Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.210
- Πόντοι
- 9.846
Αλλαγή τελευταίας στιγμής. Κλεοπάτρα στο Φωκαιας 19 και Αλεξάνδρα στο Φωκαιας 17 κάτω.
Η περιγραφή θυμίζει τη Λιλυ που ήταν στο φωκαίας 27 υπόγειο για λίγα απογεύματα τις τελευταίες μέρες. Την παρουσιάζουν για ρωσίδα αν και χλωμό. Είναι στην ηλικία που λες,με 2μισάρι βυζί αλλά πεσμένο κάπως. Το μαλλί όχι μακρύ, καστανοκόκκινο νομίζω με μωβ φούξια ανταύγειες ή κάτι τέτοιο. Κορμί ελαφρά μαυρισμένο σαν από σολάριουμ ή απλά έκανε πολλά μπάνια το καλοκαίρι...πάντως όχι ασπρουλιάρα.Μολις κατεθεσα στο φυλης 84 ονοματι λιλι. 25αρα, ξανθοκοκκινο μαλλι, 3αρι βυζι με σκουλαρικι στις ρωγες. Περασα στο δωματιο ξαπλωσα ηρθε το μωρο με ρωτησε αν θελω σκουφι,
Εγω δεν ξερωΗ περιγραφή θυμίζει τη Λιλυ που ήταν στο φωκαίας 27 υπόγειο για λίγα απογεύματα τις τελευταίες μέρες. Την παρουσιάζουν για ρωσίδα αν και χλωμό. Είναι στην ηλικία που λες,με 2μισάρι βυζί αλλά πεσμένο κάπως. Το μαλλί όχι μακρύ, καστανοκόκκινο νομίζω με μωβ φούξια ανταύγειες ή κάτι τέτοιο. Κορμί ελαφρά μαυρισμένο σαν από σολάριουμ ή απλά έκανε πολλά μπάνια το καλοκαίρι...πάντως όχι ασπρουλιάρα.
Ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος άν είναι η ίδια;
Έπος το ναταλάκι. Δυστυχώς μια φορά που είχα πάει για αυτή δε την βρήκα εκεί.Ετσι λοιπον αμεσως μετα το θηριο Τζενη κατηφορησα προς Ιασωνος 27Α υπογειο οπου κατεθεσα στην περιβοητη πετιτ (1,45 με το ζορι), σκουροχρωμη, σκελετιαρα, με καταγωγη απο την Βουλγαρια, Ναταλια....την ειχα και αυτη ιεραποστολικα και εψαχνα να βρω που ειναι τα πιασιματα της χαχαχαχα....Ωραια αυτη η αντιθεση στα σωματα παντων πολυ πλακα....οι περισσοτεροι την γνωριζετε εγω απλα θα σταθω στο οτι ειναι η μοναδικη πετιτ που εχω δει να εχει τετοια αντοχη στα γαμησια... και ειναι και λιγο μαγκακι στο χαρακτηρα...
![]()
γύρισε η γνωστή Ντιάννα???συνέχεια πάντα live
Διδύμου 20 Ντιαννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ, χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στο αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Σόνια Φυλής 84υπαρχει στα σπιτάκια καμία τέτοια μιλφαρα;;;γούστα είναι αυτά![]()
ναι καμία βδομάδα τώραγύρισε η γνωστή Ντιάννα???
Και Μπαρμπόρα στη Βέργας. Σόνια και Μπαρμπόρα με πρωκτικό.υπαρχει στα σπιτάκια καμία τέτοια μιλφαρα;;;γούστα είναι αυτά![]()
γράψε κριτική ρε μαν τι έγινε ποιες κλπΕχτες πηγα μια βολτα στα στανταρακια μου ρανια και αννα απο φυλης δεν βρηκα καμια. Κατεληξα σε παρτουζιτσα στο φιλιπιδου 11 με ντιανα και με μια αλλη κορασιδα που δεν εχω ξαναδει. Πολυ καλες και οι 2 κοπελες την ιδρωσαν την φανελα θα ελεγα πιπα ακαποτη, φιλακια, αγκαλιες θα τις ξανατιμησω. Οποιος εχει ιδεα για το ποτε επιστρεφει η ρανια του κυριου βασιλη απο φυλης 84 ας γραψει ευχαριστω