Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 237
- Like
- 29.338
- Πόντοι
- 32.758
Την Τρίτη ήταν πάντωςΈχεις κατέβει κ καθημερινές ;
Την Τρίτη ήταν πάντωςΈχεις κατέβει κ καθημερινές ;
Την Τρίτη ήταν πάντωςΡε παιδιά ξέρεις κανείς τι στο διάολο γίνεται στο Διδύμου 18 (Μαρία αλβανιαρα) ??? Οπότε έχω κατέβει εννοείται πριν τις 16:00 είναι κλειστό.
Δεν φτάνει που ενημερώνει ,θες να πεις την εξυπνάδα σου. Θα μπορούσε να πηγαίνει για πάρτη του και να μην γράφει τίποτα. Να δω τότε τι θα λέγατε. Μερικοί κάθονται σπίτι τους και περιμένουν το μουνί στο πιάτο. Ποια δουλεύει Διδύμου, Ποια δίνει κώλο, πότε πάει η Βικτώρια πότε η Τάνια τι το ένα τι το άλλο. Δεν πάει έτσι η δουλειάΌταν ο άλλος κάνει κάθε μέρα ενημέρωση από τα σπίτια του Μεταξουργείου και της φυλης όχι ρε δεν το έχει δευτερο σπίτι..γελάω..μάλλον στέλνει ντρουν και βαράει της πόρτες να δει τι παίζει μέσα.
Μάλλον εσυ είσαι ο εξυπνάκιας
Πανε Καρολινα στο Φιλιπιδου 11.Νεα ειναι,βυζουκλες ωραιες και τιμιο γαμησι.Παιδιά καλησπέρα στην φυλής ποια έχει πιο ωραίο πρόσωπο και με σώμα μη κόκκαλιαρικο (υπηρεσίες ακόμα και μέτριες να είναι αρκούν)
Ρωτάω γιατί δεν οηγαινω συχνά ωστόσο θα γράψω κριτική για όποια πάρω η οποιες
Καταγωγή? Ευχαριστώ πάντως αδερφέΠανε Καρολινα στο Φιλιπιδου 11.Νεα ειναι,βυζουκλες ωραιες και τιμιο γαμησι.
και πιπαραΠανε Καρολινα στο Φιλιπιδου 11.Νεα ειναι,βυζουκλες ωραιες και τιμιο γαμησι.
Από την Αυστραλία είναι.Καταγωγή? Ευχαριστώ πάντως αδερφέ
Αδερφέ εννοείτε θα γράψω δεν είμαι νοπανο...Από την Αυστραλία είναι.
Πήγαινε και Φυλής 69 πάνω στην Άννα. Αν σου αρέσει βέβαια.
Και βέβαια περιμένουμε στο
επόμενο μήνυμα σου να μας πεις εντυπώσεις.
Και να γράψεις και κριτική Οκ?
πολλά σπυριά στον κώλο φίλε η συγκεκριμένη... αηδίαΕπίσκεψη σήμερα 16:30 στο Λιοσίων 73β, η τσατσά μου παρουσιάζει την Εύα, πρόκειται για κοπέλα γύρω στο 30 , αρκετά ψηλή, μελαχρινή με 3αρες βυζαρες με πιασίματα..
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69 όλες τις στάσεις θα περάσεις ωραία λέει..
Την είχα δει στο πρόγραμμα του μαγαζιού και μου άρεσε..
Ήρθε η κοπέλα μέσα κάνουμε αγκαλίτσα, δεν χορταίνω να χουφτωνω και να πιάνω τις βυζαρες της.. Μου βάζει καποτα κατόπιν προτροπής μου και αρχίζει μια καλή πίπα ώσπου με έκανε τούρμπο.. Προχώρησε και σε ρουφηγμα για αρκετά λεπτά στα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα της γλειφω το μουνακι για κάνα 5λεπτο..
Πρώτη και μοναδική στάση στα 4 για αρκετά λεπτά ώσπου ήρθε το τέλος..
Δεν βιάστηκε καθόλου γρήγορα να φύγει.. Μου έδωσε 3 φιλάκια στο μάγουλο και ανταπεδωσα ..
Εγω καλά πέρασα πάντως!
Να είστε καλά
Λιοσίων δουλεύουν,πήγα την Κυριακή 73Β και την προηγούμενη Τρίτη 73Α και έχουν 1-2 δωμάτια με διαθέσιμα ντους.Περγάμου 1.
Λιοσίων 73Α και 73Β τα ντουζ δεν δουλεύουν πλέον..