You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Τωρα live
Φωλα ALERT
Φυλής 86, εμανουελα
19 ετων Κολομβία
Είσοδος σε 30 δευτερολεπτα
Στεναχωρη, αδιάφορη, ατεχνη
Βιαστική και άπειρη
Πιθανό θύμα trafficking
1/10
Φωλα ALERT
Φυλής 86, εμανουελα
19 ετων Κολομβία
Βιαστική και άπειρη
Πιθανό θύμα trafficking
1/10
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Ποια πήρες ρε φίλε από τις 3 που δουλεύουν σήμερα την πιτσιρικά που ήταν πρώτη μέρα στην δουλειά κ 3 μέρες στην Ελλάδα γιατί ήμουν κ εγώ πριν λίγο έχειΤωρα live
Φωλα ALERT
Φυλής 86, εμανουελα
19 ετων Κολομβία
Βιαστική και άπειρη
Πιθανό θύμα trafficking
1/10
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Επιστροφή αύριο από Βερολίνο στον Αθήνα.
Μετά από τουρ που έκανα σε βόριο Γερμανία δεν είδα και τίποτα φοβερό και οι τιμές βαράμε κόκκινο απλισιαστες.
Μετά από οριμη σκέψη και μετά από 25 με30 χρόνια καριέρας στα μπουρδέλα θα εγκαταλείψω τον πληρωμένο έρωτα.
Μεγάλα λόγια θα μου πείτε.
Παντός έτσι νιώθω
Μετά από τουρ που έκανα σε βόριο Γερμανία δεν είδα και τίποτα φοβερό και οι τιμές βαράμε κόκκινο απλισιαστες.
Μετά από οριμη σκέψη και μετά από 25 με30 χρόνια καριέρας στα μπουρδέλα θα εγκαταλείψω τον πληρωμένο έρωτα.
Παντός έτσι νιώθω
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Βιάστηκες να πάρεις την απόφαση να μετακομίσεις.Επιστροφή αύριο από Βερολίνο στον Αθήνα.
Παντός έτσι νιώθω
ολοσωστος εγραψεςΝα υποθέσω ότι έτσι άγριος και τσσμπουκάς είσαι και όταν μπαίνεις στο γραφείο του αφεντικού σου για να ζητήσεις αύξηση ή κάτι παρόμοιο. Τι όχι; Το φαντάστηκα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τη νέα φουρνιά Λατίνων, αλλά καμία σχέση με τις πρώτες που είχαν εμφανιστεί στο Αγίου Πέτρου, αν θυμάμαι καλά. Η φολοξεπέτα και το πρόγραμμα Κατακουζηνός πάνε σύννεφο.Τωρα live
Φωλα ALERT
Φυλής 86, εμανουελα
19 ετων Κολομβία
Βιαστική και άπειρη
Πιθανό θύμα trafficking
1/10
Επιστροφή αύριο από Βερολίνο στον Αθήνα.
Παντός έτσι νιώθω
Μάλλον έφτασε ο καιρός να πάρεις ένα ωραίο κορίτσι από σπίτι και να νοικοκυρευτείς όπως οι περισσότεροι Έλληνες της ηλικίας σου!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Και να ψάχνεται να ξενοπηδήξει στα μπουρδέλα όπως όλοι οι παντρεμένοι της ηλικίας του.Μάλλον έφτασε ο καιρός να πάρεις ένα ωραίο κορίτσι από σπίτι και να νοικοκυρευτείς όπως οι περισσότεροι Έλληνες της ηλικίας σου!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Η τιμή των 20 ευρώ έχει παγιωθεί εδώ και πολλά χρόνια και μια αύξηση στα 30, όπως στα Χωματιανού, θα είναι μια παταγωδης αποτυχία, γιατί θα χτυπάει άσχημα ψυχολογικά και δε θα πατάει κανένας.είναι όπως τα απορρυπαντικά: ίδια τιμή και μικρότερη ποσότητα στη συσκευασία![]()
Αντίθετα αν κρατήσουν ίδια την τιμή και μειώσουν το χρόνο αυστηρά στο 10λεπτο, ίσως και λιγότερο, όπου η κοπέλα θα σε παρατάει αμέσως χωρίς να περιμένει καν να τελειώσεις, και μέσα θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα χωρίς φιλιά, 69, προκαταρκτικά κλπ αποστειρωμενα, τότε εσύ θα το αποδώσεις απλά στο ότι η κοπέλα ενδεχομένως δε σε γούσταρε ή την πέτυχες σε κακή μέρα ή έπεσες σε μαλακισμένη τσατσά και κοιμάσαι ήσυχος.
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Παντρεψου τύπε να γαμάς (τσαμπα) ή γύρισε το ....Επιστροφή αύριο από Βερολίνο στον Αθήνα.
Παντός έτσι νιώθω
Διαγραμμένο μέλος 224645
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Αυτή η Νάταλι τι ώρες δουλεύει ξέρεις?Φωκαιας 17 κάτω
Κουκλαρα Μιχαελα
Απλό πρόγραμμα
Φωκαιας 19
Νάταλι Υπερμουνο του κέρατα. Από το διπλανό μαγαζί στην πρωινή βάρδια
Πρόγραμμα Υπεραπλο...
Διαγραμμένο μέλος 224645
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου για ποια κοπέλα αναφέρεσαι και σε ποιο σπιτάκι δουλεύει?Φίλε μου δεν είναι αυτό το αρνητικό. Απλό πρόγραμμα Οκ.
Τέτοια μουνια δεν υπάρχουν ούτε σε Εσκορτ.
Και το σούπερ κακό και αρνητικό είναι ότι όσα και αν της εταξα ήταν κάθετη και απόλυτη. Απλό και αν σου αρέσει.
Πρέπει να λατρεύει τον αγαπητικο.!
Βέβαια για μια φορά για την εμπειρία πρέπει να την δοκιμάσουν όλοι!
Τζάμπα; Κανένας δεν γάμησε τζάμπα,κι αν συνέβη ήταν προσφορά γνωριμίας,στην πορεία θα πληρώσει και με τόκο...Παντρεψου τύπε να γαμάς (τσαμπα) ή γύρισε το ....
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Η Σαμπινα δουλεύει κανονικά όπως δούλευε ή μόνο Παρασκευή Σάββατο?
ΔΕΝ θα ρωτάς εδώ τύπε στο "δικό της" νήμα.. θα τσιμπήσεις και like απ'τον ανωμαλιάρη.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 30.043
- Πόντοι
- 28.636
Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια Ναταλία???Παικτη μου συμπαθα με αλλα νομιζω οτι ειχε λιγη κυτταριτιδα στο κωλαρακι της οταν την ειχα παρει στο βούρκο της μεγαλέκου το καλοκαιράκι.
Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάπου για Μετάξι.
Η τιμή των 20 ευρώ έχει παγιωθεί εδώ και πολλά χρόνια και μια αύξηση στα 30, όπως στα Χωματιανού, θα είναι μια παταγωδης αποτυχία, γιατί θα χτυπάει άσχημα ψυχολογικά και δε θα πατάει κανένας.
Αντίθετα αν κρατήσουν ίδια την τιμή και μειώσουν το χρόνο αυστηρά στο 10λεπτο, ίσως και λιγότερο, όπου η κοπέλα θα σε παρατάει αμέσως χωρίς να περιμένει καν να τελειώσεις, και μέσα θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα χωρίς φιλιά, 69, προκαταρκτικά κλπ αποστειρωμενα, τότε εσύ θα το αποδώσεις απλά στο ότι η κοπέλα ενδεχομένως δε σε γούσταρε ή την πέτυχες σε κακή μέρα ή έπεσες σε μαλακισμένη τσατσά και κοιμάσαι ήσυχος.
Αυτό ήδη συμβαίνει από πέρυσι το καλοκαίρι στα μπουρδέλα του 20ρικου.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.422
- Πόντοι
- 486
Ειναι ζημαρακι οπως εχει γραψει καο συμαγωνιστης σε κριτικήεπιτυχημένη συνεδρία, το κορίτσι οκ είναι λίγο στρουμπουλό αλλά το ισοσταθμίζει με την ενέργεια που βγάζει και το καλό τσιμπούκι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις