οχι, η ιδια . το μελαχρινο με τα γυαλια και καποια tattooη Μαριλια ειναι αλλη απο την κλασικη μαρια που ηταν εκει ? στο φ13 πανω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.299
- Πόντοι
- 47.170
Άλλη Τατιάνα αυτή (με τα μεγάλα βυζια)αυτή που λογικά είδες, σε σχέση με αυτή πού πιστεύω ότι λές ότι είχες άλλες προσδοκίες , λείπει βέβαια και στη πατρίδα της τώρα.Ρε ‘σείς μια Τατιάνα από Ιάσωνος είναι μια παχουλή; Άλλες προσδοκίες ειχα
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.927
- Πόντοι
- 28.636
Έχει φύγει και από εκεί.
Τραγουδάει σε στούντιο τώρα!!!

Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.446
Ένα εμφανισιμο μωράκι υπήρχε κάποτε στο 20άρικο που να δίνει κουλούρι ....το χάσαμε κ αυτό δυστυχώς κ δεν προλάβαμε να το δοκιμάσουμε.....Έχει φύγει και από εκεί.
Τραγουδάει σε στούντιο τώρα!!!![]()
τώρα μόνο στα 100 + θα παίζει μπάλα??
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι στη βάση της στη Φυλής. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα μα αφου...!Ένα εμφανισιμο μωράκι υπήρχε κάποτε στο 20άρικο που να δίνει κουλούρι ....το χάσαμε κ αυτό δυστυχώς κ δεν προλάβαμε να το δοκιμάσουμε.....
τώρα μόνο στα 100 + θα παίζει μπάλα??
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.446
Φαντάζομαι να μην έχει τίποτα έξτρα +30 το αναλ χαχαχαχαΜέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι στη βάση της στη Φυλής. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα μα αφου...!
memmas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 539
- Πόντοι
- 310
Η Τατιάνα από Ιάσωνος 1β γύρισε στην πατρίδα της. Καμία σχέση, ήταν ψηλή, αδύνατη, ωραία γυναίκα.Ρε ‘σείς μια Τατιάνα από Ιάσωνος είναι μια παχουλή; Άλλες προσδοκίες ειχα
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 100
- Like
- 21.466
- Πόντοι
- 19.386
Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....Η Τατιάνα από Ιάσωνος 1β γύρισε στην πατρίδα της. Καμία σχέση, ήταν ψηλή, αδύνατη, ωραία γυναίκα.
memmas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 539
- Πόντοι
- 310
Εγώ φίλε μου όσες φορές την πήρα την έχυσα στο στόμα και τα έφτυνε, δεν μπορώ να σου πωΜε την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Λογικά αντί για αίμα λόγω του πολέμου πλέον θα μαζεύουν & σπέρμα, Ελληνικό (σαν τους 300 του Λεωνίδα, Κυριάκος Μητσοτάκης κτλ.), δυνατό/αρσενικό για να γονιμοποιήσουν οι νέες γενιές ΔΕΝ εξηγείται διαφορετικά!
Συνεύρεση πριν από λίγο με τη νεαρή μελαχρινή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα, κορμί με λίγα κιλάκια που της πάνε, είναι δε καυλωτικό το ημιδιαφανές που φοράει στο σαλόνι. Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίπα άνευ καποτιδίου χάλια, αλλά με λίγο "ψήσιμο" και διπλωματία παίρνει μπρος και συμμετέχει ικανοποιητικά.Για το αντίτιμο κρίνεται καλή.
Ξέχασα νά αναφέρω το highlight, μπαίνοντας μέσα είδα μια γάτα καλοθρεμμένη κουλουριασμένη να κοιμάται στην πολυθρόνα,φαινόταν άνετη με ύφος "μη μου τούς κύκλους τάραττε"! Ρώτησα τη Μαρία αν ήταν δική της αλλά δεν κατάλαβε, μάλλον της γειτονιάς είναι.Συνεύρεση πριν από λίγο με τη νεαρή μελαχρινή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα, κορμί με λίγα κιλάκια που της πάνε, είναι δε καυλωτικό το ημιδιαφανές που φοράει στο σαλόνι. Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίπα άνευ καποτιδίου χάλια, αλλά με λίγο "ψήσιμο" και διπλωματία παίρνει μπρος και συμμετέχει ικανοποιητικά.Για το αντίτιμο κρίνεται καλή.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.299
- Πόντοι
- 47.170
σωστός,του έχω απαντήσει πιο πάνωΗ Τατιάνα από Ιάσωνος 1β γύρισε στην πατρίδα της. Καμία σχέση, ήταν ψηλή, αδύνατη, ωραία γυναίκα.
Μια ενημέρωση από Μεταξουργείο γιατί μπορεί να περάσω σε κανένα δίωρο.
Κρατάει αναμνήσεις από τα γαμήσια που έφαγε.Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.927
- Πόντοι
- 28.636
Υπάρχει εκεί κρυφό μπουρδέλο???Ναι εγώ είμαι ρε κλωνε! Που μπήκες μετά από 5 χρόνια από την εγγραφή σου και το παίζεις πλήρως ενημερωμένος. Μάλιστα, πρόσφατα εχεσα σε ένα κρυφό μπουρδέλο στην οδό Σωζοπολεως...
![]()
Πριν χρόνια είχα πάει σε ένα εκεί κοντά και η κοπέλα τα έκανε όλα... Και κατάποση!!!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Πριν λίγο παρτουζώθηκαν Βικτώρια-Τάνια όπου έγινε μάχη σώμα με σώμα. Θα ανεβάσω κριτική
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 506
Μπράβο φίλε είμαι ο τζιμακος όπως με λέγαν στο άλλο ακουντ τι κάνεις ?Πριν λίγο παρτουζώθηκαν Βικτώρια-Τάνια όπου έγινε μάχη σώμα με σώμα. Θα ανεβάσω κριτική
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις