n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.888
- Πόντοι
- 47.170
ενδιαφέρεσαι μυστη μου? χρόνια κάνειΜ
Μπα.... αυταρχικό η Μπάρμπαρα....
ενδιαφέρεσαι μυστη μου? χρόνια κάνειΜ
Μπα.... αυταρχικό η Μπάρμπαρα....
πάρκαρε στα Κωνσταντινουπολεως 166 και πήγαινε με τα πόδια απέναντι διαγώνια δεξιά μετά τις γραμμές του τρένου.Μόνο εγώ δεν έχω καταφέρει να βρω το σπιτάκι στην Ιωαννίνων...2 φορές που έχω δοκιμάσει το γοογλε με έχει πάει απέναντι από το ΑΤ κοντά στον σταθμό Λαρίσης...όπου Τζιφός
Χαχα...όχι δεν θα πάρω (ίσως στην επόμενη ζωή..σε αυτή σίγουρα όχι)...δεν το είχα ακούσει βασικά...ενδιαφέρεσαι μυστη μου? χρόνια κάνει
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος μια παχουλη κοκκινομάλλα εμφανίστηκε μισή κρυμμένη πίσω από τον τοίχο, η σπαστική ξανθιά υπηρεσία είπε ότι θα βγει ολόκληρη μόνο αν περάσω...
Α) Όλα τα έχουμε ακούσει τελικά σε αυτή τη ζωή...δούλεψε Περγάμου 1 ισόγειο, πριν στο Μεταξουργειο) μελαχρινή κοπέλα μέ το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτό κορμί, 1-1.5αριβυζί, τατουάζ χαμηλά στο δεξί αστράγαλο, στο δεξί πήχη του χεριου της και ένα ακόμη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ένα free fuck τουλάχιστον δεν πήρες ρε? Πολύ large ...Η σημερινή ενημέρωση από μένα είναι η εξής...
Φυλής 105 αριστερά.
Κλειστό λόγω λαϊκής...
Μπορείς να μη γαμησα αλλά βοήθησα την τσατσά Αλινα να καθαρίσει την κάμερα από τις μπογιές λόγω επεισοδίων...
Αγόρασα από τον Πακιστανο γωνία ασετόν, ανέβηκα στη σκάλα και την έκανα λαμπικο!!!
Ήθελε να μου δώσει λεφτά..
Άστο ρε Αλίνα της λέω θα πάω να γαμησω - τιμωρησω το Βικακι σου που ήθελε μαγκιές... Δυστυχώς έλειπε.
Large είναι όλοι οι μύστες του μπουΈνα free fuck τουλάχιστον δεν πήρες ρε? Πολύ large ...![]()
Δν ειν εδώΔεύτερη βάρδια Φυλής 84Α μαζί με την Ουκρανή Νικόλ.
Πόσο μικρό είναι το μικρό σε τέτοιες περιπτώσεις; 5-10-15 ?Με ένα μικρό δωράκι που της έδωσα εγλυψα τα πάντα, εγλυψε @@ και έφαγε τρελό δαχτυλιασμα!!!
Βγαίνοντας το φυλής 69 Βικοσπιτο είχε ανοίξει..
Έπρεπε να πας Φ72...από ότι διαβάζω η πολονεζα τα κάνει όλα χωρίς έξτρα δωράκιΠριν λίγο...
Οδός Φυλής!
Πήγα για Βίκυ στο 69, δυστυχώς δεν είχε ακόμα ανοίξει..
Ψήφισα λοιπόν...
Φυλής 86 κάτω
Σουζανα Λατίνα απλό πρόγραμμα.
Φοβερό κορμί, τόσο όσο, και δυαρι βυζακι.
Η υπηρεσία μου είπε ότι είναι πολύ καλή, αυτή την πιστεύω, είχε δουλέψει ξανά και τώρα γύρισε!
Με ένα μικρό δωράκι που της έδωσα εγλυψα τα πάντα, εγλυψε @@ και έφαγε τρελό δαχτυλιασμα!!!
Πέρασε καπότα με στόμα, τον πήρε όλον μέσα τέρμα deep throat και γαμηθηκε πανηγυρικά!!!
Χρόνος 12 λεπτά. 8.5/10
Προτείνεται!!!
Βγαίνοντας το φυλής 69 Βικοσπιτο είχε ανοίξει..