Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.446
Και αλβανιδες θα προσθέσω.....ως αποφυγήνΈτσι κι έτσι. Μολδαβες ποιο καλες απ ολες μετα ουκρανό Ρωσίδες. Τελευταίες κ προς αποφυηγν ρουμανες
Και αλβανιδες θα προσθέσω.....ως αποφυγήνΈτσι κι έτσι. Μολδαβες ποιο καλες απ ολες μετα ουκρανό Ρωσίδες. Τελευταίες κ προς αποφυηγν ρουμανες
Δεν εχω άποψη. Μια έχω γαμισει προ δεκαετίας. Μέτρια αλλα ωραία κωλαραΚαι αλβανιδες θα προσθέσω.....ως αποφυγήν
καλημεραΒρε παιδιά μην πληρώνετε από την αρχή δυπλο χρόνο.
Μπες μέσα με ένα παράβολο να δεις και πος τα πάει η κοπέλα και αν τα πάει καλά και θες και άλλο χρόνο όταν πάει να φύγει σκας και το δεύτερο 20€ .αν πληρώσεις για 20 λεπτά και χύσεις στα 5 λεπτά πάλι χαμένος βγενεις
Ειναι παρα πολυ καλη φιλε ερωτικβ στο δωματιο για μενα ειναι στανταρακι..Μια Εύα από άγκυρας 9 την έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι σαν τις φωτό? Από πρόγραμμα πώς είναι.
Φίλε, την προηγούμενη βδομάδα Τρίτη και Τετάρτη εκεί ήταν στην αρχή της 2ης βάρδιας (δεν ξέρω αν ξεκίναγε η σχόλαγε).Προ ολίγου κι εντελώς τυχαία συνάντησα μια γνωστή μου επαγγελματία και την ρώτησα για την λεπτή έκφυλη Στέλλα του Κολωνού 48. Μου είπε ότι την είχε δει αυτές τις μέρες. Που στον πούτσο την είδε; Για μένα η Στέλλα ειδικεύεται στο ελεύθερο τσιμπούκι με αξιώσεις ενώ ένα μεγάλο καλό που έχει είναι ότι ξηγιέται καλά στο δωμάτιο χωρίς να σε περιορίζει με μην και μην. Στα 10 ευρώ πιθανολογω ότι κάνει μακράν το πλουσιότερο πρόγραμμα τηρουμένων των αναλογιών. Πολύ θερμή κι εκδηλωτική. Αν ήταν και λίγο καλύτερη στον συγχρονισμό θα είχε ουρές.
Οι Μολδαβές εθνολογικά ρουμάνες είναι.Έτσι κι έτσι. Μολδαβες ποιο καλες απ ολες μετα ουκρανό Ρωσίδες. Τελευταίες κ προς αποφυηγν ρουμανες
Εδώ και δυο μήνες, αλλά αυτή έχει μουνι.Η Άννα η Ρουμάνα από Φώκαιας πήγε Φιλιππίδου;
Μια χαρά...Εδώ και δυο μήνες, αλλά αυτή έχει μουνι.
Λέτε για την Άννα που δούλευε Φωκαίας 17 πάνω;;;;;;Εδώ και δυο μήνες, αλλά αυτή έχει μουνι.
Παίζουν τραβελια στη Φιλιππίδου?Μια χαρά...
Οχι, αυτή που λες είναι Αλβανιαρα.Λέτε για την Άννα που δούλευε Φωκαίας 17 πάνω;;;;;;
Η τσατσά ήταν τραβελιΠαίζουν τραβελια στη Φιλιππίδου?
όχι διπλό χρόνο ρε παιδιά, αν είστε μπουρμπουαράκηδες αφήστε ένα 5ράκι στην κοπέλα γιά πάρτη της...Βρε παιδιά μην πληρώνετε από την αρχή δυπλο χρόνο.
Μπες μέσα με ένα παράβολο να δεις και πος τα πάει η κοπέλα και αν τα πάει καλά και θες και άλλο χρόνο όταν πάει να φύγει σκας και το δεύτερο 20€ .αν πληρώσεις για 20 λεπτά και χύσεις στα 5 λεπτά πάλι χαμένος βγενεις