Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Τα συνεχόμενα δωμάτια οφείλονται στους άπειρους κρεμπιεδες που προσφέρει απλόχερα η κυρία
Εννοείς το τελειωτικό στο στόμα ? Γιατί αν κάνει αυτό που υπονοείς και το ξέρεις 100% καλό είναι να ενημερώσεις...
Την 1η απο της 3 φορές που την έχω πάρει, θα έλεγα οτι η πίπα ήταν στο top 3 της ζωής μου, την τελευταία φορά όμως βγαίνοντας, είδα 2 από τους ποιο βρωμερούς Μπαγκλαντεσιανούς που έχω δει στην ζωή μου να παίρνουν σειρά, αηδίασα λίγο γιατί σίγουρα με την μπόχα που βγάζανε θα έχουν μύκητες/μικρόβια με το κιλό, όπως και να έχει, το να σου γλύφει τα παπάρια αφού έχει ρουφήξει το ροκφόρ απο τον προηγούμενο ....Βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο οπου κατα τις 23:00 στο Ιασωνος 1Β ή Α σκαλιά δοκιμασα για πρωτη φορα λιγο πριν σχολασει την περιβοητη Ουκρανεζα μιλφ την Τατιανα οπου τοσα καλα εχουν ακουστει τωρα τελευταια... Οντως ειναι μια αρκετα ομορφη μιλφαρα καπου 45-50 αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της, υψος περιπου 1,70-72, ξανθια με ωραια βυζακια περιπου νο2 ++ ..... Ευδιαθετη, χαμογελαστη γουσταρει πολυ να γαμιεται... περασα πολυ ωραια και τη συστηνω ανεπιφυλαχτα ειδικα στους μιλφακιδες... για 10ευρω που εδωσα ειναι VFM... Καληνυχτα και καλα γαμησια....
Τελευταία τροποποίηση: