Mounokolotripidogliftis
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 4.420
Τι πρόγραμμα;Η πρωινές σας καύλες:
Φωκαίας 13 κάτω η Μαργκό με την Αλίσια
Φυλής 59 πάνω η Κρυστάλ, λατινοπιπίνι αδύνατο με μακρύ μαλλί
Τι πρόγραμμα;Η πρωινές σας καύλες:
Φωκαίας 13 κάτω η Μαργκό με την Αλίσια
Φυλής 59 πάνω η Κρυστάλ, λατινοπιπίνι αδύνατο με μακρύ μαλλί
Ποια γαμησες φίλε ;Μαύρο στη χοντρή τσατσά στο Έλλης 3...
Και δεν έφερε τα ρέστα...
Και χτύπησε την πόρτα στο 8λεπτο....
Την ΕιρήνηΠοια γαμησες φίλε ;
Οπότε διαγράφω το εμετουργιο...κάτι τέτοιες ενημερώσεις..με στέλνουν πάλι στα βρομερα στενά της υδονηςοταν λες με "ενα καποιο" βυζι εννοεις να μην ειναι αβυζη ή να τα εχει και μεγαλα;
Με καλη αποδοση, Καρινα Ι46 οροφος (μιλφακι) με στητα δυαρια και Σοφια Ι44 (μιλφαρα) οροφος με πεσμενα τριαρια μου ερχονται στο μυαλο σε "γαμευσιμες", τωρα υπαρχουν καποιες αλλες στην αρχη της ιασωνος ή στο τελος της κολωνου (συνηθως) καλης αποδοσης αλλα η εμφανιση ειναι προς debate....
Στο Φώκαιας 13 θα είναι τα πρωινά όπως μου είπε η Αλεξάνδρα (πρώην Αγγέλα από διδύμου 22).
Έγινε δοκιμή και έμεινα ευχαριστημένος!!
Παρά είναι σιτεμένηΤην Ειρήνη
Τίμια μέσα με καλή απόδοση.
Δεν προτείνεται σε μοντελακηδες
εγω πλεον τα περιμενω στην πορτα πριν μπω στο δωματιο.Και δεν έφερε τα ρέστα...
όχι οι κολομβιανές είναι αποτέλεσμα ενός μεγάλου ισπανικού καρτέλ που τις εισάγει από λατινα με σημείο εισόδου Ισπανικά αεροδρόμια και μετά προωθούνται από τα κυκλώματα στην Ευρώπη …. οι κολομβιανές πλέον έχουν εξαπλωθεί παντού …. Π μόνος και κυριότερος λόγος ειναι το νταβατζιλίκι περνάει κρίση με τις του Αανατοικου μπλοκ , καθόσον στην πληοψηφια τους δουλεύουν αυτόνομα πρώτον και αυτές που δεν έχουν ανεβάσει τις ταρίφες με αποτέλεσμα οι νταβάδες να βάζουν λιγότερα στην τσέπη …. Οι κολομβιανές και βενεζουέλανες είναι τα νέα θύματα του human trafficking καθόσον το καρτέλ τις κρατάει ομήρους για δικαιολογητικά εισόδου παροχής βίζας και αδειών παραμονής …..Στην Φυλής και πέριξ, έχουν κλείσει πολλά μαγαζιά...
Φωκαίας και Αχαρνών το ίδιο...
Και όσα λειτουργούν έχουν Κολομβιανές...
Γιατί; Μήπως ξέρει κάποιος;
Παίζει ρόλο που είναι καλοκαίρι;
Τα έφερε σιγά μην το άφηνα έτσιεγω πλεον τα περιμενω στην πορτα πριν μπω στο δωματιο.
Μετα απο 2 προσπαθειες τους να τα "ξεχασουν", επειδη ειμαι λιγο νευρικος και δεν ψηνομαι να μπλεξω, πριν μπεις στο δωματιο και πριν γδυθεις, να περιμενεις να στα φερει. Οι περισσοτεροι/ες μολις σε δουν να τους αγριοκοιτας απτην εισοδο του δωματιου, στα φερνουν ακομα πιο γρηγορα![]()
Εκεί που αρχίζουν τα μπουρδέλα, τελειώνει η λογική. Απλά.Πάντως 55 και 60 χρόνων πουτανες να μην δίνουν κωλο είναι ανεξήγητο φαινόμενο χαχα