Βρε παιδιά λύστε μου μια απορία, μια Μόνικα Τσέχα που δούλευε κατά περίοδους στο Φυλής 65 έχει καμιά σχέση με την πορνοστάρ; Έχει μια ομοιότητα, αλλά δε θυμάμαι καθόλου φάτσα.
Βρε παιδιά λύστε μου μια απορία, μια Μόνικα Τσέχα που δούλευε κατά περίοδους στο Φυλής 65 έχει καμιά σχέση με την πορνοστάρ; Έχει μια ομοιότητα, αλλά δε θυμάμαι καθόλου φάτσα.
Καλησπερα φιλε μου , με αυτη την εννοια ναι ο κ , με τις αλλες κατηγοριες καμια σχεση τα Α Μ Ε Α . Καλες γιορτες να εχεις . (να ξερεις οτι σε διαβαζω και σε παρα πολλα συμφωνω πολυ μαζι σου )!!!!!!!!!!!!!
Στο Φωκαιας 27 που ανέβηκα πριν καμιά ώρα, ηταν μια καστανή Ντιάνα, υπερκινητική κοντή και σαν σώμα θα την πω απλά καλή μόνο και μονο λόγω της ομοιομορφίας της. Πρόσωπο ετσι κι έτσι. Χαμόγελο με την τανάλια και πολύ μηχανική. Μέσα δεν ξερω τι κάνει διοτι δεν μπήκα αλλα υπηρχε μια οξεια αναζήτηση πελατη.
Πιθανόν όπως την είδα. Ίσως καποιος να περνουσε καλά μαζι της αλλα εγω αποκλειεται.
Αν θα δυσανασχετουσε λογω βιασυνης (σύμπτωμα φόλας οπως λες) θα ξενερωνα σε κλασμα δευτερολεπτου και θα έβγαινα πρώτος εγώ και επιδεικτικά απο το δωμάτιο. Έχω κάποιες πρωτοποριακες μεθόδους να εκδηλώνω την δυσαρέσκειά μου.
Όχι μόνο βιασύνη, αλλά γενικά κλέβει και αποφεύγει το γαμήσι μέσα, ενώ στο σαλόνι παίζει μαζί σου και σε φτιάχνει καλά καλά. Την ξαναπάτησα μαζί της πρόσφατα δυστυχώς. Για μίλησε μας για αυτές τις πρωτοποριακές μεθόδους.
Χαλι μαυρο αποψε εν οψη εορτων.
Ρομινα Φιλιππιδου 11 ισογειο κλειστο,Φυλης 109 οροφος η Χριστινα το ξωανο,Αγκυρας 12 Αλεξανδρα το ξανθο ντολμαδακι.Δεν την πηρα παλι την συγκεκριμενη γιατι επροχθες την ξεμουνιασα και της εκανα τα κωλομαγουλα κοκκινα απο τις μπατσες.Φωκαιας 17 οροφος κλειστος,Φωκαιας 27 ημιοροφος κλειστο.,Διδυμου 20,22,27 κλειστα.