Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.922
- Πόντοι
- 46.423
Πήγαινε κάτω κάτω και στα δεξιά έχει το άβαταρ σου με ένα (+). Πάτα εκεί και θα σου βγάλει μια φόρμα.
Αα ok.
Τώρα το παρατήρησα.
Thanks !!!
Πήγαινε κάτω κάτω και στα δεξιά έχει το άβαταρ σου με ένα (+). Πάτα εκεί και θα σου βγάλει μια φόρμα.
Καλησπερα παντως εδω στη πατρα δεν εχω δει σε καποιο μπουρδελο η στούντιο κοπελα με τετοια περιγραφή…Περασα σημερα απο Διδυμου 18αβ.ηταν εξω ο τσατσος ο μελαχροινος με μαλλι κουρτινα και τον ρωτησα αν εχει ερθει η Μαρια η αλβανιαρα με την βραζιλιανικη κωλαρα γιατι εχω να την δω 6μηνες.μου ειιπε πως ειναι πατρα και πως καποια στιγμη θα επιστρεψει.προσδιορισε στο περιπου σε κανα 3μηνο.επισης η Ελενη εφυγε απο το Δ20.
ακριβώς από κάτω εδώ έχει Stories
Όπως και στη κεντρική σελίδα του forum.
Θα εμφανίζονται και στη κεντρική σελίδα του site.
Ειναι η οικογενεια της εκει.πρεπει να δουλευει μονο Αθηνα οταν ερχεταιΚαλησπερα παντως εδω στη πατρα δεν εχω δει σε καποιο μπουρδελο η στούντιο κοπελα με τετοια περιγραφή…
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !
Παίδες ξέρουμε σήμερα αν είναι αυτή η Νικόλ/Νίκη στο παρασιου στον 2ο μην κατεβαίνω τσάμπα κέντρο? Πήρα και στο τηλ που έχει στο λινκ αλλά.. κλειστό...Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????
αληθεια χαθηκε ξερει κανεις κατιΚαλησπέρα κύριοι μήπως ξέρουμε η κοπέλα με το όνομα λιλιαν κοντή μελαχρινή που δούλευε στα ιασωνος 1β και γ τι εχει γινει????? Ευχαριστω...
Δέν έχει γυρίσει, είναι ακόμη στην ΟυκρανίαΚαλησπέρα κύριοι μήπως ξέρουμε η κοπέλα με το όνομα λιλιαν κοντή μελαχρινή που δούλευε στα ιασωνος 1β και γ τι εχει γινει????? Ευχαριστω...
Μου έχουν κάνει ακαποτο χίλιες και μία που ανακοίνωναν η όχι αλλά όσες φορές κι αν πέρασα με τρελοκοτσα δεν ...... Οπότε από μένα άκυρη... ... Τωρα δεν ξέρω αν περνάω τα καλλιστεία πούτσου.... Αλλά δεν θέλει η κυρά δεν θα πάρει και το μπλε κολοχαρτο.ποσο σιγουρος εισαι οτι η τρελλοκοτσιδου δεν κανει ακαποτο?![]()
Ευχαριστώ πολύ να σε καλά φιλαράκιΔέν έχει γυρίσει, είναι ακόμη στην Ουκρανία
Νομίζω 09:00.Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πότε ανοίγει το σπιτάκι της Φωκαίας 17β το πρωί; Σήμερα πέρασα το πρωί στις 8 και μισή για Ειρήνη και ήταν κλειστό.
εχει τη πελατεία της από πολύ παλιάΜου έχουν κάνει ακαποτο χίλιες και μία που ανακοίνωναν η όχι αλλά όσες φορές κι αν πέρασα με τρελοκοτσα δεν ...... Οπότε από μένα άκυρη... ... Τωρα δεν ξέρω αν περνάω τα καλλιστεία πούτσου.... Αλλά δεν θέλει η κυρά δεν θα πάρει και το μπλε κολοχαρτο.
Κλασική φόλα που δεν ξέρει τι να κάνει με το πέος αλλά απαιτεί να την πληρώνουμε...Φολαλερτ Φιλιππίδου 11Α.
Έμιλυ βυζαρου απογευματινή βάρδια.
Αδέλφια μην παρασυρθείτε απο τις βυζάρες της.
Ρουμανικό σαχλοκουδουνο.
Στο δωμάτιο ξεπετα και άπειρη κοιτάει να σε τελειώσει γρήγορα.
Ακόμα και η μαλακία που ξεκίνησε να μου κάνει για να μου σηκωθεί ηταν 2000 στροφές το λεπτό σε ημιυπτιο πεος.
Μακριά.