n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 264.621
- Πόντοι
- 46.232
Αν λες την Εύα, ναιστο Εξικίου 18γ αυτή που δουλεύει το απόγευμα είναι τραβέλι?
Αν λες την Εύα, ναιστο Εξικίου 18γ αυτή που δουλεύει το απόγευμα είναι τραβέλι?
Ξέρει κανείς αν γλύφει πόδια η κανα γκιλφ μετάξουργείο που να το κάνει ?(χωρίς σεξ)Συναγωνιστές καλησπέρα. Αυτη η γιαγία στο Ιάσονος 43 που ανακοινώνεται στο σαλονι μουνι και κωλος χωρις καποτα τι φαση?
Φάνηκε κιόλας ότι ήταν εντελώς ερασιτεχνική. Αν με παρει ο χρόνος αυριο θα την επισκεφτώ ξανά για να την παρατηρησω καλυτερα.εχω γραψει κριτικη για αυτηνανε σε αυτο τον οικο, αματουρ τελειως
μία κατσαρομάλα νόμιζα ότι ήταν γυναίκα και μπήκα δωμάτιο δε φαινότανε καθόλου για τραβέλι τη ρώτησα και μου είπε όχιΑν λες την Εύα, ναι
δύο δουλεύουν εκεί η Μαρία με φουλ πρόγραμμα και η Εύα, και οι δύο κατσαρομαλλες είναι,η Μαρία ξανθοκαστανη και η Εύα ξανθια, κάνει μπαμ ότι είναι τραβελι, οπότε μήπως πηγές με τη Μαρίαμία κατσαρομάλα νόμιζα ότι ήταν γυναίκα και μπήκα δωμάτιο δε φαινότανε καθόλου για τραβέλι τη ρώτησα και μου είπε όχι
η τσατσά δεν είπε ότι είναι τραβέλι μακάρι να κάνω εγώ λάθοςδύο δουλεύουν εκεί η Μαρία με φουλ πρόγραμμα και η Εύα, και οι δύο κατσαρομαλλες είναι,η Μαρία ξανθοκαστανη και η Εύα ξανθια, κάνει μπαμ ότι είναι τραβελι, οπότε μήπως πηγές με τη Μαρία
Μη μασάς ρε, κι ας την γαμησες. Αφου δεν καταλαβες ότι ήταν άντρας δεν πιανεται. Συγχωρεμένος. Απλά την επόμενη φορά θα είσαι πιο έμπειρος.μία κατσαρομάλα νόμιζα ότι ήταν γυναίκα και μπήκα δωμάτιο δε φαινότανε καθόλου για τραβέλι τη ρώτησα και μου είπε όχι
Κάτσε γαμησες και δεν κατάλαβες τι ήταν;μία κατσαρομάλα νόμιζα ότι ήταν γυναίκα και μπήκα δωμάτιο δε φαινότανε καθόλου για τραβέλι τη ρώτησα και μου είπε όχι
Φυλής 86β ,Ιάσωνος 36 ,Ιάσωνος 32 διάδρομος δεξιά, Περγάμου 1ισογειο, Βέργας 7 ,Ιάσωνος 19β ,Κολωνού 11α ισόγειο κλπ....από το 2014 δουλεύει...ίσως κ από το 2013 δεν θυμάμαι στα σίγουραΕγραψε ο ενημερωτης πορνορεπορτερ n.smirni76 παραπάνω <<Με Αλεξάνδρου 22 όροφος Ελένη πρώην Ντάρια πρώην Μπιανκα, μελαχρινή κοπέλα με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτό κορμί, 1-1.5αριβυζί, τατουάζ χαμηλά στο δεξί αστράγαλο, στο δεξί πήχη του χεριου της και ένα ακόμη,απλό πρόγραμμα.>>
Εμενα μου φανηκε καινουργια. Που εχει εμφανιστει αυτή?
Φυλής 86β ,Ιάσωνος 36 ,Ιάσωνος 32 διάδρομος δεξιά, Περγάμου 1ισογειο, Βέργας 7 ,Ιάσωνος 19β ,Κολωνού 11α ισόγειο κλπ....από το 2014 δουλεύει...ίσως κ από το 2013 δεν θυμάμαι στα σίγ
Αυτη που λεω φαινεται μικρη σε ηλικια, εκτος αν λεω α΄λλη εγω. Σωμα λεπτό, βυζι πετρα.Φυλής 86β ,Ιάσωνος 36 ,Ιάσωνος 32 διάδρομος δεξιά, Περγάμου 1ισογειο, Βέργας 7 ,Ιάσωνος 19β ,Κολωνού 11α ισόγειο κλπ....από το 2014 δουλεύει...ίσως κ από το 2013 δεν θυμάμαι στα σίγουρα
πήγαινε και δες την πάλι, σε 3 μήνες γίνεται 29 χρόνωνΑυτη που λεω φαινεται μικρη σε ηλικια, εκτος αν λεω α΄λλη εγω. Σωμα λεπτό, βυζι πετρα.