trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 216
Ενοεις οτι δε γαμανε εκτος μπουρδελουΜιλάμε για τελειωμένα ναυάγια, χωρίς αξιοπρέπεια. Αυτοί οι τύποι δεν γαμάνε ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ.
Ενοεις οτι δε γαμανε εκτος μπουρδελουΜιλάμε για τελειωμένα ναυάγια, χωρίς αξιοπρέπεια. Αυτοί οι τύποι δεν γαμάνε ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ.
Τύπε στο θέμα αναμονής συμφωνώ . παρόλαυτα,η Μύρα ήταν τοπ σε θέμα υπηρεσιών παρόλο που είναι γαρίδα και η Ιρίνα είναι πολύ ωραίο νιμου και δε βγαζει ξινιλα μέχρι στιγμής ,για αυτό τόσος ντόρος.κλειστος ο οικος κ περιμενουν 7 ατομα απ εξω για να ανοιξει ,για να γαμησουν την Ιρινα...για κλαματα η φαση,λες κ δεν υπαρχουν αλλες,θυμαμαι π ημουν στο σαλονι κ περιμενα την σειρα μ να μπω για Μυρα,κ αναρωτιομουν ,γιατι τοσος χαμος,40-50 λεπτα περιμενα σαν τον μαλακα (δεω προκειται να το ξανακανω)της πουτανας απο κοσμο,αφου την γαμησα κ εφυγε,την ωρα π ντυνομουν ελεγα απο μεσα ,καλα γιατι τοσο ντορος για την κοπελα ,δε λεω καλη αλλα στις ιδιες υπηρεσιες υπαρχουν πιο ομορφες
Ρε πουστη μου και την είχα βάλει στόχοΠέρασα με ιβανα...διδιμου 27 μου εγλυψε καλά πουτσα και αρχιδιά...επίσης μου γυαλίσε Κόλο ..τα κατάπιε
Με σαμπάνια λουλούδια και σοκολατάκια ; Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία στο Πυρφοριστάν-ΑγαμηστάνΠολυ κινηση υπηρχε εξω απο το ΦΩΚ27, αν και ο οικος ηταν ακομα κλειστος εξω περιμεναν 6-7 μυστες, μαλλον θα ηθελαν
να τους μπει καλα η χρονια γαμωντας τη Ιρινα.
Ένας τύπος κρατουσε τσάντα από Πλαίσιο , νομιζω ειδα μεσα Iphone 15 pro max. Λεφτα υπάρχουν.Με σαμπάνια λουλούδια και σοκολατάκια ; Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία στο Πυρφοριστάν-Αγαμηστάν![]()
Ελα ντε να κανεις κανονικη σχεση με πουτανα απο μπουρδελο για πιο λογο δηλαδη...για να την γαμησεις? Αφου ετσι και αλλιως την γαμας οταν δουλευει..... μηπως για να την απολαμβανεις πιο πολυ ωρα πριβε, με γλωσσοφιλα κτλ? Και αυτα μπορεις επισης να τα κανεις δινοντας κατι παραπανω την ωρα που δουλευει γλιτωνοντας ταυτοχρονα πολυτιμο χρονο απο το να εισαι η "σχεση" της με ολα τα αρνητικα επακολουθα.....Μια από τα ίδια μαν,ποτέ δε έχω κάνει σχέση με πουτανα ούτε καν να βγούμε για καφέ μόνο το ινστα μου έχει δώσει μια πουτανα που με ήθελε αλλα δε προχώρησε με μπλόκαρε χωρίς λόγο όταν της είπα ότι είναι όμορφη.
Aυτοί είναι τόσο τελειωμένοι πυρφόροι που μέχρι και το ένα νεφρό τους μπορεί να τους πείσει η τάναπου να δωρίσουν.Ένας τύπος κρατουσε τσάντα από Πλαίσιο , νομιζω ειδα μεσα Iphone 15 pro max. Λεφτα υπάρχουν.
Βουρ στον πατσά πιτσιρίκο....δεν έχει σημασία αν το μουνι είναι πληρωτεο η όχι....το βασικό είναι να θέλει να γαμηθειΔε ξέρω που να το γραψω σαν απορία, οπότε θα το γράψω εδω. Πέρασμα πριν καμία ώρα με Ναταλί μιλφαρα Φώκαιας 27. Απίστευτα δυνατή, φοβερό ξαλαφρωμα. Ένιωσα λες και άδειασε το κεφάλι μου από σκέψεις τα υπόλοιπα τα έχω ξανά γράψει για τον αγώνα. Τώρα πάω στην ερώτηση. Ως πιτσιρικάς (20) έχω την ατυχία( μαλακια) ότι επαφή έχω με το σεξ να είναι όλες επί πληρωμή. Και ερωτώ όλους τους μύστες του bou που έχουν φάει το σεξ (και τα μουνια) με το κουτάλι. Αν το πληρωμένο σεξ( μια απλή συναλλαγή χρήματος με υπηρεσίες) μπορεί να γίνει τόσο καλό, το σεξ με μια που γουστάρεις και γουστάρει, είναι ακόμα πιο καλό? Πόσο καλό? Ή η επαγγελματιας πάντα ξέρει περισσότερα?(εξαιρούνται οι λατινοφολες που μας τρων τα 20αρικα χφτου) αυτά από μένα. Μακάρι το 24 να φέρει πολλά μουνια στη πούτσα σας και λεφτά στις τσέπες σας
Σοβαρά ε? Για πες...Κάποτε που νόμιζα ότι ό'τι πετάει τρώγεται τα είχα με τέσσερις του χώρου όχι ταυτόχρονα, μια τσέχα δύο ρωσίδες και μια νέα καζάκα που κανόνιζε έσκορτ κατ'οίκον. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν ψυχοφθόρο από πολλές απόψεις .
Κατ εμέ (νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα) είστε λάθος....δλδ αυτές δεν έχουν δικαίωμα ρε παίδες να πάρουν η να δώσουν μια αγκαλιά...μόνο πουτσα+εικοσαριο??... γνώμη μου βέβαιαΤυπε με αυτή τη σχέση τουλάχιστον θα ξέρεις όταν σου λέει γαμηθηκα σήμερα στη δουλειά!!! Οτι λέει αλήθεια!
Γιατί ρε τυπε μας σιχαίνεσαι? Μια οικογένεια ειμαστε εδω μεσαΡε πουστη μου και την είχα βάλει στόχο
Το πρώτο χτύπημα ήταν η κριτική του δμτρχχχ
Τώρα διαβάζω αυτό
Ε αησταδιαλα σιχαμενη
τι δηλαδή, ισχυεί το πρώτο που'πα ;Γνωστό είναι ρε συ.