Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
αυτο σου λεω κατι δε παει καλα σε αυτα που λες ακομα και 3 χρονια να εχουν οι λατινες αυτος εδω λεει γαμαγε παντα στα μπουρδελα αρα παλι το επιχειρημα του ειναι γτπ.Επισης δε θα πιστεψω ποτε ανθρωπο που γαμαει αβερτα εξω στις 2 ωρες σε καθαρα σεντονια και που δε τη περασαν πριν 100 γυφτοι και πακιστανοι και προτιμα τα 10λεπτα σε σεντονια απο χυσια πακιστανων και δε ξερω και εγω τι αλλο και που πριν τη περασαν 100 γυφτοι και πακιστανοι,δε γαμας εξω αδερφε απελπισμενος εισαι φουλ και θες να το βαλεις καπου γιατι εξω δεν.Χωρις παρεξηγηση μια χαρα συζητησαμε τις προαλες αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου δε αλλαζει.Κανεις λαθος δεν ηρθαν φετος οι Λατινες, εχει τουλαχιστον 3 4 χρονια που σκασανε
Εγω παντως αν και εχω οικονομικη ανεση και γαμαω αβερτα εκτος μπουρδελου, γουσταρω Μεταξουργειο για την καλτιλα
Οταν περπαταω στα σοκακια γεματα πρεζακια που βρωμανε κατουρλιλα και μπαινω στα δωματια περασμενου αιωνα νιωθω στο στοιχειο μου
Αγαπαω Μεταξουργειο περισσοτερο απο καθε Φυλης, Στουντιο και αρχιδια
Ασε που αν ψαξεις μπορεις να βρεις διαμαντια, ειναι και τυχη βεβαια αλλα κατα καιρους σκανε κοματια που δε θα τα δεις αλλου