Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (9 μέλη και 129 επισκέπτες)

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
21
Like
2.155
Πόντοι
1.191
Μια χαρά σου σηκώνεται στα 50+ μην ανησυχείς. Ειδικά εάν υπάρχει ποικιλία. Μην κρυβόμαστε η ρουτίνα του γάμου δημιουργεί θεματάκια και όχι η ηλικία. Εάν είσαι παντρεμένος με παιδιά και όχι άνετος οικονομικά τότε μπορεί. Κάποιοι και να θέλουν δεν προλαβαίνουν να το κάνουν με την γυναίκα τους λόγω υποχρεώσεων, ωραρίων ή και βαρεμάρας. Εάν είσαι ελεύθερος όμως σε αυτήν την ηλικία και με λίγα χρήματα σε διαβεβαιώ ότι θέλεις κάθε μέρα. Είτε με γκόμενα , είτε με πουτάνα.
Αχ αγαπητέ Μilfomaniac, δώσε μας ελπίδα...να είσαι καλά συναγωνιστή...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Αν φύγεις από το βρωμερό μετάξι ναι να δώσουμε 20€ ευρώ, τώρα εκεί που είναι μεσα στην βρώμικα τους πακιστανους και τα ζόμπι , μου κάθεται άσχημο το 20€.. προσωπική μου άποψη φυσικά
H Ρίτα δεν παίρνει πάκια, ο οίκος της είναι αρκετά καθαρός για Μετάξι, ή τουλάχιστον φροντίζει να είναι στην βάρδια της, είναι πεντακάθαρη και αυτή.
Προσωπικά θα προτιμούσα να την βλέπαμε στην πιάτσα του 20άρικου με κανένα εξτρά πέρα από το απλό που κάνει...

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
21
Like
2.155
Πόντοι
1.191
Αγαπητέ Smyrni, μήπως γνωρίζεις η Νίκη από παρασίου 36 δουλεύει πρωινές βάρδιες και τις καθημερινές ή την έχεις πετύχει και κάπου αλλού? Ευχαριστώ.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.145
Πόντοι
206

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εκεί στη Βέργας 7, νυχτερινή βάρδια, μπορούν να χαμηλώσουν λίγο την ηλίθια μουσική που βάζουν που σου σπάει το τύμπανο, ειδικά αν πρέπει να περιμένεις και κανένα μισάωρο; Μιλάμε για βασανιστήριο.

Όταν λες ηλίθια μουσική τύπε εννοείς το: Νιάου νιάου βρε γατούλα:think:
Διότι το έχει επιμεληθεί αυτοπροσώπως ο Nescafé και θα τον πληγώσεις...

Honda125

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά..γνωρίζουμε που δουλεύει η τζεσικα από Φωκαίας;

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
0
Παιδια μηπως γνωριζει καποιος αν δουλευει και σαββατο πρωι αυτη η πωλινα απο καλυμνου γιατι δεν εχω παει ποτε

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
21
Like
2.155
Πόντοι
1.191
Live τωρα

Φυλης 69β Νικολ μαυρομαλλα πιτσιρικα με κωλάρα πιπα με καποτα και 69.

Φυλης 59 οροφος Ιζαμπέλα. Λατινικο αλογο, ψηλη με ωραίο σοκολατί χρώμα στο σωμα.

Φυλης 65 ισόγειο Αννα-Μαρια κοντουπουτανο με καυλιαρικη φάτσα και Χριστινα Τσεχα με 3,5αρες φυσικές βυζάρες ομορφο πρόσωπο και κορμι με πολλα τατού.

Φυλης 65 όροφος Κορίνα μοντελα πολυ σεξι με ελεύθερο τσιμπουκι και 69 και Ελλη με λιγα κιλακια παραπανω τσιμπουκι με καποτα.

Στο δρομο τώρα επι της φυλής ειδα τη Βικυ που δουλεύει στο Φ69β. Την χαιρετησα και με χαιρέτησε και αυτή. Της ειπα αμα έχει χρονο να παμε για κανα καφε στη ρομαντική Πλατεία Βικτωρίας αλλα μου εριξε χυλοπιτα. Ειχε βαλει στο φουρνο φαΐ λεει και επρεπε να παει σπίτι.
Aγαπητέ DmtrsxXx, να είσαι καλά για την σταθερή σου ενημέρωση, βρε δεν αφήνεις τις κοπέλες ήσυχες ούτε εκτός οίκων? Είσαι φοβερός!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170
Αγαπητέ Smyrni, μήπως γνωρίζεις η Νίκη από παρασίου 36 δουλεύει πρωινές βάρδιες και τις καθημερινές ή την έχεις πετύχει και κάπου αλλού? Ευχαριστώ.
Καλησπέρα απ όσο γνωρίζω δε δουλεύει αλλού, σου επισυνάπτω ενημέρωση μου που αναφέρει τι ώρες λειτουργεί ο δεύτερος όροφος
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.999
Πόντοι
47.170
Παιδια μηπως γνωριζει καποιος αν δουλευει και σαββατο πρωι αυτη η πωλινα απο καλυμνου γιατι δεν εχω παει ποτε
Κανονικά το πρόγραμμα της είναι όλη τη βδομάδα εκτός από Πέμπτη

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
Καλημέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν καποιος έχει να προτείνει καμία μιλφ που να βλέπετε, έχω κόλλημα με τις μιλφ τι να κάνω

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.551
Πόντοι
4.460
Καλημέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν καποιος έχει να προτείνει καμία μιλφ που να βλέπετε, έχω κόλλημα με τις μιλφ τι να κάνω
Ναι,κανε μια βολτιτσα διδυμου 8.Ειναι οι θειτσες Ελενη και Βερονικα.Μια χαρα υπηρεσιες,δςν φευγεις αχυστος,δεν κλαις το εικοσαρικο.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.090
Πόντοι
28.636
Χθες βράδυ Αργά Τρίτη Βάρδια!
Ανέβηκα Φυλής μήπως πηδηξω την Νικόλ του Μήτσου...

Φυλής 69 ήταν όμως η Τζούλια δεν την έχω ξαναδεί.
Ελεύθερο και 69.
Μέτριο μελαχρινο.

Φυλής 66...Φως ανοιχτό...
Τι παίζει εδώ λέω...
Μπαίνω! Συριοι επενδυτές αποχωρουσαν...
Λεΐλα λοιπόν η κοπέλα απλό πρόγραμμα και 69.
Αδύνατη με τατουάζ φτερά στη πλάτη (δεν ήταν η Μαρίνα)
Πρώτη μέρα εκεί μου είπε η υπηρετρια.
Είναι σαν την Τατιάνα από Ιάσωνος.

Δυστυχώς το αρρωστημενο μου μυαλό κατέληξε στο...

Φυλής 109 ισόγειο
Μπέλα σε Ελεύθερο και 69
Ήθελα να την ξεσκισω Πιωμενη την Φόλα αλλά χθες δεν είχε πιει...
Άχρηστη σε όλα δεν κάνει για τίποτα.
Εχυσα μόνο και μόνο βλέποντας πόσο αηδία της έφερε η παρουσία μου και η μπακοκοιλια μου!!! 3/10

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
Ναι,κανε μια βολτιτσα διδυμου 8.Ειναι οι θειτσες Ελενη και Βερονικα.Μια χαρα υπηρεσιες,δςν φευγεις αχυστος,δεν κλαις το εικοσαρικο.
Βερόνικα έχω πάρει , Ελένη οχι , καλώ εμφάνιση ;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.407
Πόντοι
32.758
Αν φύγεις από το βρωμερό μετάξι ναι να δώσουμε 20€ ευρώ, τώρα εκεί που είναι μεσα στην βρώμικα τους πακιστανους και τα ζόμπι , μου κάθεται άσχημο το 20€.. προσωπική μου άποψη φυσικά
Συμφωνώ απόλυτα. Στα 20 ευρω εκτος της κοπέλας πρέπει και τα δωμάτια να είναι καθαρά και περιποιημένα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.407
Πόντοι
32.758
Απ΄ ότι μου είπε δουλεύει καθε μέρα πρωί, εκτός Πέμπτης.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom