Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.591
- Πόντοι
- 4.646
Μάγκες, σε λίγο λέω να ξανακατεβω πιάτσα για Ιβανκα από Διδυμου 27. Ισχύει ότι γλύφει κώλο και καταπίνει χυσια ή όχι?
Δεν είναι η Βικτόρια;Μάγκες, σε λίγο λέω να ξανακατεβω πιάτσα για Ιβανκα από Διδυμου 27. Ισχύει ότι γλύφει κώλο και καταπίνει χυσια ή όχι?
Οπότε λες να πάω Βικτώρια για γλυφοκωλι και κατάποση σπέρματος?Δεν είναι η Βικτόρια;
Ναι...Και δάχτυλο αν ενδιαφέρεσαιΟπότε λες να πάω Βικτώρια για γλυφοκωλι και κατάποση σπέρματος?![]()
Οι υπηρεσίες με ενδιαφέρουν προς το παρόν. Δυστυχώς εμφάνιση με υπηρεσίες είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πετύχεις...Μάγκες, σε λίγο λέω να ξανακατεβω πιάτσα για Ιβανκα από Διδυμου 27. Ισχύει ότι γλύφει κώλο και καταπίνει χυσια ή όχι?
Αδερδε η ιβανκα δεν βλέπετε αλλά γούστα είναι αυτά
Μόνο γλώσσα με ενδιαφέρει να μου καθαρίσει βιολογικά το κωλοτρυπίδι...Ναι...Και δάχτυλο αν ενδιαφέρεσαι
Πήγαινε και δες ποια είναι κιόλαςΟι υπηρεσίες με ενδιαφέρουν προς το παρόν. Δυστυχώς εμφάνιση με υπηρεσίες είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πετύχεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο γλώσσα με ενδιαφέρει να μου καθαρίσει βιολογικά το κωλοτρυπίδι...![]()
Νομίζω κι η βικτωρια η και η φωτεινή κάνουν το ίδιο στον ίδιο οίκο που είναι και πιο ωραιεςΟι υπηρεσίες με ενδιαφέρουν προς το παρόν. Δυστυχώς εμφάνιση με υπηρεσίες είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πετύχεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο γλώσσα με ενδιαφέρει να μου καθαρίσει βιολογικά το κωλοτρυπίδι...![]()
Η φωτεινή ποια βάρδια είναι;Νομίζω κι η βικτωρια η και η φωτεινή κάνουν το ίδιο στον ίδιο οίκο που είναι και πιο ωραιες
Την Τετάρτη την είχα πετύχει απόγευμα αλλά την προηγουμενη Τετάρτη ήταν πρωίΗ φωτεινή ποια βάρδια είναι;
Αν το κάνει ενημέρωσε μας . Να κατέβω και εγώ . Σε ευχαριστώΜάγκες, σε λίγο λέω να ξανακατεβω πιάτσα για Ιβανκα από Διδυμου 27. Ισχύει ότι γλύφει κώλο και καταπίνει χυσια ή όχι?
Μόλις βγήκα από Διδυμου 27. Η Βικτώρια σχόλασε πριν λίγο ενώ η Ιβανκα αρνήθηκε το γλυφοκωλι. Ευτυχώς που τη ρώτησα λίγο πριν μπω στο δωμάτιο και γλυτωσα το κοσαρικο!Αν το κάνει ενημέρωσε μας . Να κατέβω και εγώ . Σε ευχαριστώ
![]()
Φώκαιας 7 υπογα: Πολύ αμφιβάλω εάν θα τηρηθεί το 10λεπτο στην προκειμένη περίπτωση...![]()
αυτό το έκανε η ανκα λέτε να επέστρεψε; Ήταν το στανταρακι μου μέχρι που έφυγε![]()
Φώκαιας 7 υπογα: Πολύ αμφιβάλω εάν θα τηρηθεί το 10λεπτο στην προκειμένη περίπτωση...![]()
Η Ανκα ειναι δεσμευμενη και σπιτωμενη πλέον απο γκόμενο πρωην πελατη. Ψωνισε καλα η Ανκα, δημόσιος υπάλληλος και μοναχοπαίδι ο γαμπρός. Βασίλισσα την έχει...αυτό το έκανε η ανκα λέτε να επέστρεψε; Ήταν το στανταρακι μου μέχρι που έφυγε