Η Αγάπη μου είπε ότι δουλευε Κωσταντινουπολεως υπογειο,μαλιστα με θυμήθηκε που την είχα πάρει καιρό πριν,κάτι μου θύμιζε η φάτσα της μέτρια παρουσία πάντως από τα κόκκαλα βγαλμένη,αποστεομενη θα έλεγα.Nνταξει...δεν έχω καταφέρει να δω ούτε την Αγάπη που δουλεύει στα Αγκύρας 9 & 12α για να διαπιστώσω αν είναι αυτή που δουλευε παλιά εκεί ή κάποια άλλη, ενώ νομίζω και ο Isinas/Formet έγραψε ότι υπάρχει και 3η Χριστίνα στα Φυλής 65/84 μελαχρινή με μεγάλα βυζια, την οποία δε την έχω πετύχει ποτέ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 229354
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 958
- Πόντοι
- 361
Υπάρχει ποικιλία δηλαδή...λεσβιακά κάνουν;Διδύμου 8Β Ελένη και Βικτώρια. Αγκύρας 9 και 12 νομίζω όλες κάνουν παρτούζα. Κολωνού 48 Πάολα και Άντζελα. Φιλιππίδου 11 Κορίνα και Βαλέρια. Και πολλές ακόμα.Αν ανατρέξεις στις ενημερωσεις του Σμύρνη θα βρεις κι άλλες πολλές
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.623
- Πόντοι
- 10.656
πριν κανα δυωρο παρουσιαστηκε ως Αλινα, και απο την τσατσα στο σαλονι και μεσα στο δωματιο απο μονη της.Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Νίνα κοκκινομάλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Νταξει, τίμια ειναι για τα χοντρα, και πεντακαθαρο δωματιο στην αρχη της βαρδιας.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
Έχει μια Αλινα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστεράπριν κανα δυωρο παρουσιαστηκε ως Αλινα, και απο την τσατσα στο σαλονι και μεσα στο δωματιο απο μονη της.
Νταξει, τίμια ειναι για τα χοντρα, και πεντακαθαρο δωματιο στην αρχη της βαρδιας.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.623
- Πόντοι
- 10.656
καταλαβα... λαθος στοχο πηδηξα παλιΈχει μια Αλινα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά

θα ξαναδοκιμασω αυριο
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.422
- Πόντοι
- 486
Φίλους στα άχυρα ψάχνεις...πολύ δύσκολα αυτάΞέρετε σε κανένα σπίτακι να έχει δύο κοπέλες να της παίρνεις και της δύο ;

Διαγραμμένο μέλος 229354
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 958
- Πόντοι
- 361
Ένας άλλος πάντως είπε ότι υπάρχουν... μήπως και εσύ δεν έχεις ψάξει καλά;Φίλους στα άχυρα ψάχνεις...πολύ δύσκολα αυτά![]()
George_Fanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Εννοείται ότι υπάρχουν να τις περνεις και τις δύο φίλε μου.. Λιοσιον 73 Α+Β,, ΣΠ 40 κλπ νομίζω με 30 € περνεις δύο αν δουλεύουν δύο και είναι ελεύθερες.Ένας άλλος πάντως είπε ότι υπάρχουν... μήπως και εσύ δεν έχεις ψάξει καλά;
Έχει και αλλού φυσικά... Όλα γονινται πόσο μάλλον αν πληρώσεις.
Διαγραμμένο μέλος 229354
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 958
- Πόντοι
- 361
Νομίζω έχω πάει σε αυτό που λες αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένος οπότε δεν θέλω να ξανά πάω εκτός άμα έφτιαξαν τα πράγματα ούτε διπλή πίπα ούτε λεσβιακό ούτε τίποταΕννοείται ότι υπάρχουν να τις περνεις και τις δύο φίλε μου.. Λιοσιον 73 Α+Β,, ΣΠ 40 κλπ νομίζω με 30 € περνεις δύο αν δουλεύουν δύο και είναι ελεύθερες.
Έχει και αλλού φυσικά... Όλα γονινται πόσο μάλλον αν πληρώσεις.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Απ όσο ξέρω όχι. Και αν κάποιες κάνουν θα ανεβαίνει η τιμή. Παλιά στο Έλλης 3 έκανε λεσβιακό η Ρωξάνα με την Ειρήνη. Μιλφογκιλφ και οι 2. Τωρα η Ρωξάνα πήγε στο Αγκύρας 9. Δεν ξέρω εκεί τι παίζειΥπάρχει ποικιλία δηλαδή...λεσβιακά κάνουν;
Διαγραμμένο μέλος 229354
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 958
- Πόντοι
- 361
Ευχαριστώ φίλε να σε καλά θα κάνω μια έρευνα αυτές της μέρες...ξέρεις ώρες που θα της βρω;
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Έκαναν λεσβιακό στα 50€..Απ όσο ξέρω όχι. Και αν κάποιες κάνουν θα ανεβαίνει η τιμή. Παλιά στο Έλλης 3 έκανε λεσβιακό η Ρωξάνα με την Ειρήνη. Μιλφογκιλφ και οι 2. Τωρα η Ρωξάνα πήγε στο Αγκύρας 9. Δεν ξέρω εκεί τι παίζει
Σιγά τις χλαπατσογκίλφ ,που θέλουν τόσα λεφτά για 10 λεπτά, για να γλύψουν τάχα μου τις ξεχειλωμένες μουνάρες τους...
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Δεν είπα ότι άξιζαν. Ρώτησε για λεσβιακό και τουλάχιστον σε μπουρδέλα μόνο αυτές ήξερα. Παλιά στο Μ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα σε παρτούζα έκαναν τύπου λεσβιακό η Σοφία με την Λίνα. Περισσότερο η Σοφία έκανε τα δικά της, την δάγκωνε και ούρλιαζε . Για 30 ευρώ μιά χαρά ήταν.Έκαναν λεσβιακό στα 50€..
Σιγά τις χλαπατσογκίλφ ,που θέλουν τόσα λεφτά για 10 λεπτά, για να γλύψουν τάχα μου τις ξεχειλωμένες μουνάρες τους...
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
πρωινές ώρες , έως τις 5Ευχαριστώ φίλε να σε καλά θα κάνω μια έρευνα αυτές της μέρες...ξέρεις ώρες που θα της βρω;
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
η μιχαελα υπαρχει ακομα μαγκες? απο φωκαιαςσυνέχεια live
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο, με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστο.
Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι,απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, μέσα επιλεκτικά κάνει ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 17β η Ειρήνη στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μισής ώρας είπε η υπηρεσία,
καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 19 Αλεξάνδρα/Αγγέλα/Άντζελα με κάστανο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 25α Ντουλσι ή κάτι τέτοιο, μελαχρινή λατινα με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαίας 27α Ναταλί η ξανθιά μιλφ με το κοντό μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ στον δεξί ώμο, πιρσινγκ στη μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω Ρομινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Επισκεψη κατα τις 8 το βραδι στο Φυλης 65 οροφος οπου ηταν η Χριστινα η τσεχα, ομορφουλα αδυνατη μικρο στηθος και ελια
χαμηλα στην πλατη, μου εκανε στενο μαρκαρισμα στο σαλονι επεσε και στοματοφιλο.
Στο φυλης 84 ισογειο κλασσικα η Ρανια.
Κατεθεσα στο Φυλης 65 ισογειο στην πιπινο-μοντελα Κορινα. Μου εμειναν αναμεικτες εντυπωσεις, την τεσταρα σε καποια πραγματακια μερικα βγηκαν μερικα οχι, λεπτομερειες στην κριτικη αυριο.
χαμηλα στην πλατη, μου εκανε στενο μαρκαρισμα στο σαλονι επεσε και στοματοφιλο.
Στο φυλης 84 ισογειο κλασσικα η Ρανια.
Κατεθεσα στο Φυλης 65 ισογειο στην πιπινο-μοντελα Κορινα. Μου εμειναν αναμεικτες εντυπωσεις, την τεσταρα σε καποια πραγματακια μερικα βγηκαν μερικα οχι, λεπτομερειες στην κριτικη αυριο.
Μέ τιποτε ομως αδελφε ας τα βρουν με τους συνομήλικους τους για μενα ειναι εφηβες και μή ''διαθέσιμες'' Από 20 και πάνω ουδέν προβλημα γενικώς.Τον κώδικα τον γνωρίζω , για την εφαρμογή του αμφιβάλω. Αν είσαι σίγουρος έμπαινε.
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.165
- Πόντοι
- 6.856
Ο νόμος, για την ηλικία συναίνεσης, στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα 15 έτη. Εννοείται με την θέλησή της, εκτός εάν είσαι δάσκαλος, ιερέας ή προπονητής, γιατί εκεί υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Εγώ γράφω για έφηβες 16άρες και 17άρες, οι οποίες ετοιμάζονται για πανελλήνιες και σε 1μιση χρόνο θα συστήνονται φοιτήτριες. Ο Δικαστής δικάζει σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και όχι με τις αναρτήσεις του zougla.gr και του protothema.gr.Από ποιά ηλικια και πανω, θεωρειται ενηλικη για σεξ?
Kαλησπέρα στην αγαπημένη ομάδα του Bou, συνέχεια βλέπω και νέο κόσμο και χαίρομαι πολύ, ειδικά όταν μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Μερικές τραγανιστικές λεπτομέριες από εμένα πάντα για τις όμορφες εικόνες...Δευτέρα επίσκεψη στην Τάνια Διδυμου 27 με τις κλασσικές καλές υπηρεσίες, το ιδιαίτερο εδώ μετά το ισπανικό και την φοβερή πίπα είναι ότι ίσως δεν έβαλε τζελ στο μουνί (για πρώτη φορά ίσως ή της βγήκε στο μπάνιο δεν ξέρω) και όταν μπήκα ιεραποστολικό με ρούφηξε το μουνί της με φοβερή αίσθηση κάνοντας και ένα παράξενο σπλάςς ήχο όταν έμπαινε, έχυσα δυνατά μετά από λίγο μέσα της ιδιαίτερα γρήγορα από αυτή την αίσθηση μάλλον.
Επίσκεψη στην Έλενα στο Διδύμου 8α, πολύ καλή η Έλενα το έχω γράψει και σε κριτική, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και είναι και μία όμορφη milf γυναίκα (εξαρτάται από τα γούστα βέβαια) με όμορφο σχετικά κορμί, έχει πλάκα γιατί μιλάει αρκετά και σου κάνει κοπλιμέντα συνέχεια (με αρκετή υπερβολή εδώ) θα κάνουμε σεξάκι να μου ξεσκίσεις το μουνάκι, τι ψωλάρα ειναι αυτή, πώπω τι μεγάλο παιδί είσαι εσύ, δώστα μου όλα άντρα μου, πωπω λέω έγινα ο Peter North στα γεράματα, πέρα από αυτό ειναι πολύ πρόθυμη η κοπέλα πολύ ευγενική και σωστή στην συμπεριφορά της.
Σημερινή επίσκεψη στην Μπαρμπόρα στο Βέργας 6Α που επέστρεψε. Και εδώ είχε πολύ πλάκα αφού έλειπε (η γυναικάρα όπως λέει ο αγαπημένος Διανοούμενος), 2-3 εβδομάδες και επέστρεψε την Παρασκευή το πρωί. Και βέβαια μετά από τόσο αποχή την ξεμούνιασαν. Από ότι μου έλεγε 5-6 άτομα άντεξε (1-2 ώρες περίπου) και έφυγε με πόνους (έπεσαν πάνω μου οι πεινασμένοι...μου είπε και με ξέσκισαν) όπου και επέστρεψε Κυριακή από ότι κατάλαβα. Εμφανώς αδυνατισμένη με τις γνωστές καλές υπηρεσίες, απλά στην αλλαγή από cow girl σε πισωκολλητό με έβαλε στον κώλο της κατευθείαν χωρίς να το περιμένω με τα γνωστά ευχάριστα αποτελέσματα. Κανένα παράπονο η γυναικάρα μετά από 7-8 λεπτά πρωκτικό και χύσιμο στο στόμα. έκανε ένα εντυπωσιακό σπαγγάτο από πάνω μου για να τα φτύσει και τρέξιμο στις τακουνάρες στο επόμενο δωμάτιο (πορνοσταρικές εικόνες). Να είστε καλά όλοι και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, να σπάει και η καθημερινότητα.
Επίσκεψη στην Έλενα στο Διδύμου 8α, πολύ καλή η Έλενα το έχω γράψει και σε κριτική, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και είναι και μία όμορφη milf γυναίκα (εξαρτάται από τα γούστα βέβαια) με όμορφο σχετικά κορμί, έχει πλάκα γιατί μιλάει αρκετά και σου κάνει κοπλιμέντα συνέχεια (με αρκετή υπερβολή εδώ) θα κάνουμε σεξάκι να μου ξεσκίσεις το μουνάκι, τι ψωλάρα ειναι αυτή, πώπω τι μεγάλο παιδί είσαι εσύ, δώστα μου όλα άντρα μου, πωπω λέω έγινα ο Peter North στα γεράματα, πέρα από αυτό ειναι πολύ πρόθυμη η κοπέλα πολύ ευγενική και σωστή στην συμπεριφορά της.
Σημερινή επίσκεψη στην Μπαρμπόρα στο Βέργας 6Α που επέστρεψε. Και εδώ είχε πολύ πλάκα αφού έλειπε (η γυναικάρα όπως λέει ο αγαπημένος Διανοούμενος), 2-3 εβδομάδες και επέστρεψε την Παρασκευή το πρωί. Και βέβαια μετά από τόσο αποχή την ξεμούνιασαν. Από ότι μου έλεγε 5-6 άτομα άντεξε (1-2 ώρες περίπου) και έφυγε με πόνους (έπεσαν πάνω μου οι πεινασμένοι...μου είπε και με ξέσκισαν) όπου και επέστρεψε Κυριακή από ότι κατάλαβα. Εμφανώς αδυνατισμένη με τις γνωστές καλές υπηρεσίες, απλά στην αλλαγή από cow girl σε πισωκολλητό με έβαλε στον κώλο της κατευθείαν χωρίς να το περιμένω με τα γνωστά ευχάριστα αποτελέσματα. Κανένα παράπονο η γυναικάρα μετά από 7-8 λεπτά πρωκτικό και χύσιμο στο στόμα. έκανε ένα εντυπωσιακό σπαγγάτο από πάνω μου για να τα φτύσει και τρέξιμο στις τακουνάρες στο επόμενο δωμάτιο (πορνοσταρικές εικόνες). Να είστε καλά όλοι και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, να σπάει και η καθημερινότητα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις