EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 12.023
- Πόντοι
- 19.485
δεν άντεξα! πήγα!Αυτή τη στιγμή δουλεύει στην Λιοσίων 73Α

δεν άντεξα! πήγα!Αυτή τη στιγμή δουλεύει στην Λιοσίων 73Α
Μην πηγαίνετε στο τραβελι μάγκες..εγώ πριν κανα 6μηνο είχα κολλήσει βλενορια επδ πήγα και της έδωσα τσιμπουκι ο μαλακας..και γενικώς αποφεύγεται όσο μπορείτε πιπα χωρίς προφύλαξη..εγώ έτρεχα μετά και μου βάρεσαν μια ένεση στον κωλο και πήρα και κάτι χάπια για να μου περάσειΦιλιππίδου 11, η τσατσά-τραβεστί. Και το σημαντικότερο, χωρίς χρήματα.
Αφου η μαλακω (ή ο μαλακας, τεσπα... ) μπαινουν τσιγγάνοι δυο δυο, παίρνουν θέση στους καναπέδες και περιμενουν να τους πιπωσει. Την χυνουν στο στόμα και αντε γεια! Αντε το πολυ πολυ να περάσει κανένας με καμια κοπέλα.... Για την υποχρέωση... Τα έχω δει μπροστά μου. Ωραία cult φάση να το βλεπεις αλλά μέχρι εκεί.Μην πηγαίνετε στο τραβελι μάγκες..εγώ πριν κανα 6μηνο είχα κολλήσει βλενορια επδ πήγα και της έδωσα τσιμπουκι ο μαλακας..και γενικώς αποφεύγεται όσο μπορείτε πιπα χωρίς προφύλαξη..εγώ έτρεχα μετά και μου βάρεσαν μια ένεση στον κωλο και πήρα και κάτι χάπια για να μου περάσει
Εσυ κόλλησες από τραβελι ρε αδερφέ και όχι από γυναίκα , εγώ προσωπικά από ελεύθερο στοματικό δεν έχω κολλήσει τίποτα .Μην πηγαίνετε στο τραβελι μάγκες..εγώ πριν κανα 6μηνο είχα κολλήσει βλενορια επδ πήγα και της έδωσα τσιμπουκι ο μαλακας..και γενικώς αποφεύγεται όσο μπορείτε πιπα χωρίς προφύλαξη..εγώ έτρεχα μετά και μου βάρεσαν μια ένεση στον κωλο και πήρα και κάτι χάπια για να μου περάσει
Φίλε θες βασικά μαθήματα. Τα αφροδίσια δεν κάνουν φυλετικές διακρίσεις. Απλά ήσουν τυχερος. Οι γυναίκες δεν κολλάνε βλεννοροια; Τι έχουν, ανοσία;Εσυ κόλλησες από τραβελι ρε αδερφέ και όχι από γυναίκα , εγώ προσωπικά από ελεύθερο στοματικό δεν έχω κολλήσει τίποτα .
Βρε κολλάνε αλλά προσέχω που πάω , όσο να ναι φυλής Λιοσίων πακια δεν μπαίνουν , το τραβελι θεωρώ είναι πιο ριψοκίνδυνοΦίλε θες βασικά μαθήματα. Τα αφροδίσια δεν κάνουν φυλετικές διακρίσεις. Απλά ήσουν τυχερος. Οι γυναίκες δεν κολλάνε βλεννοροια; Τι έχουν, ανοσία;
Το λες και μόνος σου ρουφάει καβλια τσιγγάνων , αν εγώ πάω μεταξουργείο που πάνε ότι πιο σάπιο υπάρχει από άνδρες που δεν πλένονται που πάνε γυφτοι πρεζάκηδες και πακια η κοπέλα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα κολλήσει κάτι και αυτή θα το μεταδωσει , φυλής και Λιοσίων που δεν μπαίνουν πακια όσο να ναι είναι χαμηλός ο κίνδυνος … αυτή είναι η αλήθειαΛανθανεσαι. Το ίδιο πραγμα ειναι φίλε. Αν η άλλη ή ο άλλος είναι απρόσεκτος με τους πελατες τότε το ποσοστό να κολλήσεις αφροδίσιο είναι τεράστιο. Και το εξήγησα παραπάνω. Το τραβελι ρουφάει καβλια τσιγγάνων για πρωινό! Και μετά βάζει και το δικό σου. Άλλες κοπέλες κάνουν και όλα με καποτα και δεν δέχονται και τσιγγάνους.
νομίζω οτι η συγκεκριμένη φαίνεταιΠάντως Ρίζα 86 κάτω...απίστευτη κωλαρα..όπως την θέλω.. και αν γλύφεις καλά...γαμιεται σαν γκομενα σου...καυλα
η ενημέρωση έγινε 4-4:30 το μεσημέριΤέλεια αδερφέ και η Πάμελα/Αντρέα Λιοσίων 73 τι βάρδια είναι απογευματινή ή πρωινή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αδερφε μου είναι πρώτη πρωινή η βάρδια που πηγές η δεύτερη απογευματινή?
Άρα πρώτη πρωινή όχι απογευματινή.νομίζω οτι η συγκεκριμένη φαίνεται
μεγαλύτερη απ οτι είναι... η φάτσα της χαλάει αρκετά το σύνολο... αλλά όταν την είχα στα 4 ένιωθα σαν αμερικανός ράπερ σε βίντεοκλιπ πραγματικά
η ενημέρωση έγινε 4-4:30 το μεσημέρι
Εσυ καλα τα λες απλα εμένα με καυλωνουν οι ψημένες και απαξιωτικές μουρες με κωλαρα μεγάλη και στρογγυλή.Ειμαι ανωμαλαρας.νομίζω οτι η συγκεκριμένη φαίνεται
μεγαλύτερη απ οτι είναι... η φάτσα της χαλάει αρκετά το σύνολο... αλλά όταν την είχα στα 4 ένιωθα σαν αμερικανός ράπερ σε βίντεοκλιπ πραγματικά
η ενημέρωση έγινε 4-4:30 το μεσημέρι
Δεν είναι η Μαρία μπραζίλ; Είχε κάνει επανεμφάνισηΗ Αλιονα είναι στο πάνω, λογικά η Κατερίνα στο κάτω
Νταξει σίγουρα θα πρέπει να το αποφεύγεις , εγώ ότι έχω κολλήσει προσωπικά το έχω κολλήσει μεταξουργείο , από τότε δεν ξανά πηγαΦιλε να το αποφεύγεις προσωπικά κόλλησα χλαμύδια και ετρεχα με 2 αντιβίωσεις και τσούξιμο τρελό οταν κατουραγα ασε ταλαιπωρηθηκα!
Μονο με καποτα πλέον απο δω και πέρα!
Απ οτι εχω ακουσει απο ενα παλικάρι που ρωτησε την τσατσα νομιζω οτι κανουν..αν αξίζει δεν το ξερεις κανείς εαν εκτός εαν εχει δοκιμάσει απλως το μονο κακό που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι είναι απ την ιδια χωρα κ θα μιλάνε στο δωμάτιό κ για αυτο να μην έχουν τοσο καλη συμμετοχήΓνωρίζει κανείς αν η Έμμυ με την Μίρα στο Λιοσίων κανουν ντούο? Αν ναι αξίζει?
Δεν έχει πρόβλημα καμία πουτάνα παίρνει και τους μπαρμπάδες, παίρνει και τους πάκηδες,τους γύφτους αλλά και τους ψυχάκηδες σαν και εσένα χαχαναι δε θελουν μονο σε κορμι για να κανουν το κατι παραπανω.Αν ο αλλος ειναι 50 χρονων και 60 οσο ωραιο κορμι και να εχει θα ξενερωσει η πουτανα.Θελουν και να εισαι νεος και οσο το δυνατον ενα αξιοπρεπες σωμα.Αν εισαι μπαρμπας 45-50 χρονων μη περιμενεις να σε θελουν τα 20χρονα πουτανακια,λογικο ειναι οτι το κατι παραπανω θα το κανουν σε εναν αντιστοιχο συνομιλικο τους.Χιλιες φορες θα προτιμησουν εναν πιτσιρικα χωρις καλο σωμα παρα εναν γερο 45-50 χρονων με καλο σωμα.Τα νιατα ειναι νιατα τελος.
Μακάρι σε αυτο που λες αλλα ποτε μην επαναπαύεσαι ο ιος μπορει να ειναι μεσα σου ανενεργός μεν αλλα μπορει σε οποιαδήποτε στιγμη να γίνει ενεργος.Έχω δώσει άφιλτρα τσιμπούκια σε εκατοντάδες γυναίκες και δεν κόλλησα ποτέ τίποτα!
Κουνια που σε κουναγε...ναι δε θελουν μονο σε κορμι για να κανουν το κατι παραπανω.Αν ο αλλος ειναι 50 χρονων και 60 οσο ωραιο κορμι και να εχει θα ξενερωσει η πουτανα.Θελουν και να εισαι νεος και οσο το δυνατον ενα αξιοπρεπες σωμα.Αν εισαι μπαρμπας 45-50 χρονων μη περιμενεις να σε θελουν τα 20χρονα πουτανακια,λογικο ειναι οτι το κατι παραπανω θα το κανουν σε εναν αντιστοιχο συνομιλικο τους.Χιλιες φορες θα προτιμησουν εναν πιτσιρικα χωρις καλο σωμα παρα εναν γερο 45-50 χρονων με καλο σωμα.Τα νιατα ειναι νιατα τελος.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω οι κλασσικές σταθερές αξίες....είναι στάνταρ το ανθρώπινο δυναμικό στον οίκο αυτό θα έλεγαKαλημερα!!!! Ξέρουμε ποιες δουλεύουν Διδυμου 27 τώρα?
την έχεις δει?εγώ πάντως σε 3 τσάρκες όχιΔεν είναι η Μαρία μπραζίλ; Είχε κάνει επανεμφάνιση