Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Λοιπόν, η Έμμα έχει καμία 10αρια κιλά παραπανω αλλά με όμορφες καμπυλες, κωλαρα και τα συναφη. Δεν έχει πατσοκοιλιες. Το κορμί δε σε χαλάει όπως είναι αλλά η φάτσα είναι πολυ μέτρια και διέκρινα δόντια με κάποιο θέμα. Ή είναι χάλια, ή φοράει σιδεράκια. Δεν μπόρεσα να διακρίνω λόγω του χαμηλού φωτισμού. Εγώ δεν θα έδινα ποτέ λεφτά για να της το χώσω!καλησπερα για φίλε μου, διευκρινησε το τούμπανο γιατί ο καθένας έχει διαφορετική οπτική του τι είναιτούμπανο, Αμάντα 21 Σαρα 22 είναι οι ηλικίες σύμφωνα με τις ίδιες, Αντωνελα δουλεύει πάνω από 6 μήνες, πριν Φυλής 84αρια και Φώκαιας 25α ,αυτή η Σανέλ πώς ήταν δεν τη ξέρω
Όσο για τις άλλες 4 δεν τις είχα ξαναδεί γι'αυτο και είπα καινουριες. Το σκουρακι γυφτουλακι Αμάντα ήταν κορμάκι μπιμπελό πετιτ αλλά η διάθεση της φάνηκε πολυ βαριεστημενη.
Επίσης η Άντωνελα έκανε αερατο σαλωναρισμα και είχε και ωραίο μαλλί με καστανοξανθες ανταυγιες. Της τον καρφωνα αβλεπει αλλά έχω θεμα με λατινες. Είμαι της Ευρωπαϊκής Ένωσης εγώ, ευρώ κι έτσι... Αν ήταν να τιμήσω κάποια θα τιμουσα το γυφτουλακι την Αμάντα αλλά το πορνοενστικτο μου με έδιωξε.
Καλησπερα φίλτατε Σμυρνη.