Που έχουνε χαθεί όλες οι κοπέλες
Εντωμεταξυ Μεταξουργείο χαμός από πάκι
Έχει πλάκα να τους πειράζεις :')
Εντωμεταξυ Μεταξουργείο χαμός από πάκι
Έχει πλάκα να τους πειράζεις :')
Υπάρχει κάποιος καλοθελητης να βοηθήσει;Καλημέρα παίδες καλή Κυριακή εύχομαι και καλό καλοκαίρι, Καλές επιδρομές να έχουμε!! Έχω φάει μια φλασια εδώ και καιρό για την Ναταλία (μελαχρινή gilf πλέον) από Κολωνού 23β(υπόγειο). τελευταία φορά είχα περάσει μαζί της νομιζω το 2014-15. Ξέρω δύσκολο αυτό που ζηταω αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Σας ευχαριστώ.
Μισό λεπτό γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά και ίσως έχω χάσει και κάποια τεύχη.Εδοκιμασθει εψες απογευμα η περιβοητη Λιλυ απο Φιδιππιδου 11 και Φυλής 67.Με το συμπαθειο σε οποιον την εκθεαισε αλλα ειναι μια πατσαβουρα και μιση.Ενα χαλι μαυρο τοσο απο πλευρα υπηρεσιων οσο και απο εμφανιση.Κριμα το 20αρικο.Πιπα χαλια,συνουσια για τον πουτσο,προκαταρκτικα μηδεν.Με το ζορυ εχυσα.Εφυγα πηγα Λαουρα στο Αγκυρας 9 οπου ειχα τον αχυστο βεβαια και το συμπαθες κασσατο(λογο ταπεραμεντου) στενομουνικο κοριτσακι βλαστημισε ωσπου να χυσω....Αλλο χαλι μαυρο αυτο απο υπηρεσιες αλλα τουλαχιστον ευχαριστηθηκα το στενο της μουνακι και τη σκιννυ σηλουετα της.
Ναι φίλε Ιταλίδα την παρουσιάζει, ίσως από την Αλβανία, χαχα.Μισό λεπτό γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά και ίσως έχω χάσει και κάποια τεύχη.
Μιλάμε για την Λιλλυ που την παρουσιάζει σαν Ιταλίδα???
Ψηλή νταρντανα μελαχρινή??
Δούλεψε και στο Φυλής 67?
Είναι και μια άλλη Λιλλυ Ρουμανα ξανθιά με πιρσινκ στα Φυλής 65.
Το ξέρω.Ναι φίλε Ιταλίδα την παρουσιάζει, ίσως από την Αλβανία, χαχα.
Δεν ξέρω εγώ περνάω καλά, έχω ανεβάσει και κριτική
Εντάξει είναι μιας ηλικίας , αλλα κοιτάει να σε ευχαριστήσει δεν σου λέει μα και μου οτι θες την κάνεις , κωλο τον παίρνει ανετα όλα τα μεγεθοι .Θα πάω Δανάη μάγκες ελπίζω να την πετύχω στη βραδινή βάρδια! Ευχαριστώ!!
Εκεί θα είναι μην ανησυχείς.Θα πάω Δανάη μάγκες ελπίζω να την πετύχω στη βραδινή βάρδια! Ευχαριστώ!!
Από κατι άλλες σε υπηρεσίες μια χαρά είναι . Για 10 euro τι ψάχνουμε ?Παραείναι μεγάλη αυτή
Είναι από το απόγευμα εως το βράδυ μετα της 12.Σε ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ!
Γνωρίζουμε σε τι βάρδια παίζει για να πάω σήμερα για κατάθεση;
Κολωνού 45 ή 47…μια σκουρόχρωμη που την παρουσίαζαν ως Βραζιλιάνα με βυζαρες κ κατσαρό μαλλί…πριν κανα 3μηνο ήταν εκει αλλά έχω να την δω αρκετές μέρεςείναι πολύ αόριστη η ερωτησή σου φίλε μου για να απαντήσω
Η Νίκη η Ρουμάνα στο 45 αριστερά διάδρομο ευθεία, τη πέτυχα τελευταία φορά πριν 15 μέρες περίπουΚολωνού 45 ή 47…μια σκουρόχρωμη που την παρουσίαζαν ως Βραζιλιάνα με βυζαρες κ κατσαρό μαλλί…πριν κανα 3μηνο ήταν εκει αλλά έχω να την δω αρκετές μέρες
Τράβελος που τσιμπουκώνει τους πελάτες για προθέρμανση. Ακόμα και στο σανι
Καλή η τσα?Επαναλειτουργεία μετα απο καιρό του Μ.Α 22 στο Μεταξουργείο ισόγειο και όροφος.
Στο ισόγειο ηταν μια άκυρη εντελως.
Στον όροφο η Μπιάνκα με απλο πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Ειναι η ίδια κοπελα που δουλεύει ως Ντάρια στην πρωινή βάρδια στο Βέργας 7 με εμπλουτισμένο μενού.
Της είπα να μου κάνει ελεύθερο τσιμπούκι μιας και το κάνει στην οδο Βεργας αλλα μου είπε οτι "μπαινει μεσα" αμα κανει και ελεύθερο καθως παίρνει μονο 5 ευρω απο το δεκαρικο.
Την γαμησα και εκατσα δωμάτιο 15 λεπτά καθως η τσατσά της γαμιοταν και αυτή στο διπλα δωμάτιο με πελάτη.
Είδαμε και στα 20 τι σαβούρες κυκλοφορούν. Οι συντριπτικά περισσότερες έχουν δουλειά επειδή γδύνονται στο μπαμ και (ψευτο)γαμιούνται. Αναρωτήσου με πόσες θα ασχολιόσουν αν τις έβλεπες στον δρόμο.Από κατι άλλες σε υπηρεσίες μια χαρά είναι . Για 10 euro τι ψάχνουμε ?
Σου απάντησαν οι προηγούμενοι, απόγευμα-βράδυ μετά τις 19:00 είναι εκεί σχεδόν πάντα.Θα πάω Δανάη μάγκες ελπίζω να την πετύχω στη βραδινή βάρδια! Ευχαριστώ!!
είναι κλειστόκαλημερα, ξερει κανεισ εαν δουλευει σημερα η αντριανα απο χψματιανου ?
Παίζει η Γιάννα να ήταν μια Jana που έλεγε παλιά το πρόγραμμα τέλη 2019Και τέλος για όσους ψάχνουν Λατίνες...
Λιοσίων 73Α
Κατερίνα και Σαμπρινα λατινες σε απλό πρόγραμμα αλλά ψηλές και κορμαρες, Δαμαλια!!!
Μαζί τους Γιάννα μάλλον Μολδαβα τσουπωτη με πολλά τατουάζ σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Λιοσίων 73β Μισέλ και Αλισα μια χαρά!!!