Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Δυστυχώς πρώτη όπως είπες. Με Αντριάννα αποχαιρέτησα το 22. Η Αλεξάνδρα είναι αντάξια?Χωματιανού 11Β Αντριάννα πρώτη βάρδια δυστηχώς !!
Δυστυχώς πρώτη όπως είπες. Με Αντριάννα αποχαιρέτησα το 22. Η Αλεξάνδρα είναι αντάξια?Χωματιανού 11Β Αντριάννα πρώτη βάρδια δυστηχώς !!
εδώ και μία δεκαετία σχεδόν που τη θυμάμαι απλό πρόγραμμα κάνει, μόνο λίγο στις αρχές απλά έκανε και τελειωτικό στο σώμα, τώρα φαντάζομαι σε στούντιο και σα cg να έκανε έξτραΠέρασμα στην πρωινή βάρδια με την Χριστίνα την Ρουμάνα με τα 3,5άρια βυζιά.
Την πέτυχα στο Φυλής 65Α.
Κανονικό, ωραίο κορμί, σέξυ πρόσωπο, ξανθό μακρύ μαλλί και μπόλικα τατουάζ στο κορμί με ένα μεγάλο να καλύπτει όλη την πλάτη.
Η πονηρή τσατσά λέει πως κάνει τα πάντα μέσα εκτός από κωλαράκι, αλλά και ο @n.smirni76 έγραψε χθες πως κάνει απλό πρόγραμμα.
Ναι, απλά αναφέρω τι ακριβώς είπε η τσατσά.εδώ και μία δεκαετία σχεδόν που τη θυμάμαι απλό πρόγραμμα κάνει, μόνο λίγο στις αρχές απλά έκανε και τελειωτικό στο σώμα, τώρα φαντάζομαι σε στούντιο και σα cg να έκανε έξτρα
Θεωρώ ότι ως ένα βαθμό θα σε καλύψει η Όλγα (το θωρηκτό). Δεν είναι μεγέθους Κωνσταντίνας Αγρινιώτισας. Την κόβω περίπου στα 120 κιλά, με στήθος 3,5+. Είναι κάπως κυκλοθυμική αλλά αξίζει για τους λάτρεις των ΒΒW. Μέχρι πρόσφατα εργάζοταν στο Αλκαμένους 113. Πέρασα τελευταία και δεν ήταν και η τσατσά δεν μου έδωσε πληροφορίες.Αν κάποιος γνωρίζει που εργάζεται ας ενημερώσει.Sorry αν πειραξει καποιους αλλα για συγκεκριμενους λογους μπορειτε να μου πειτε που υπαρχουν παρα πολυ χοντρες;; Μιλαμε για 140-150 κιλα και ανω. Δηλαδη για τεραστιες κωλαρες και βυζαρες. Εστω και σε call girl αν δεν υπαρχουν σε σπιτια ή στουντιο.
Ευχαριστω.
Είμαι σίγουρος ότι δεν ρωτάς για κάποιον φίλο σου έτσι???Τυπε την Ελενα ΤΡΑΝΣ απο κώλο την γάμησες ? Ειχε παπαρι ?
Τυπε μου τωρα τελευταία βλεπω κατι εγχειρισμενα τρανσακια και καυλώνωΕίμαι σίγουρος ότι δεν ρωτάς για κάποιον φίλο σου έτσι???
Πάντως ο δικός μου είπε θα πάει να πάρει το ladyboy της Περγάμου και θα μας πει...
ΝΑΣΟ γύρνα πίσω γρήγορα η κατάσταση έχει ξεφύγει!!!
Θα αρχίσω να νευριαζω και εγώ σαν τον Σμύρνη...επειδή κάπου διάβασα για τις κριτικές ένα σχόλιο, είναι τουλάχιστον αστείο να βασίζεται κάποιος ενήλικας στα λεγόμενα ενός τύπου πίσω από ένα πληκτρολόγιο ο οποίος περιγράφει πως γαμησε μια πουτανα με σκοπό το...κοινό καλό.
πάτε κάντε τη βόλτα σας και μπείτε με όποια σας αρέσει αλλά επειδή περάσατε εσείς καλά/άσχημα δεν σημαίνει ότι κι ο άλλος που θα σας διαβάσει θα περάσει το ίδιο...
οι "κριτικές" είναι καθαρά υποκειμενικες εκτός πια αν όντως κάποιες κοπέλες είναι σταθερές στην απόδοση τους και αξίζει να αναφερθούν
Όχι μια χαρά είσαι!!!Τυπε μου τωρα τελευταία βλεπω κατι εγχειρισμενα τρανσακια και καυλώνωλες να πουστεψα ?
![]()
Άντζελα all time classic Θεαρα!!!Πέρασμα σήμερα με Άντζελα στανταράκι πολλά χρόνια πίσω (Κολώνου 48),πιπα κλασική όπως μόνο η Άντζελα ξέρει και τα αρχίδια κόντευαν να πιάσουν βρύα απο το γλείψιμο.
Εχθές με Τατιάνα (Ιάσονος 1Γ) << ευχαριστεί πάντα τον πελάτη>> συζήτησή μέσα στο σαλόνι με 4 -5 παππούδες. Χωρίς να ζητήσω γλοσσόφιλο (το αποφεύγω) συνήθως, έσκυψε και το αναζητούσε, δεν το απέφυγα.
ειχε κανει 2-3 εμφανισεις στο ελλης 3Θεωρώ ότι ως ένα βαθμό θα σε καλύψει η Όλγα (το θωρηκτό). Δεν είναι μεγέθους Κωνσταντίνας Αγρινιώτισας. Την κόβω περίπου στα 120 κιλά, με στήθος 3,5+. Είναι κάπως κυκλοθυμική αλλά αξίζει για τους λάτρεις των ΒΒW. Μέχρι πρόσφατα εργάζοταν στο Αλκαμένους 113. Πέρασα τελευταία και δεν ήταν και η τσατσά δεν μου έδωσε πληροφορίες.Αν κάποιος γνωρίζει που εργάζεται ας ενημερώσει.
Φυλής 84 Τονια Φυσικοτατα βυζια τα εγλυψα Πέντε Λεπτά!!Πέρασμα στην πρωινή βάρδια με την Χριστίνα την Ρουμάνα με τα 3,5άρια βυζιά.
Την πέτυχα στο Φυλής 65Α.
Κανονικό, ωραίο κορμί, σέξυ πρόσωπο, ξανθό μακρύ μαλλί και μπόλικα τατουάζ στο κορμί με ένα μεγάλο να καλύπτει όλη την πλάτη.
Η πονηρή τσατσά λέει πως κάνει τα πάντα μέσα εκτός από κωλαράκι, αλλά και ο @n.smirni76 έγραψε χθες πως κάνει απλό πρόγραμμα.
Μέσα η Χριστίνα είναι τυπική, μιλάει καλά Ελληνικά.
Θα αφήσω κριτική, δεν είναι για πολλά πολλά πάντως,
αλλά είχε σερί δωμάτια και λογικό γιατί τραβάει η εμφάνιση.
Στο 84Β ήταν η Τόνια από Κολομβία, πετίτ κοντοπούτανο με μέτριο πρόσωπο, μάλλον φτιαχτά 2αράκια βυζιά και ίσιο μαύρο μαλλί με μεγαλούτσικο κώλο.
Στο 65Β ήταν το Ντιανάκι χαμογελαστό και αυτό με 1-2 δωμάτια σε αναμονή.
Άσε τα "ανεβασμένα επίπεδα" και πήγαινε δες Χριστίνα.Φυλής 84 Τονια Φυσικοτατα βυζια τα εγλυψα Πέντε Λεπτά!!
Αύριο είναι μεγάλη γιορτή θα πάω για καλαμαρακι!!!Άσε τα "ανεβασμένα επίπεδα" και πήγαινε δες Χριστίνα.
Αύριο πάλι, τώρα σχόλασε.
Ναι, σε πιστέψαμε τώρα.Σήμερα νηστεία και προσευχή!
Αλήθεια λέω σοβαρά τώρα...Ναι, σε πιστέψαμε τώρα.
καλό σωματάκι πολύ γλυκό πρόσωπο αλλά θέλει δουλειά, τη πήρα χτες το πρωί, έχω στείλει κριτική.Αλήθεια λέω σοβαρά τώρα...
Και για να μην ξεφεύγουμε...
Φυλής 84 όροφο
Σάρα κύριοι!!!
Λατίνα!!!
Απλό και 69
Μουναρα καυλιάρα. Το Εσκισα προ ημερών και ξέχασα να ενημερώσω.
Επίπεδο επιτέλους!!!