Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (8 μέλη και 150 επισκέπτες)

James_Athens

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
262
Πόντοι
20
Καλησπέρα μάγκες!
Σκέφτομαι να περάσω από φυλής σήμερα για καυλάντα και κατάθεση αν πετύχω κάτι αξιόλογο.
Προσφάτως έχουν έρθει μερικα νεα μουνακια (κάποια αξιόλογα και κάποια άκυρα κατ’ εμε)
Πέρασε κανεις έως τώρα μήπως;
Είναι ανοιχτά ή τα περισσότερα κλειστά;
Θενξ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.283
Πόντοι
4.646
Καλησπέρα μάγκες!
Σκέφτομαι να περάσω από φυλής σήμερα για καυλάντα και κατάθεση αν πετύχω κάτι αξιόλογο.
Προσφάτως έχουν έρθει μερικα νεα μουνακια (κάποια αξιόλογα και κάποια άκυρα κατ’ εμε)
Πέρασε κανεις έως τώρα μήπως;
Είναι ανοιχτά ή τα περισσότερα κλειστά;
Θενξ
Ανοιχτά είναι σχεδόν όλα!

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.346
Πόντοι
446
Μεταξουργείο...
Πολλά κλειστά.

Πηγα για
Πορνομολ όλα κλειστά εκεί περίεργο...

Μέγα Αλέκου 28 κουρτίνα
Μαρία έφυγα

Μέγα Αλέκου 28 αριστερά
Μιλφ πολύ ωραίο σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69

Ιάσωνος 37 δύο Πιπινια
Λουκουμια!!!
Και 69 στο πρόγραμμα!!!

Ιάσωνος 44 Ναταλί
Ελεύθερο τελειωτικο και 69
Κατάθεση εδώ 8.5/10
Τα πιπινια στο 37 ισόγειο ή όροφος;
Τα έχεις ξαναδεί;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.283
Πόντοι
4.646
Τα πιπινια στο 37 ισόγειο ή όροφος;
Τα έχεις ξαναδεί;
Πάντως στο ισόγειο είχε δύο παντελώς αδιάφορες! Αλίνα με το τσιγάρο στο χέρι σα νταλικέρης και Σόνια κοντή σα νάνος και από φάτσα χόμπιτ

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.346
Πόντοι
446

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
Ναι φίλε μου!
Προχθές η βάρδια της ήταν 17.00-24.00 plus.

Και δουλεύει στον Μάγο σαν Όλγα...
Μην το ξαναπούμε όμως γιατί θα νευριασω.

Και εγώ έχω περάσει πολύ καλά μαζί της.
οκ,ευχαριστω ,αλλα τωρα να πιστεψω εσενα ή τον vril,π λεει οτι ειναι αλλη,μην κατεβω αδικα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
Οκ μάλλον άλλη Λάνα λέμε. Εγώ νόμιζα τη μελαχρινή στο Βέργας 3.
Η μιλφ Λάνα Βέργας 3 Μαραθωνος 59α κάνει απλό πρόγραμμα, η Λάνα προμιλφ από Βέργας 7 υπόγειο κάνει 69

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.971
Πόντοι
28.636
Η μιλφ Λάνα Βέργας 3 Μαραθωνος 59α κάνει απλό πρόγραμμα, η Λάνα προμιλφ από Βέργας 7 υπόγειο κάνει 69
Η Λανα από Βέργας 7 είναι 27 ετών και έχει και ένα μικρούλι παιδάκια.
Δουλεύει πάντα μετά τις έντεκα Πρόεδρε!
Είναι στιλ Σαμπινας Ψιψινας.

Σαμπινακι μου έλειψες πολύ!!!

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.971
Πόντοι
28.636

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
οκ,ευχαριστω ,αλλα τωρα να πιστεψω εσενα ή τον vril,π λεει οτι ειναι αλλη,μην κατεβω αδικα
Ρε τύπε σου έγραψα ότι είναι άλλη από τη βλαχόφατσα Νικόλ στο 69, γιατί μπερδεύεσαι;

Πω λες τελικά τόσο πολύ να με γελάσανε τα μάτια και να είναι η ίδια; :confused:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.971
Πόντοι
28.636
Ρε τύπε σου έγραψα ότι είναι άλλη από τη βλαχόφατσα Νικόλ στο 69, γιατί μπερδεύεσαι;

Πω λες τελικά τόσο πολύ να με γελάσανε τα μάτια και να είναι η ίδια; :confused:
Έχει πάρει δύο τρία κιλακια και έχει φουντωσει λίγο και το μαλλί.
Ίσως για αυτό.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όλες οι πουτάνες ακολουθούν ένα κύκλο επώασης - ανάπτυξης - ωρίμανσης - μαρασμού, με το τελευταίο στάδιο να καταλήγει επώδυνο για την πελατεία (ούτως ειπείν μοιράζουν κάμποσες φόλες μέχρι ν' αποσυρθούν, ποτέ δεν το κάνουν στο απόγειο τής καριέρας τους). Άλλη μια επαλήθευση του συγκεκριμένου κανόνα βίωσα με την Εβελίνα. Εξαφανισμένη για καιρό, την ξαναβρήκα χτες και τελικά την επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα. Η κοπέλα έχει κόψει το σαλονάρισμα, λες και οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να την ξέρουν ή να την θυμούνται. Στο δωμάτιο ήρθε κακόκεφη, με εμφανή απροθυμία για προκαταρκτικά, δυσανασχέτησε που της ακούμπησα το σκουλαρίκι καθώς την αγκάλιασα, μου φόρεσε καπότα χωρίς να με ρωτήσει κι άρχισε μια βαθιά αλλά μηχανική πίπα χωρίς eye contact. Εν συνεχεία την πήρα στα τέσσερα, και πάλι σε πλήρη απάθεια λες και γαμούσα πλαστική κούκλα. Λίγο πριν τελειώσω, της έριξα δυο μπάτσες στα κωλομέρια. Μου είπε να είμαι "πιο τρυφερός άλλη φορά", ζήτησα συγγνώμη 2-3 φορές αν την πόνεσα, δεν είπε τίποτα κι αποχώρησε. Η τσατσά με περίμενε με άγριες διαθέσεις έξω απ' το δωμάτιο ρωτώντας με αν είμαι τρελός, ισχυριζόταν ότι άφησα σημάδια στην κοπέλα κλπ... Φυσικά πρόκειται για παλαβομάρες αλλά το ύφος της μ' έκανε να σοκαριστώ, πρώτον διότι απορούσα πόσο δυνατά μπορεί να βάρεσα την κοπέλα κι αν έχω σώας τας φρένας [σσ λίγο αργότερα το ξανασκέφτηκα και το απέκλεισα, αφού αποχωρώντας απ' το δωμάτιο δεν ήταν ούτε λίγο κόκκινος ο κωλος της], και δεύτερον μου πέρασε η ιδέα ότι μπορεί να επιληφθεί κάποιος "αρμόδιος", αφού όταν είσαι μόνος σ' ένα κατάστημα του υποκόσμου στον Άγιο Παντελεήμονα κανείς δεν εγγυάται την αρτιμέλειά σου. Σίγουρα μία απ' τις χειρότερες και πιο εξωφρενικές εμπειρίες μου στα τόσα χρόνια που ασκώ το σπορ. ΥΓ. Δεν ανεβάζω καν κριτική, αφού είναι θέμα χρόνου για την κοπέλα να κρεμάσει το στρινγκάκι της -όπως ήδη υποπτευόμουν- και δεν αξίζει να δώσω μεγαλύτερες διαστάσεις ούτε να εμπλακώ σε αντιδικίες. Καλή συνέχεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom