noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.890
- Πόντοι
- 7.095
Υπάρχει ακόμα?Μαρία Ιάσονος 39 δωμάτιο 6 στα 10ευρώ
Την περασμένη εβδομάδα απογευματινή βόλτα ήταν συνεχώς κλειστό.
Υπάρχει ακόμα?Μαρία Ιάσονος 39 δωμάτιο 6 στα 10ευρώ
έχω κανά μήνα να περάσω,αλλά είδα μια κριτική τις προάλλες και τη θυμήθηκα.Υπάρχει ακόμα?
Την περασμένη εβδομάδα απογευματινή βόλτα ήταν συνεχώς κλειστό.
Βρειτε ποια ειναι και κερδιστε απιθανα δωραΚαλημερα μυστες..
Επισκεψη πρωινη σε ενα απο τα στανταρακια μου στο περγαμου 1
Προκειται για λατινα με ΚΩΛΑΡΑ και βυζαρες με μελαχρινο μακρυ μαλλι. Ειναι ζυμαρακι στυλ με ωραια κατανομη κιλων αλλα με χρωμα ασπρο και οχι σκουρο οπως συνηθιζεται. Επισης εχει αρκετα τατουαζ και συγκεκριμενα εναν μεγαλο σταυρο στο κεντρο της κοιλιας της και ειναι στο οριο απο θεμα εμφανισης μην χαλασει ολη την ομορφια..
Απο θεμα υπηρεσιων δεν μου εχει αρνηθει γενικοτερα αλλα δεν ειναι και το vfm σε στυλ μπαρμπορα για παραδειγμα, και επισης συνήθιζει να τον παιρνει ολο στον στομα προσφεροντας ωραια αισθηση οπως και απο μπαλες παρολο που αποφευγω να ξυρίζομαι τελειως.. Στα 4 οταν την γαμας επειδη εχει μεγαλο κωλο αισθανεσαι μερικες φορες οτι χρειαζονται μερικα χιλιοστα του δευτερολεπτου να επανελθει το δερμα της αν καταλαβαινετε τι εννωω..(εμενα προσωπικα μου αρεσει..)
Στον γυρισμο πηρα 2 ρωσικα αυθεντικα πιροσκι και μια καφεδαρα και σε συνδυασμό με την υπεροχη αυτην μερα ξεκινανε ολα ομορφα! Πρεπει να βοηθαμε τις ρωσιδες και παντως τυπου εθνικοτητας για να μπορουν και αυτες να συμβιώνουν μαζι με εμας ωστε και εμεις να εχουμε ωραια μουνετα και επιλογες για να γαμαμε!
Τι ώρες είναι και ποιες μερες?Μαρία Ιάσονος 39 δωμάτιο 6 στα 10ευρώ
Και ποιες μέρες και τι ώρες είναιΌχι Φωκίωνος Νέγρη!
σε πολλά δωμάτια οι ντουζιέρες υπολειτουργούσαν ή και δεν λειτουργούσαν καθόλου.Ναι δε λέω,αλλά καιρός ήταν να αλλάξουν πράγματα πχ ντους,κρεβάτια.
Το Βέργας 7 γιατί έχει ντους πχ ; Ή το Φιλιππίδου 11Β ?Διακρίνω πολύ κάψα τελευταία με τις ντουζιέρες. Στο σπίτι σας δεν κάνετε μπάνιο ή θέλετε να κάνετε οικονομία σε νερό και ρεύμα;
Προσωπικά κάνω το ντουζάκι μου σπίτι μου, και πάω καθαρός και αρωματισμένος,ούτε φρεσκάρισμα δεν χρειάζεται να κάνω.
Τι διάολο όλοι οικοδομή δουλεύεται και πάτε μετά την δουλειά;
γκουχ γκουχ... είμαστε κι εμείς η πολυπληθής φράξια των παντρεμένων, που πολύ συχνά μας βολεύει να πάμε στα κορίτσια στο σχόλασμα, για να μη μας κάνει τσακωτούς η πολύτιμη σύζυγος. Ακόμα κι όσοι δεν δουλεύουμε οικοδομή. Έχει άλλη ομορφιά να υποδέχεσαι το κορίτσι στο δωμάτιο με φρεσκοπλυμένο πουλάκιΔιακρίνω πολύ κάψα τελευταία με τις ντουζιέρες. Στο σπίτι σας δεν κάνετε μπάνιο ή θέλετε να κάνετε οικονομία σε νερό και ρεύμα;
Προσωπικά κάνω το ντουζάκι μου σπίτι μου, και πάω καθαρός και αρωματισμένος,ούτε φρεσκάρισμα δεν χρειάζεται να κάνω.
Τι διάολο όλοι οικοδομή δουλεύεται και πάτε μετά την δουλειά;
Με το μπαρντον τότε.γκουχ γκουχ... είμαστε κι εμείς η πολυπληθής φράξια των παντρεμένων, που πολύ συχνά μας βολεύει να πάμε στα κορίτσια στο σχόλασμα, για να μη μας κάνει τσακωτούς η πολύτιμη σύζυγος. Ακόμα κι όσοι δεν δουλεύουμε οικοδομή. Έχει άλλη ομορφιά να υποδέχεσαι το κορίτσι στο δωμάτιο με φρεσκοπλυμένο πουλάκι![]()
Δεν είναι μόνο όσοι δουλεύουν οικοδομή αλλά και φοιτητές και οι...ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ (αν καταλάβατε οι παλιοί)Με το μπαρντον τότε.
Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή
ΜαρίαΔεύτερο σπιτάκι που μπηκα ήταν το διπλανό, Φυλής 69β όροφος..
Δυο κοπέλες κ εδώ, Άννα "ταιλανδη " καιΧριστίνα"Τσεχα "
Για την Ηλέκτρα λες μάλλον...και εγώ ενδιαφέρομαι για πληροφορίες καθότι τελευταία δεν έχω διαβάσει κάτιΚαλημέρα μπουρδελιαριδες μια ερώτηση θέλω να περάσω από περιέργεια με μια κοπέλα που λέτε ότι κάνει αργές κίνησης σαν βραδυπους, πως την λένε και που την βρίσκω.. ευχαριστώ πολύ
Πολύ καλή ερώτησηΤσιμπουκια τυπου Μιλενα απο Δ27 που βρισκουμε?
ΌχιΠαίδες, κάποιος έγραψε εδώ μέσα ότι η Καρολίνα είναι Αυστραλέζα... ισχύει?
Μια, νομιζω κατια,ομορφη εμφανισιακα που δουλευε μαζι με τη κορινα στη φυλης μηπως ξερεις βάρδια