Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (33 μέλη και 210 επισκέπτες)

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Να ρωτήσω η Τζούλια η μικροκαμωμένη πιτσιρικά απο φυλής, δουλεύει και δεύτερη βάρδια? Γιατί την έχω πετύχει μόνο πρωί.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Aν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Μόνο Ατζελα τώρα.
Έχει γυρίσει η Στέλλα?
Την είχα πέτυχει πριν μια εβδομάδα.κςι μου είπε για πρωινή βάρδια.παλι εφυγε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγώ πάντως προσωπικά έχω μήνες να την πετύχω σε τσάρκα μου
Την έχω πετύχει πριν καμιά εβδομάδα σε πρωινή βάρδια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.902
Πόντοι
10.656
Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
alla-autoi-eiste-autoi-eiste.gif

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80
Ρε αδελφέ είναι πολύ γενική ερώτηση τι εννοείς κάνει πιπαρες; Πχ τρομερή πίπα κάνει η Βαλέρια Ιάσονος 20 αλλά είναι με προφυλακτικό πιπαρα κάνει επίσης η Αναστασία Ιωαννίνων 3 η Άννα Ιωαννίνων 5 αλλά είναι πολύ σχετικό στο τι εννοείς πιπαρα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.325
Πόντοι
4.646
μία
που να κάνει ΠΙΠΑΡΕΣ
ΠΙΠΑΡΕΣ ΠΙΠΑΡΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε αδελφέ είναι πολύ γενική ερώτηση τι εννοείς κάνει πιπαρες; Πχ τρομερή πίπα κάνει η Βαλέρια Ιάσονος 20 αλλά είναι με προφυλακτικό πιπαρα κάνει επίσης η Αναστασία Ιωαννίνων 3 η Άννα Ιωαννίνων 5 αλλά είναι πολύ σχετικό στο τι εννοείς πιπαρα
Βανέσα εννοείς αντί για Βαλέρια
μάλλον

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.361
Πόντοι
47.170
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Μάρθα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους κοπέλα με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και όχι πρωκτικο όπως άλλες φορές.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασιματακια μπουτου, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Άννα μ μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
637
Πόντοι
300
Δες κριτικές για την Αλεξάνδρα στο Φωκαιας 19 (παλιότερα ήταν διδύμου 22 ως Άντζελα/Αγγέλα)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.361
Πόντοι
47.170
συνέχεια σφηνάκι live

Κολωνού 48 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Δεληγιώργη 39 Αντριαννα ξανθιά πολύ χοντρή με 2.5-3αρι βυζι και Φλορα μελαχρινή μαυριδερή χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ακομινάτου 2α Άννα καστανοξανθη μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ακομινάτου 2β Νικόλ ξανθοκαστανη πολύ χοντρή κοντή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.130
Πόντοι
736
Ξεχασα να σου πω την Νταρντανα Αλβανιδα την βρηκα Ιασωνος 31Β υπογειο...ξεκιναει βαρδια απο τις 12 το μεσημερι και παει μεχρι αργα οσο αντεξει...
Ποιος όσο αντέξει η κορασίδα οι συναγωνιστές;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.361
Πόντοι
47.170
live update

άνοιξε το Μαραθωνος 59α δουλεύει η Κατερίνα, ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Cervantes

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
216
Like
5.695
Πόντοι
21.655
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πιστεύω αυτή
bm.gif
θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο:woldman:
Τhank me later...:confused:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
ρε μαγκες σορρυ για το μικρο σπαμ, αλλα αυτη
δεν δουλευε σε μπουρδελο; σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι που...

γραφει 28 ετων (αρα 30), οποτε στεκει να εχει κανει μια περατζαδα απο καπου, νωριτερα στην καριερα της. Εχει ιδεα κανενας;
Εχω την εντυπωση οτι ισως χωρις να ειμαι σιγουρος να ειναι και η Τανια που ειχε περασει απο Αγκυρας 12α και Πιπινου 118 το 2020,με ποιο κοντο μαλλι ομως,δεν ταιριαζει ομως ηλικια,αλλα μηπως γραφουν και αυτοι την πραγματικη?στην καραντινα ειχε φυγει μου ειχε πει για tour,η πραγματικη της ηλικια ηταν αποτι μου ειπε κοντα στα 40 αλλα δεν εδειχνε με τιποτα για τοσο,φαινοταν μικροτερη,γυρω στα 30 την εκανες,οι δε φωτο του your angel σιγουρα ειναι με περισσοτερη λαμψη και ρετουσαρισμενες,ποτε δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.Νομιζω οτι ισως να ειναι αυτη.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.402
Πόντοι
32.758
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.
Κακό που της έκανες. Τσίμπησε το εικοσάρικο χωρίς να κάνει τίποτα. Όσο για τα ελληνικά , καμία φόλα δεν μιλάει ελληνικά ή έτσι το παίζουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom