτικό με κρεμπιε την Ελένη το Βουλγαροπουτανο. Κι ακόμα ζω...
Υπηρξε στους οικους αυτους, Νταιάνα, και αργοτερα κάποια Ντιάνα. Εξτρα ποτε δεν ειχα ακουσει.Μη τα λές αυτά τύπε γιατί θα χαλάσεις το story σε αυτούς που την έχουν βγάλει φόλα και αυτή και πολλές από τη πρώην μοντελοαλυσιδα που ανάθεμα αν είχαν περάσει ποτέ με καμία τους στο δωμάτιο γιατί θυμάμαι έλεγαν ότι έκαναν και απλό πρόγραμμα ενώ όλες μέσα έκαναν τα εξτραδακια τους εδώ κολλάει και η φράση που χρησιμοποιεί ο φίλος @Pa Luki Luk
όποιος ξέρει ξέρει....εγώ θα συμπληρώσω όποιος δε δοκιμάσει δε θα μάθει
ΥΓ θυμάσαι τη μουνάρα τη Νταϊάνα?
Ούτε κι εγώ!Υπηρξε στους οικους αυτους, Νταιάνα, και αργοτερα κάποια Ντιάνα. Εξτρα ποτε δεν ειχα ακουσει.
Απογευματινη βολτα στα κεντρικα με στοχο την Ιρίνα Δεν καταφερα να γαμησω
Ο οικος ειχε κλεισει φωτα απο της 19:15 δηλαδη 45 λεπτα πριν το κανονικο κλεισιμο, μεσα το σαλονι γεματο κοσμο δωματια γεματα και 3-4 μυστες να εχουν πληρωσει και να περιμενουν τη σειρα τους. Απο ποτε να παω δηλαδη για να γαμησω απο της 5 το απογεμα ??
Νταξει παραγινε το κακο με την Ιρινα, ουτε εμεις που την ανακαλυψαμε δε μπορουμε να την γαμησουμε πλεον...
Δεν... για αυτές τις δύο πρέπει να είσαι ελεύθερος σποπευτής να πετύχεις την στιγμή που δεν έχουν φουλ δωμάτια/σαλόνι...Άστο.. όταν γράφαμε εμείς για Ιρίνα εσύ έκανες γλυφομούνι στην Σαμπίνα και έβγαζες φωτό..χαχα
Αλλά με τόσο πού έγραψες τώρα δεν την γαμαμε..
Πρόσεχε για Μαρτίνα τώρα... είναι....άσε δεν λέω..
καλησπέρα μύστη μου ,Δεν... για αυτές τις δύο πρέπει να είσαι ελεύθερος σποπευτής να πετύχεις την στιγμή που δεν έχουν φουλ δωμάτια/σαλόνι...
Είδα μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία χθές μετάξι που ζήταγε 15€ , δεν πέρασα γιατί πριν από εμένα η τσατσά έβαλε γύφτο οριακά ενήλικο ο οποίος βρώμαγε ποδαρίλα από το κεφάλι, θα κάνω προσπάθεια σήμερα όμως.
Ρε ΓαμήτρηΧΧΧ, σταμάτα να τρως κουτόχορτο κι επικεντρώσου στα μουνόζουμα/κωλόζουμα!.......................................................................................................................................
Ειχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ιασ 32 ευθεια μαζι με την Χριστίνα τη Ρωσίδα του Ιασ 39 πορνομολ και την πιτσιρίκα Αναστασία που ολοι ειχαμε καταγαμησει και μετά μαθεύτηκε οτι ήταν λιγο ανήλικη.
........................................................................................................................................
Ευγε και γω την πηδηξα σημερα από μουνί ομως. κωλο κωλο καθε φορά, ηθελα κατι διαφορετικό.Πήδηξα μπαρμπαρα, πρώτη φορά. Δεν την θεωρώ όμορφη ( την βρήκε πιο λεπτή από την τελευταία φορά που την είδα) , για κωλο την θεωρώ μια χαρά τπν τρώει αδιαμαρτύρητα. Φαίνεται να κάνει έξτρα πράγματα και να είναι ανώμαλη, δεν δοκίμασα κάτι ούτε πρότεινα κάτι.
Για κωλο μπαρμπαρα μια χαρά
αν λέει με φυσικές αυτή:Χαίρετε, Φυλής 67 2η βάρδια ξέρετε κάποια ξανθιά με βυζάρες?πέρασε φίλος μου χτες κ είπε κάνει τρελό γαμησι κ ελεύθερη πίπα..ποια είναι Σμύρνη ξέρεις εσύ μήπως?? όνομα
αν και έχει γραφτεί και απαντηθεί τουλάχιστον από εμένα 4 φορές σε 3 εβδομάδες, θεωρητικά 1000 με 2000 ,υπολόγισε ότι το πρωί μπορεί να αργήσει και το απόγευμα συνήθως φεύγει νωρίτεραΑυτή η Ιρινα Φωκαίας 27 νομίζω , τι ώρες δουλεύει;
γιατί λατίνα τη παρουσιάζουν και εδώ και στο Φυλής 56 που δουλεύειΛάουρα, από Φωκαίας 25 το επάνω. Σε ερώτησή μου από που είναι,
απάντησε "Romania". Τώρα πως βγήκε η φήμη ότι είναι Λατίνα δεν ξέρω.
Πότε την είδες τύπε?καινουργια?ξανθιά με φουλ τατουάζ έχει τη Χριστίνα τη Ρουμάνα ,είχε μεγάλα βυζιά?Φυλής 65β, αυτό π έχει τον στύλο στη μέση του σαλονιού, δεύτερη βάρδια μια ψηλή ξανθιά με φουλ τατου στην πλάτη, ονόματι Σοφία αν δν κάνω λάθος, την έχει δοκιμάσει κανείς; Να μας πει εντυπώσεις