Doctor What
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 327
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα μάγκες. Γνωρίζει κανείς αν ανοίγει κάποιο ρδελο στη Λιοσίων, χωματιανου και πέριξ πριν τις 10:00; πχ 08:00; ευχαριστώ
Για ποια λες Αμιρά η φωτεινή;;;Την τιμησα χθες μυστη.....εξαιρετική οπως παντα....και ντιρλα απο ξυδια οπως παντα.![]()
Φωτεινή εννοεί ότι πίνει γενικά αλκοόλ και την ακούει λιγο!Για ποια λες Αμιρά η φωτεινή;;;
Πια πλακονετε στα Ξυδιά δηλαδή;;;
Πολλες φορες!!Αν την πετυχεις στα καλα της θα περασεις σουπερ.Αν την πετυχεις την στραβη της μερα,δυστυχως κλαψε το εικοσαρικο.Καλα δεν την λες πνευματικα αλλα ειναι τραβηχτικη η πουτανα.Εχει ομορφεινη κιολας μετα το καμπακ της και εχει αποχτησει το δικο της κοινο.Ρε παιδια η Ιβανα απο Δ27 ειναι σιγουρα οκ?
Οχι απο θεμα υπηρεσιας αλλα...πολλες φορες πανω στην "συνεδρια" ειτε την γαμαω ειτε απλα αλλαζουμε σταση ριχνει κατι γελακια στο ακυρο...ισως φαινομαι εγω σαν χιμπαντζης στον καθρεφτη οταν γαμαω λεω απο μεσα μου...σας εχει τυχει και σας?
Οκ ευχαριστώΦωτεινή εννοεί ότι πίνει γενικά αλκοόλ και την ακούει λιγο!
Χθεσινή 2η βάρδια στο τελείωμά της σε μερικά
Φωκ7 ισόγειο η Ρωξάνη απο φ74δεξί
Κι η ίδια σε καθοδηγεί να την πάρεις στα 4. Προσωπικά λέω μέτρια μέσα,με ξενερώνει ότι εκπέμπει "χαρακτήρα"και φάση θεληματικό πηγούνι,Πολυ δυνατός κώλος η Ρωξάνη τύπε αν και δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη.
Έχει κανα τσακάλι καμια κριτική με αυτην σε άλλο όνομα ή οίκο ίσως ;;;;
Κι η ίδια σε καθοδηγεί να την πάρεις στα 4. Προσωπικά λέω μέτρια μέσα,με ξενερώνει ότι εκπέμπει "χαρακτήρα"και φάση θεληματικό πηγούνι,
αλλά θάλεγα να δοκιμάσεις ,
μπορεί άλλος να έχει χημεία μαζί της.
Αν είναι η λατινα με το ενισχυμένο βυζι λεπτή με κωλαρα και σιδεράκια είχα γράψει εγώ πριν καιρό!Την Αναστασία από Φώκαιας 25 όροφος την ξέρει κανένας
Είχε διάθεση αρκετά καλή είναι ευγενική και το προσπαθεί, απλά μού φάνηκε πιό τυποποιημένη απ'όσο γουστάρω. Δηλαδή σα να θέλει να έχει τον έλεγχο και να το καθοδηγεί. Ρώτησε για ελεύθερο στοματικό,αλλά δεν έβγαλε το σουτιέν. Έχει περάσει καιρός όμως και δεν ξέρω μήπως τόχει εξελίξει.AA thn εχεις δοκιμάσει και ήταν μέτρια μέσα ;
Αυτή η Αναστασία απ'όσο γνωρίζω εμφανίστηκε πρό ημερών μάλλον καινούργια,έχει μάλλον μικρό βυζί και κώλο για λατίνα,σαλονάρει με μπικίνι άσπρο και σουτιέν όπου δε βλέπεις βυζί κι έχει αρκετά λευκό δέρμα,μαλλον δεν είναι αυτή που λες.Αν είναι η λατινα με το ενισχυμένο βυζι λεπτή με κωλαρα και σιδεράκια είχα γράψει εγώ πριν καιρό!
Πάντως κι αυτή που λέω εγώ ήταν σχιστοματισα αλλά πιθανόν να μην λέμε όντως την ίδια!Αυτή η Αναστασία απ'όσο γνωρίζω εμφανίστηκε πρό ημερών μάλλον καινούργια,έχει μάλλον μικρό βυζί και κώλο για λατίνα,σαλονάρει με μπικίνι άσπρο και σουτιέν όπου δε βλέπεις βυζί κι έχει αρκετά λευκό δέρμα,μαλλον δεν είναι αυτή που λες.
Σε κάποιους θυμίζει ασιάτισα σχιστομάτα για να καταλάβεις καλύτερα ποιά λέμε.
τελικά πέρασα και την είδα!Πάντως κι αυτή που λέω εγώ ήταν σχιστοματισα αλλά πιθανόν να μην λέμε όντως την ίδια!