Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 12.353
- Πόντοι
- 3.936
Αυτο με τα "φιλλακια χωρις γλωσσα" αποφευγουν τα γλωσσοφιλα διακριτικα για τους δικους τους λογους.Φιλάκια στο στόμα χωρίς γλώσσα, σίγουρα θα ξαναπερναγα
Αυτο με τα "φιλλακια χωρις γλωσσα" αποφευγουν τα γλωσσοφιλα διακριτικα για τους δικους τους λογους.Φιλάκια στο στόμα χωρίς γλώσσα, σίγουρα θα ξαναπερναγα
Μήπως ξέρεις ή είδες αν στο 59 στον όροφο είναι η κουβανα...η μαυρουλα??Άλλη μια απογευματινή τσάρκα, χθες, εν αναμονή επερχόμενης κακοκαιρίας. Πήγα σε λίγα σπίτια, στην Φυλής και στα δύο της Φιλιππίδου. Κατέληξα στην Ιζαμπέλα, του Φ59, την οποία είχα σταμπάρει από την προηγούμενη βόλτα μου. Μουνάρα, milf, από την Κεντρική Αμερική. Δίμετρη αλόγα, με πορνόφατσα, δυνατό σώμα και πλαστικά βυζιά. Δεν γουστάρω τις γυναίκες, από εκείνες τις χώρες, αλλά πέρασα λόγω της εμφάνισης και επειδή δεν είχα όρεξη για πολλά πολλά. Προκαταρκτικά μηδέν, πίπα με προφυλακτικό και στήσιμο στα τέσσερα, για νορμάλ σεξ. Αν και μου ζήτησε να την πηδήξω σιγά, την έγραψα στα αρχίδια μου και την πιστώνιασα άγρια. Αυτό μας έλειπε, τώρα. Εδώ δεν σέβομαι τα μικρά κοριτσάκια, θα το έπαιζα κύριος στην δίμετρη γαμιόλα. Φεύγοντας, έκανα μια στάση στον Σκλαβενίτη, στο Σταθμό Λαρίσης, για να αγοράσω δύο πραγματάκια. Εγώ και μία χούφτα ήμασταν Έλληνες. Όλοι οι υπόλοιποι πελάτες ήταν από τα γυφτό-Βαλκάνια, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Α, ρε Ελλαδίτσα μου, πως σε κατάντησαν έτσι, σκέφτηκα. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα απολειφάδια, είδα την Καρολίνα, από το Φιλιππίδου. Ντυμένη casual, με φούτερ και τζιν, δεν σου έδινε την εντύπωση, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα κάνει αυτή την δουλειά. Επέστρεψα σπίτι, τράβηξα μια μαλακία, ξυρίστηκα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο, παρήγγειλα σουβλάκια και είδα, replay, Φως στο Τούνελ, με την Αγγελική Νικολούλη. Τις τελευταίες δύο εκπομπές ασχολείται με μία περίεργη αυτοκτονία, ενός φοιτητή, ο οποίος ασκούσε Μαύρη Μαγεία.
Πήρε αναμνηστικό ο φίλος !!!συνέχεια πάντα live
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 & 13αρια κλειστά.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα/Αγγέλα μελαχρινή μιλφ μέ ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα/ Παολα με κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 19 & 24 κλειστά.
Φωκαιας 25α Αλέξια λατινα με καστανομελι μαλλί, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, πολλά τατουάζ σε όλο το σώμα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φώτο από το σαλόνι του οίκου
![]()
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαιας 27α Σοφία λατινα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,σκηνικό εδώ τύπος βγήκε από το δωμάτιο, μπήκε η τσατσά να φτιάξει το δωμάτιο και ο τυπάς είχε κλέψει τη λάμπα
Φωκαίας 27Β κάτω Ιρίνα , με ξανθοπλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Καμία από τις δύοΣτο Μαραθώνος 59 κάτω είναι 2 κοπέλες. Η ειρήνη και η σοφία. Ξέρει κανείς αν η σοφία δίνει κωλο
πολύ ευγενικο σε βρίσκω...χοντρή είναι η Βικτόρια, τσουπωτη πχ είναι η Μαρία με τα γυαλάκια στο Φώκαιας 13 δεξιά .Βέργας 6 πάνω, η πιτσιρίκα Βικτώρια, τσουπωτη, σε απλό πρόγραμμα. Βέργας 6 κάτω κλειστό
Η αληθεια ειναι πως μονο ως χοντρη μπορει να χαρακτηριστει,την ειχα δει μια εβδομαδα πριν με εναν φιλοπολύ ευγενικο σε βρίσκω...χοντρή είναι η Βικτόρια, τσουπωτη πχ είναι η Μαρία με τα γυαλάκια στο Φώκαιας 13 δεξιά .
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Ξέρω, για ποια κοπέλα μιλάς. Δεν ανέβηκα, για να δω ποια δούλευε εκείνη την ώρα. Την προηγούμενη, που ανέβηκα (Παρασκευή), ήταν η Ιλόνα. Μια μπαμπάτσικη, από την Ρωσία.Μήπως ξέρεις ή είδες αν στο 59 στον όροφο είναι η κουβανα...η μαυρουλα??