Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (17 μέλη και 210 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.848
Πόντοι
736
Δοκιμαστική με τη Μπελά του dimitrisxxx,νεαρή Ρωσίδα από ότι μου είπε,τσουπωτη με απλό πρόγραμμα αλλά πολύ διάθεση,deep πίπα και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα μέχρι το τελευταίο εκατοστό.
Γνώμη μου ότι τα 10 ευρώ συνιστούν ληστεία.
Πρόβλεψη για τις επόμενες 2 εβδομάδες,η το κορίτσι θα πάει Φυλής στο 20αρικο η θα έχει τόση δουλειά που θα γίνει ξεπετα.
Σίγουρα θα την ξανά συναντήσω 8,5/10

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Δοκιμαστική με τη Μπελά του dimitrisxxx,νεαρή Ρωσίδα από ότι μου είπε,τσουπωτη με απλό πρόγραμμα αλλά πολύ διάθεση,deep πίπα και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα μέχρι το τελευταίο εκατοστό.
Πρόβλεψη για τις επόμενες 2 εβδομάδες,η το κορίτσι θα πάει Φυλής στο 20αρικο η θα έχει τόση δουλειά που θα γίνει ξεπετα.
Η γνωστή Μπέλα με τα τατουάζ(πιο χαρακτηριστικά τα χελιδονακια πάνω από τα βυζια) που δουλεύει κοντά 2 χρόνια τώρα, στο Ιάσωνος 44 και στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο?

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Βικτόρια Φυλής 109 α

Μακρυά.
Μην κάνεις το λάθος και δοκιμάσεις, θα το μετανιώσεις.
ΑΠΆΤΗ!!

Μη πείτε μετά ότι δεν τα ξέρατε.
Πριν δυο χρόνια την είχα πάρει και της έριξα δυνατό γαμήσι που της άρεσε. Μάλιστα μου ζήτησε το κινητό μου να με πάρει την τηλέφωνο να κανονίσουμε σε περίπτωση που ξανακλείσουν τα μπουρδέλα, γιατί μόλις είχαν ξανανοίξει (της έδωσα λάθος αριθμό). Έκτοτε την έβλεπα όποτε πήγαινα και μου έκανε επίθεση στο σαλόνι, αλλά δεν ενέδιδα. Είπα να τη δοκιμάσω πρόσφατα και ήταν η μέρα με τη νύχτα. Βαριόταν που ζούσε και μου έκανε υπεραπλό πρόγραμμα χωρίς 69, ούτε ελεύθερο στοματικό που κάνει, από ό,τι είδα στην τελευταία ενημέρωση. Μάλλον ξενέρωσε που την απαξίωνα. :dunno:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.385
Πόντοι
4.460
άλλη μια περιοδεία σήμερα αλλά τίποτα άλλο παρά ο μύθος των λατίνων...δεν είναι χρυσός ό,τι λάμπει.
Τελικά η κόρνα είχε τον έλεγχο του εγκεφάλου μου και αποφάσισα να δοκιμάσω τη μαύρη λατίνα στο 66α.
Μεγάλο λάθος. Μεγάλη φόλαρα. Μεγάλη μαλακία. Ένα από τα χειρότερα στην εμπειρία μου. Μια προειδοποίηση για τους άλλους.
Την χαιρετώ στα ισπανικά και προσπαθώ να κάνω φιλική συζήτηση. Τίποτα.
Μηδέν προκαταρκτικά. Βάζει προφυλακτικό χωρίς να με αγγίζει ούτε καν να βγάζει τα ρούχα της. Πλήρης ένδυση!
πίπα; το να το πεις μηχανικό είναι να μιλάς άσχημα για μηχανές.
Αμυντική θέση; Μαλντίνι, Μπαρέζι και Ράμος.

Μετά από 3 λεπτά, ο πουλί μου κοιμάται. «Σεξ τώρα»; Ρώτησε...
Σταμάτησα τη φόλαρα και ντύθηκα. Στα κακά μου ελληνικά λέω στον τσάτσα το κορίτσι είναι φολάρα και δεν του αρέσει να δουλεύει. «Φύγε» μου λέει.
Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι οι υπηρεσίες από το Μεταξουργείο αλλά τιμές στα 20, είναι το πρότυπο. Θέλω να επιστρέψω στις μέρες των Ανατολικοευρωπαίων.
Το καλαθι νε τις καποτες αδειασμα στο κρεβατι να μαζευει η σκατογρια την αλλη φορα

Que_rico

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
@n.smirnis76 αρχοντα του ρεπορταζ, ξερεις που βοσκει η Σεβντα/Σεμπα απο Βεργας και Μαραθωνος?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.848
Πόντοι
736
Η γνωστή Μπέλα με τα τατουάζ(πιο χαρακτηριστικά τα χελιδονακια πάνω από τα βυζια) που δουλεύει κοντά 2 χρόνια τώρα, στο Ιάσωνος 44 και στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο?
Δεν ξέρω αλλά τα τατουάζ μοιάζουν με αυτά που λες

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.429
Πόντοι
5.960
Τωρα:
Αγκυρας 9 Λυδία ξανθο μιλφ με οκ σωμα και Μαρινα σκυλι του πολεμου.
Αγκυρας 12 Αλεξάνδρα τσουπωτή και Έυα barbie.
Και τα δυο ζευγη κανουν και παρτουζα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Δούλευε αρκετό καιρο στο Ιασ 39 δεξί υπόγειο αλλα και στο πανω στα σκαλάκια.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Πριν δυο χρόνια την είχα πάρει και της έριξα δυνατό γαμήσι που της άρεσε. Μάλιστα μου ζήτησε το κινητό μου να με πάρει την τηλέφωνο να κανονίσουμε σε περίπτωση που ξανακλείσουν τα μπουρδέλα, γιατί μόλις είχαν ξανανοίξει (της έδωσα λάθος αριθμό). Έκτοτε την έβλεπα όποτε πήγαινα και μου έκανε επίθεση στο σαλόνι, αλλά δεν ενέδιδα. Είπα να τη δοκιμάσω πρόσφατα και ήταν η μέρα με τη νύχτα. Βαριόταν που ζούσε και μου έκανε υπεραπλό πρόγραμμα χωρίς 69, ούτε ελεύθερο στοματικό που κάνει, από ό,τι είδα στην τελευταία ενημέρωση. Μάλλον ξενέρωσε που την απαξίωνα. :dunno:
Ε μα και συ σε ερωτευτητε ενα απλο λαικο κοριτσι της Φυλης και συ της εριξες χυλοπιτα, λογικο να σου κανει τωρα ναζακια και να στο παιζει δυσκολη.....

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
422
Πόντοι
21
Η Κωνσταντινα που ηταν στο 66 Δ εχει σταματησει;Εχει να εμφανιστει μερες..

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.696
Πόντοι
201

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.833
Πόντοι
746
Πρωινή βάρδια ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom