ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.534
- Πόντοι
- 201
ναι κανει πλεον και επισης γινεται παρτουζα με τη μαρια (δεν εχω παρει)καλησπέρα συναγωνιστές
Η ΤαυλανδΑννα κάνει ελεύθερο τσιμπούκι και χύσιμο πλέον;;;
ναι κανει πλεον και επισης γινεται παρτουζα με τη μαρια (δεν εχω παρει)καλησπέρα συναγωνιστές
Η ΤαυλανδΑννα κάνει ελεύθερο τσιμπούκι και χύσιμο πλέον;;;
φυλης 69 πανω στο τεταρτο φωναζει ο τσατσος το ονομα της κοπελας να βγει απο το δωματιο,αν θες να κατσει και αλλο η κοπελα ,δινεις κι αλλο εικοσαρικο,καθε εικοσαρικο ισοδυναμει 10 με 15 λεπτα λοιπονΗ Άννα φίλε μου έχει τσαμπουκά!
Καλώς ή κακώς.
Αν της σπάσεις τον τσαμπουκά πίστεψε με Γίνεται Γατούλα!
Δεν είναι τυχαίο ότι Πάντα έχει δωμάτια και τα περισσότερα μισάωρο και ώρα!
Την επόμενη θα τις πάρω Πακέτο!!!
φ69 πανω καλη η Μαρια ,αλλα δεν μπορεις να συννενοηθεις,δεν ξερει αγγλικα,ελληνικα..Απογευματινή βόλτα , πριν από λίγο.
Άγκυρας 12α : Εύα
Φυλής 66δ : Μια μαυρομάλα γλυκιά μεν - θωρηκτό δε.
Φυλής 86α: Δύο Λατίνες. Μιά ανθυπομέτρια και ένα τρελό μωρό η Λάουρα. Αλλα με αποστειρωμένο πρόγραμμα , πως να το χαρείς?
Φυλής 86β: Η λατίνα Βαλεντίνα. Όμορφο μινιόν κοντοπούτανο, αλλά κι αυτό σε απλό.
Φυλής 69β: Χριστίνα ελαφρώς γεματούλα & Αλεξάνδρα μοντελοειδές με γυαλάκια
Φυλής 69α: Η σκίνυ Μαρία
Φωκ. 13 υπ.: Η Έμμυ
Αυτά τα ολίγα.
Καλή Μήνα σε όλους
Την είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.To Sabinaki mas: Sabina . Δείτε και το videoclip
Ευτυχώς που ακουω μια ζωή Metal και δεν ανεχθηκα ποτε αυτά τα σαπιοτράγουδα!Την είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.
Αν δεν το λέει και το κάνεις παρόλα αυτά! Τι μπορεί να γίνει μετά;Το λέει κανονικά στο πρόγραμμα, τα παίρνει στομα
Δεν έταξαν χρήμα και δοξα … κανόνισαν με την τσατσα ποσά λεφτά θέλουν για το βιντεοκλίπ κτλ !! Μια 500αρα σίγουρα πήρε η καθεμία !! Δεν παίζει μέσα στο ντελο με κάμερες + βίντεο κλιπ + ότι θα ανάρτηση στο Ίντερνετ να μην τους τα έφαγαν χοντρά !!Ευτυχώς που ακουω μια ζωή Metal και δεν ανεχθηκα ποτε αυτά τα σαπιοτράγουδα!
Μαζευτηκαν κάποιοι πιτσιρικάδες, γραψαν κάτι κομμάτια ότι να ναι, πηγαν να γαμησουν σε ένα μπουρδελο (μετά απο ξυδια και ότι άλλο κυκλοφορει στην αγορά), βρήκαν δυο ιερόδουλες, τις τάξαν χρήμα και δόξα και τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.....
Άραγε οι κάμερες του βιντεο κλιπ είναι από κινητό;;
Τόσο ερασιτεχνικο είναι!!
Ε όχι και θείτσα το ριτακι μας !! Είναι γυναικάρα φωτιά είχα μαζί της για πολύ καιρό συναναστροφές και έχω να πω τα καλύτερα για αυτή την γυναικάρα !!Πέρασα πριν από Φώκαιας κι ήταν όλα κλειστά εκτός του 19 που ήταν η γνωστή ξανθιά κάργα μακιγιαρισμένη θείτσα Ρίτα (πεσμένο βυζί) με ελ. στοματικό και του ισογείου 17 με την μελαχρινή ζουμπουρλή Κλεοπάτρα και την κυτταρίτιδα στον επίπεδο κώλο. Κι αυτή με ελ. στοματικό. Στα 7 της οδού χασμουριόνταν παίζοντας με φαράσια και σκαμπώ στις πόρτες για να αεριστούν οι γαμιστρώνες.
Αν λέμε την ίδια ήταν όντως στο Τοπ 3 που είδα το Σάββατο αργά στην 2η προς 3η βάρδια.Λαιβ
Φυλής 69 πάνω
Μαρία μοντέλοείδές μελαχρινό!!!
Πολύ καλό!!
Η Σόνια, ενώ είναι πάντα τυπική και σχεδόν πάντα ανέκφραστη καταφέρνει και με τελειώνει πάντα γρήγορα και εύκολα, τώρα νάνο δεν την λες ακριβώς, δεν έχει αυτό το χοντροκομμένο που έχουν οι νάνοι, θα την έλεγα super-πετίτΠολλές φορές, κορυφαία το Κατερινάκι που στα τελειώματα της έδινε και κώλο.
Αυτό το καιρό πήγαινε στη Σόνια τη Ρουμάνα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο πρωί.
Επίσης και η Ναταλίτσα η Βουλγάρα είναι καλή περίπτωση, αλλά δε ξέρω που δουλεύει τώρα, λογικά στο Ιασωνος 27 υπόγειο
Η Αλίνα που σου γράψανε παραπάνω είναι όντως νανάκι, αλλά επίσης δεν ξέρω που (και αν) δουλεύει τώρα, αν μπορεί κάποιος βοηθάει..
Καλό κυνήγι φίλος
Αφού τις έχεις βαρεθεί δέχομαι να με σπονσοράρεις μέχρι να τις βαρεθώ και εγώ, όχι τίποτα άλλο χρειάζομαι νέο όχημα και πρέπει να κάνω οικονομία, χαχαχα.Καλημέρα, καλο μηνα.
Φιλιππίδου πάνω Καρολίνα, Τανια.
Φωκαιας 17 πανω Ειρήνη.
Μικρή βόλτα μόνο για μίνι ενημέρωση, δεν ενεδωσα. Τις έχω βαρεθεί όλες.
Επίσης τα Βέργας 6 πανω κάτω κλειστά φώτα λουκέτο στις πορτες.
Γύφτισσα είναι προφανώς και 100%, είναι φιλότιμη αλλά όταν την είχα πάρει μύριζε σχετικά έντονα όταν την έβαλα στα 4.Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια βολτα στο Μεταξουργειο...Αρχικα μπηκα Ιασωνος 44 σκαλακια ειχε μια ωραια μελαχρινη αλλα ειχε πολυ κοσμο για δωματιο....παω παραδιπλα παλι 44 ξερετε αυτο με την σαλεμενη ξανθια τσατσα (ευτυχως δεν με θυμηθηκε ) ειχε δυο πολυ καλα λατινακια ειδικα η μια η Αννα αξιζε...παλι ομως ειχε πολυ αναμονη απο Σουδανους (ηταν ολοι μαζι παρεα) οποτε εφυγα...Αυτη η Αννα ομως μπηκε στο στοχαστρο...κατεθεσα τελικα πιο διπλα Ιασωνος 44Β οπου ο τσατσος μου παρουσιασε την Παολα την Βραζιλιανα απο το Ριο οπως ειπε.... εγω ετσι οπως την εκοψα μαλλον απο το Ριο του ζεφυριου πρεπει να ηταν.... Γεματουλα(σχεδον BBW) κωλαρα (οχι ομως πολυ ανοιχτη σε σχεση με την μεση της), μπουταρες, βυζι σχετικα μικρο για τα κυβικα της, 1,70 περιπου υψος, μελαχρινο μακρυ ισιο μαλλι, με piercing στο κατω δεξι της χειλος, καυλοφατσα σκυλισια...φιλοτιμη αρκετα...και μιλουσε απταιστα Ελληνικα....
![]()
Είναι προφανές το τέρμα πάστωμα στην μούρη ακόμα και από το βίντεο, όχι ότι με ενδιαφέρει η με χαλάει...Την είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.
Στα 10€ δεν πηγαίνω.Το μονο βεβαιο
Η κοπελα για μενα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΟΥ
Στο χω ξαναγραψει τραβα σε studio τα κοριτσια των €10 εως €20 ειναι βαρια τιμονια.
![]()
Το εικοσαρικο είναι δεκάλεπτο. Το πολύ -πολυ να σου χαρίσει 2-3 λεπτά η κοπέλα, αν είναι καλή.φυλης 69 πανω στο τεταρτο φωναζει ο τσατσος το ονομα της κοπελας να βγει απο το δωματιο,αν θες να κατσει και αλλο η κοπελα ,δινεις κι αλλο εικοσαρικο,καθε εικοσαρικο ισοδυναμει 10 με 15 λεπτα λοιπον