Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (13 μέλη και 145 επισκέπτες)

Fetishlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια η ελενα απο Φυλής 67 με της βυζαρες κανει τιποτα εξτρα η μπορουμε να την βρουμε και απο γραφειο;

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.546
Πόντοι
7.095
Μάγκες έχω μια απορία, όσες φορές έχω πάει μετάξι για να βρω τη φωτεινή στο Ι 44β πάνω στα σκαλάκια, η άθλια τσατσά κάθε φορά λέει να περάσω πιο μετά γιατί τα δωμάτια είναι φουλ. Ξαναπερναω λίγο αργότερα πάλι τα ίδια. Συμβαίνει σε κάναν άλλον;
Το κάνει συχνά η κολογρια

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.955
Πόντοι
28.636

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε

Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
51
Like
3.259
Πόντοι
4.420
Πήγα στο Λιοσίων 73α να δω μια καινούργια Στεφάνια,μικρή ,μου φάνηκε με σιλικόνες στα βυζιά ,λίγο τσουπωτη. Είναι λατίνα .. κάνει απλό.. φαίνεται φολα

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε

Εσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.436
Πόντοι
1.326

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Εσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.

Από που προκύπτει ότι η μπιουτι έχει ΣΜΝ?

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Καλά να περνάτε
Αγόρι μου είσαι ο mastermind είσαι ο master of the game κλπ κλπ
Ακόμα προσπαθώ να δω που γράφω περί ΣΜΝ αλλά ότι αρέσει στη φαντασία σου χαχα Με πιο απλά λόγια καλυτερα να με τσιμπουκωνε μηχανη του κιμα παρά αυτή ,ΕΒΑΖΕ ΔΟΝΤΙ πως το λένε

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.775
Πόντοι
11.096
Από πουθενα, μαλακία συμπέρασμα έβγαλε ο @Papoutsaras.
Ο @gsociety απλά θα εννοουσε ότι τον έκανε άθλια πιπα σκληρή κι επίπονη με δόντι.
Τελικά μερικοί τυποι πρεπει να αλλάξετε σπορ.
(Εντωμεταξύ η Μπιουτι τόσα χρόνια δεν έχει αρνητική κριτική στο αφιλτρο πιπετο της αλλά τεσπα.... εγώ δεν την έχω παρει ποτέ, αλλά ολοι οι συναγωνιστες εδώ χρόνια τώρα λένε τα καλύτερα). Δεν υπάρχει λόγος ομως να μην πιστεψω τον @gsociety. Μπορεί η μαυρη αλόγα να μην ήταν στη μέρα της.
Αντε καλημέρα!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.834
Πόντοι
47.170
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι
Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81
Ισχυει, περασα πριν 3 μηνες με beuty 2 μερες μετα εβγαλα πυον απο κατω.......10 μερες αντιβιωση ciproxin και 5 μερες αλλα μια που δεν την θθυμαμαι.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21
Την είδες τη προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 66δ ή και πιο πριν???εδώ κσι δέκα μέρες πάντως δουλεύει σε αλυσίδα στούντιο, έχουν φωτογραφίες, αφού τη γνωρίζεις θα την αναγνωρίσεις
Και την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.834
Πόντοι
47.170
Και την προηγούμενη και πιο πριν. Το γωρίζω για το στούντιο που δουλεύει με άλλο όνομα μάλιστα. Αλλα μου είπε πως παράλληλα θα δουλεύει και σε μπουρδέλα, όχι όμως σε συγκεκριμένο, όπου βρίσκει, ειδικά πρωινά όταν δεν είναι στο στούντιο. Αν την βρει σε κάποιο κάποιος ας ενημερώσει. Πάντως στο 66δ μου είπαν πως έφυγε.
2 μέρες δούλεψε πάντως στο 66δ γι αυτό σε ρώτησα

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι

Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.

Ναί, εκεί είναι καιρό τώρα με όνομα Μπέλα, τελευταία φορά που την πήρα ενώ ήταν πολύ δεκτική ήταν "ψόφια" από την κούραση, αλλά τι να κάνω, αυτά τα βυζόμπαλα ... μία στο τόσο πάω με κάποια μόνο για αυτό.
Περισσότερες πιθανότητες να την πετύχεις 2η βάρδια.

**Μπορεί να λέω και για την λάθος κοπέλα διαβάζοντας τις κριτικές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.834
Πόντοι
47.170
Ναί, εκεί είναι καιρό τώρα με όνομα Μπέλα, τελευταία φορά που την πήρα ενώ ήταν πολύ δεκτική ήταν "ψόφια" από την κούραση, αλλά τι να κάνω, αυτά τα βυζόμπαλα ... μία στο τόσο πάω με κάποια μόνο για αυτό.
Περισσότερες πιθανότητες να την πετύχεις 2η βάρδια.

**Μπορεί να λέω και για την λάθος κοπέλα διαβάζοντας τις
Και η Μπέλα μελαχρινή είναι αλλά είναι άλλη κοπέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom