Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (28 μέλη και 208 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Είναι τα νεύρα της αναδουλιας
Καλησπερα Φιλε Quares.....καλα να παθουν....η μαλακια του μυαλου τους φταιει...ασπρο-μαυρο δικο τους.....δεν φτανει που φολιαζουν τον κοσμο με τα αποστειρωμενα προγραμματα...με μηδεν προκαταρκτικα... και οτι αλλη μαλακια κανουν και αναφερουν οι συναγωνιστες χτυπανε και τις πορτες στα 8-10 λεπτα με αδεια σαλονια και ανυπαρκτο κοσμο....λες και αμα κατσουν στο δωματιο αλλα 4-5λεπτα θα πεσει εξω το μαγαζι.....
Ξερεις τι μου θυμιζουν....???οταν πας Δευτερα σε ταβερνα .....το μαγαζι ειναι αδειο και ο σερβιτορος αργει να παρει παραγγελια...ταχα μου ταχα μου οτι εχει κοσμο και τρεχει να τον εξυπηρετηση...αντι να του ριξει καμμια καρπαζια το αφεντικο που χανει πελατες και χρημα....βρε μαλακες....ο ενας θα φερει τον αλλον με καλη εξυπηρετηση...καλες τιμες και σεβασμο.....γαμω τον επαγγελματισμο σας....γαμω.....
Καλα να περνας.....

Nohope

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
778
Πόντοι
81
Ο νόμος, για την ηλικία συναίνεσης, στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα 15 έτη. Εννοείται με την θέλησή της, εκτός εάν είσαι δάσκαλος, ιερέας ή προπονητής, γιατί εκεί υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Εγώ γράφω για έφηβες 16άρες και 17άρες, οι οποίες ετοιμάζονται για πανελλήνιες και σε 1μιση χρόνο θα συστήνονται φοιτήτριες. Ο Δικαστής δικάζει σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και όχι με τις αναρτήσεις του zougla.gr και του protothema.gr.
15 έτη όπως κάνουν οι ρομά που κάνουν παιδιά, όχι επι πληρωμή. Επι πληρωμή είναι από 18 και άνω.

bary13

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτη η καυλιαρα τσατσα απο φιλιππιδου λετε να ειναι τραβελι; Διαβαζα την κριτικη ενος τυπου που μπηκε δωματιο και μου εκανε εντυπωση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.331
Πόντοι
47.170

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.329
Πόντοι
3.246
Το κίνητρο για αυτές να έρθουν Ευρώπη είναι τεράστιο,επίσης στην κοινωνία τους η πορνεία δεν είναι κάτι που στιγματίζεται κοινωνικά.
Ο μηνιαίος μισθός στην Κολομβία είναι 100 δολάρια τα 80 την ημέρα είναι τεράστιο ποσό για αυτές,ας μη μιλήσουμε για άλλες χώρες πολύ φτωχότερες από τη Κολομβία.
Τον παρακολουθώ τον καράφλα 2-3 χρόνια τώρα, ο τύπος σίγουρα έχει πάρει πολύ πράμα από πρώην ανατολικό μπλόκ,
κουβαλούσε μαζί του και μία Λευκορωσίδα, την πήγε και Κούβα.
Nνταξει...δεν έχω καταφέρει να δω ούτε την Αγάπη που δουλεύει στα Αγκύρας 9 & 12α για να διαπιστώσω αν είναι αυτή που δουλευε παλιά εκεί ή κάποια άλλη, ενώ νομίζω και ο Isinas/Formet έγραψε ότι υπάρχει και 3η Χριστίνα στα Φυλής 65/84 μελαχρινή με μεγάλα βυζια, την οποία δε την έχω πετύχει ποτέ
Μία βυζαρού Χριστίνα βουλγάρα που μιλάει Ελληνικά, busty με λίγο πεταχτά δόντια έχω πετύχει στο ημιυπόγειο.
καταλαβα... λαθος στοχο πηδηξα παλι :2funny:
θα ξαναδοκιμασω αυριο
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο αυτό χαχαχα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.587
Πόντοι
20.705
Πήγα χτες στο Φ134 το πρωί μιας και είχαν μοστράρει στο πρόγραμμα της πρωινής βάρδιας την Σολ. Είχε λαϊκή και ήταν κλειστά.
Σήμερα ξαναπήγα μιας και έδειχνε πάλι την Σολ αλλά ήταν το μπιφτέκι η Λούνα
Συμπέρασμα: το πρόγραμμα του 134 είναι για τον Πσολ

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια μια καλή περίπτωση με βυζάρες τώρα το πρωί που να παίρνει μαεστρική πίπα υπάρχει?

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
787
Πόντοι
311
Έχω περάσει τουλάχιστον 5 φορές από Περγάμου 1 να συναντήσω Εβελινα αλλά δεν την πετυχαίνω ποτέ. Ξέρει κάνεις ώρες κλπ η pm ένα τηλ επικοινωνίας με τον οίκο?

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Τώρα ζωντανά...

Ένας φίλος...

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα Λατίνα
Απλό και ισπανική και επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό κ. α.
Πέρασε πολύ καλά.
Σας το έχω ξαναπεί. Τέτοιες κοπέλες ζητάνε 200€ στο εξωτερικό και τρως και τη Φόλα σου!

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.262
Πόντοι
731
Τώρα ζωντανά...

Ένας φίλος...

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα Λατίνα
Απλό και ισπανική και επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό κ. α.
Πέρασε πολύ καλά.
Σας το έχω ξαναπεί. Τέτοιες κοπέλες ζητάνε 200€ στο εξωτερικό και τρως και τη Φόλα σου!
Να πεις στον φίλο να βγαίνει και να γράφει......
Καί νά τού πεις να μας κάνει και μία περιγραφή τη κορμάκι κουβαλάει το κορίτσι..
Αν είναι αυτός που υποψιάζομαι τα πάει κοφτά τα λατινακια γενικά.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.481
Πόντοι
5.436
Πήγα χτες στο Φ134 το πρωί μιας και είχαν μοστράρει στο πρόγραμμα της πρωινής βάρδιας την Σολ. Είχε λαϊκή και ήταν κλειστά.
Σήμερα ξαναπήγα μιας και έδειχνε πάλι την Σολ αλλά ήταν το μπιφτέκι η Λούνα
Συμπέρασμα: το πρόγραμμα του 134 είναι για τον Πσολ
κι όχι μόνο. Τη Δευτέρα που μας πέρασε, περίπου 9μ.μ., έκανα μια απόπειρα - ενώ κα'να δυο φορές πρωτύτερα το είχα πετύχει κι εγώ κλειστό, παρ' όλο που στο πρόγραμμα φαινόταν ανοιχτό.
Ανοιχτό αυτή τη φορά. Μπαίνω στο σαλόνι, περιμένω κα'να 5λεπτο, δεν εμφανίστηκε ψυχή. Έκανα κι εγώ μεταβολή και κατέληξα στο απέναντι μαγαζί.
ΓΤΠ καβάλα μου φαίνεται το κατάστημα.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Τη Δευτέρα που μας πέρασε, περίπου 9μ.μ., έκανα μια απόπειρα - ενώ κα'να δυο φορές πρωτύτερα το είχα πετύχει κι εγώ κλειστό, παρ' όλο που στο πρόγραμμα φαινόταν ανοιχτό.
Ανοιχτό αυτή τη φορά. Μπαίνω στο σαλόνι, περιμένω κα'να 5λεπτο, δεν εμφανίστηκε ψυχή. Έκανα κι εγώ μεταβολή και κατέληξα στο απέναντι μαγαζί.

Μετά από 5 λεπτά παραμονής σε άδειο σαλόνι πριν φύγεις έπρεπε να μπεις και σε κάποια κλειστή κρεβατοκάμαρα ψάχνοντας για την οικοδέσποινα!

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.422
Πόντοι
486
Πρωινή για πίπα στο εμετουργιο (σκέφτομαι και τα τραβελακια του Καλλέργη 33) αλλά αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση...

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Θα το εκτιμούσα αν κάποιος απαντήσει χωρίς να κράζει, ποια είναι καλή περίπτωση να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί... Ευχαριστώ!!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630
Στο δίπλα σαιτ, λένε ότι η Εβελινα σταματήσε οριστικά κσι έκλεισε και ο πάνω όροφος.
Και πολύ άντεξε η κοπέλα , όσοι πηγαίναμε όλοι γλωσσοφιλαγαμε γκυφαμε μουνακι κολοτρυπηδα 69 , εγλυφε παπαρι ακα αρχιδια όλα μέσα στο στόμα και χυσιμο μέσα στο στόμα επι 10 χρόνια …και πολύ ώρα μέσα στο δωμάτιο ειδικά αν έδινες 40 καθόσουν μισάωρο ..!! RIP λοιπόν , καλά να παιρναει και να επένδυση σωστά τα χρήματα που έβγαλε ..γιατί έβγαλε πολλά ..παρά πολλά … Για 3 ζωές …

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.329
Πόντοι
3.246
Πέρασα χθες στο Ι19 ισόγειο με την "Λίζα" νομίζω (δηλώνει Ρωσίδα με καλά Ελληνικά), μετρίου αναστήματος, μελαχρινή, νορμάλ σώμα με καλό κώλο, ~2άρι βυζί ψιλοχαλαρό, ένα μεγάλο tatoo στο αριστερό μπούτι, ίσως και στο δεξί όταν το σκέφτομαι, τώρα ηλικία θα μπορούσε να είναι από ταλαιπωρημένη 28άρα μέχρι 38 σε φάτσα, δεν ξέρω.
*Σημείωση εδώ, η τσατσά με τα γυαλιά, μιλάει με ένα χαμηλόφωνο βαριεστημένο και ανέκφραστο στύλ που μου θυμίζει sociopath δολοφόνο από θρίλερ του Netflix.
Έγραψα κριτική, να δούμε αν θα ανέβει αυτή την φορά :cheesy:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια κατέβηκε κάποιος πρωί να κάνει μια ενημέρωση παρακαλώ

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.481
Πόντοι
5.436
Μετά από 5 λεπτά παραμονής σε άδειο σαλόνι πριν φύγεις έπρεπε να μπεις και σε κάποια κλειστή κρεβατοκάμαρα ψάχνοντας για την οικοδέσποινα!
Το σκέφτηκα αλλά σκιαχτηκα μήπως δω μπροστά μου καμιά όρθια πουτσα.,,

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom