Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.855
- Πόντοι
- 746
Μαγκες καλημέρα χθες έχοντας τρομερές καυλες και ήθελα να χύσω στόμα πρόσωπο κάτι ρε αδερφέ πέρα απτό να κάνω απλό πρόγραμμα (το οποίο πλέον αποφεύγω, προτιμώ να τον παίξω η να γαμησω καμία δικιά μου παρά να ρίξω χρήμα σε κάτι τέτοιο) έκανα μια τσάρκα μπας και πετύχω καμία από αυτές που το προσφέρουν όπως διδυμου 8 που έχω ακούσει για μια Βερόνικα και Ελενη αλλά ήταν κλειστό! Πήγα Διδυμου 27 αυτό που έχει την τανια Μιλένα κλπ αλλά κι αυτό κλειστό! Πήγα και Φωκαίας 13 που ήταν η Εμμυ αλλά επειδή είχε χαμό δεν έκατσα μιας και επίσης δεν κάνει κι αυτό που ζητούσα! Με τα πολλά κατέληξα Άγκυρας στο δεύτερο όπως κατεβαίνουμε το δρόμο όπου είχε 3 κοπελες ! Μια που δεν θυμάμαι όνομα μαυρομαλλα 45+ κακό σώμα πρπσωπο γενικά κακή φάση, Ευα που γίνεται πολύ ντόρος ωστόσο εμένα δεν μου έκανε καθόλου και τέλος Αλεξανδρα που είχα ξαναπεράσει μαζί της με πολύ μέτριες εντυπώσεις! Ωστόσο επειδή με καυλωνει τ πρπσωπο της με τις βλεφαρίδες πλας ότι φορούσε ένα κόκκινο κορμάκι που τόνιζε τις βυζαρες της και ήταν και πάνω στα πορνοτακουνα της έδωσα το 20αρι αφού βεβαιώθηκα ότι κάνει τελειωτικό στόμα! Είτε ήμουν πολύ καυλωμενος είτε είχε όρεξη και πέρασα σούπερ!τρομερο ακα τσιμπουκι ενώ σφαλιαριζα την κωλαρα της και (περιέργως για μενα που δεν το κάνω με γυναικες του χώρου) έπαιζα με το μουνακι της που ήταν πολύ υγρό! Μετά ανεβηκε από πάνω όπου εγλυφα τις βυζαρες της αλλά δεν το είχε και πολύ στο καβάλησα! Έπειτα την πήρα στα 4 όπου τις έριχνα σφαλιάρες αλλά δεν ήθελα να τελειωσω έτσι μιας και ήμουν έτοιμος! Της ζήτησα να με τσιμπουκωσει και να τελειωσω όπως και έγινε όπου τα πήρε με μεγάλη χαρά στο στόμα και μετά τα έφτυσε! Νομίζω ότι θα ξαναπάω πιο νηφάλιος να βεβαιώσω τα παραπάνω γιατί οφείλω να πω ότι δεν το περιμενα! Αν σας αρέσουν τα busty μιλφακια είναι ότι πρέπει! Αν θέλετε καλλίγραμμη γκομενα ούτε απέξω!