Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 1.071
Δεξιά φιλε μου το γωνιακό105 δεξί ή αριστερό όπως κοιτάζεις απέξω;
Το αριστερό ηταν κλειστο την ώρα που πέρασα εγω κατά τις 12.00
Δεξιά φιλε μου το γωνιακό105 δεξί ή αριστερό όπως κοιτάζεις απέξω;
Δοκίμασε να γαμήσεις φορώντας κουκούλα. Θα δεις αύξηση στην στυση 135% . Δοκιμασμένο με την πριγκίπισσα Ιρίνα και την υποπριγκίπισσα Σαμπίνα.Πριν καμιά ώρα πέρασμα από Κολωνού 48 στην Πάολα. Λογω εορτών της πήγα ένα σκουφάκι Αϊ Βασιλίτσας με φωτάκια. Το φόρεσε και την τσιμπουκωσα απολαμβάνοντας την κωλάρα της στον καθρέφτη. Με έφτιαξε τόσο το σκηνικό που έχυσα στην πίπα γιατί η Παολάρα είναι εγγύηση. Της το άφησα να σαλοναρει με αυτό, λόγω εορτών αλλά δεν ξέρω αν θα το φοράει.
Καλά συνέχισε έτσι εσύ και όταν θα σε καταγγείλω στο "Χαμόγελο της Ιερόδουλης", για τα βρακιά που τους κλέβεις και δεις τους πολιτσμάνους στην πόρτα, να δω τι θα τους πεις.!!Δοκίμασε να γαμήσεις φορώντας κουκούλα. Θα δεις αύξηση στην στυση 135% . Δοκιμασμένο με την πριγκίπισσα Ιρίνα και την υποπριγκίπισσα Σαμπίνα.
Εχω φιλτατε, απλα ρωτησα μηπως ειναι καποια μεταφορικη εννοια των παλιων..Δεν έχεις Google?
η κοιλιά και το στομάχι, κυρίως όταν θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι πλαδαρά και προτεταμένα
τώρα live επιγραμματικα
Αλκιβιάδου 16γ Ρόζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,ρώτησα την υπηρεσία για τη Ναταλί και έσκασε στα γέλια... ρώταγε που την έμαθα, της απάντησα από ένα φίλο, ανταπαντησε και σου είπε ότι είναι καλή? και έσκασε πάλι στα γέλια... είπε ότι θα δουλεύει Κυριακή και Τετάρτη.
Αλκιβιάδου 16β & 16 α κλειστά.
Διδυμου 27 τώρα είναι η Ιβαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, έπρεπε να έχει σχολάσει στις 1700 αλλά άφησαν οι απογευματινές Αμιρα και Φωτεινή και θα κάτσει μέχρι να έρθουν.
Διδύμου 22 όροφος κλειστό
Διδύμου 22 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.
Διδύμου 18 υπόγειο Καιτη/Κατερίνα, απλό πρόγραμμα και μέσα διαφορά με συνεννόηση.
Διδύμου 16 & 8β κλειστά.
Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 7αρια κλειστά.
Έλλης 3 κλειστό.
Θα πας αύριο να πληρώσεις να την πάρεις και μετά θα μας ενημερώσεις Εδώ!!!Αυτή η Ροζα απο Αλκιβιάδου γ τι λέει??
Όντως έχει πωλητήριο.δε πρόσεξα ,μαλλον
Πριν καμιά ώρα πέρασμα από Κολωνού 48 στην Πάολα. Λογω εορτών της πήγα ένα σκουφάκι Αϊ Βασιλίτσας με φωτάκια. Το φόρεσε και την τσιμπουκωσα απολαμβάνοντας την κωλάρα της στον καθρέφτη. Με έφτιαξε τόσο το σκηνικό που έχυσα στην πίπα γιατί η Παολάρα είναι εγγύηση. Της το άφησα να σαλοναρει με αυτό, λόγω εορτών αλλά δεν ξέρω αν θα το φοράει.
Αυτή η Ροζα απο Αλκιβιάδου γ τι λέει??
Πάολα-Αντζελα Κολωνού 48 πέρασα επειδή κέντρο (δεν πήρα παρτουζα αλλά ανακοινώθηκε)Παίζει τίποτα καλό η καμιά καλή παρτουζα σήμερα ?
Είναι καλες η είναι τίποτα γιαγιάδες η χοντρές?Πάολα-Αντζελα Κολωνού 48 πέρασα επειδή κέντρο (δεν πήρα παρτουζα αλλά ανακοινώθηκε)
Η Πάολο καλές υπηρεσίες αλλά είναι μιλφ τεράστια, Άντζελα και αυτή καλές υπηρεσίες μιλφ πετιτΕίναι καλες η είναι τίποτα γιαγιάδες η χοντρές?