Πήγαινε 5 σελίδες πίσω και θα το βρεις,το έχουμε πει.Σε ποιο στούντιο τη βρίσκουμε αρχηγέ μου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.926
- Πόντοι
- 11.096
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.Ναι και η Σοφία και η Ειρήνη και πριν Βέργας 3
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.554
- Πόντοι
- 47.170
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.
b0urdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2020
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
μπαρμπορα βεργας 6 πολυ δυνατη και κανει φουλ προγραμμα..κυριως πρωινες ωρες..Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν οίκο ή και ανεξάρτητη για αναλ να αξίζει η επίσκεψη για έναν πρωτάρη στο αναλ
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 736
Εορταστικό ωράριο ε; Τέλεια!!!!!Καλημέρα με Υγεία.Μπαρμπορα Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή έως 11 το βράδυ.Τις υπόλοιπες μέρες μόνο πρωί.Καλη συνέχεια σε όλους.
Πέρασμα στο λιοσιων73 α με Εμυ. Έχοντας διαβάσει κριτικές πήγα με χαμηλές προσδοκίες. Μόλις μπήκε μέσα την έβαλα στα 4 όπου η θέα είναι καταπληκτική. Γλυφοντας και παίζοντας το πουλί γκαβλωσα καλά. Πέρασμα καποτας γαμησι στα 4 και μετά ιεραποστολικο με τα πόδια της στους ώμους. Την γαμουσα ήρεμα, μόνο προς το τέλος πίεσα λίγο και άρχισε τα Έλα έλα! Επειδή είμαι και σε μεγάλη ηλικία, κοντεύω τα 50,με ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και η ηλικία της κοπέλας και λιγότερο οι υπηρεσίες. Εγώ πάντως θα ξαναπήγαινα κάποια στιγμή μαζί της, για το rotation. Ομορφη κοπέλα με ωραίο σώμα, αναλογίες και υπεροχη λευκή επιδερμίδα.
Πιπαρες, πιπαρες, πιπαρες!! Δοκιμασα Τζεσικα δυνατο παιδί στην πιπα, αν και δεν ειχε διάρκεια!!
Δεν ειναι σαν την Αντριανα που δεν σταματαει να σε πιπωνει ακόμα κι αν της το ζητησεις να σταματησει!!
Στο υπογειο η Πολωνεζα? Προσπαθησα να φυγω αν και μου ειχε φραξει την εισοδο. Οσο καλη κ να ειναι μεσα, εμφανισιακα... Δεν μπορω με τπτ να τη δοκιμασω. Ειχε ενα βλεμα παντως που σου ελεγε θα μπεις μεσα και θα σε ξεσκισω μεχρι να πεθανεις απο αφυδατωση!!
Δεν ειναι σαν την Αντριανα που δεν σταματαει να σε πιπωνει ακόμα κι αν της το ζητησεις να σταματησει!!
Στο υπογειο η Πολωνεζα? Προσπαθησα να φυγω αν και μου ειχε φραξει την εισοδο. Οσο καλη κ να ειναι μεσα, εμφανισιακα... Δεν μπορω με τπτ να τη δοκιμασω. Ειχε ενα βλεμα παντως που σου ελεγε θα μπεις μεσα και θα σε ξεσκισω μεχρι να πεθανεις απο αφυδατωση!!
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.995
- Πόντοι
- 456
Πρωι μονο μεχρι 17.00 αντε και καμια φορα μεχρι τις 18.00 .3η μεταμεσονύκτια
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Ναι τώρα περίμενε...Πήγαινε 5 σελίδες πίσω και θα το βρεις,το έχουμε πει.
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Θεωρώ ότι η Κατερίνα στο Φωκαίας 9 είναι καλή για αυτό που ζητάς. Συνήθως παίζει 1η και 2η βάρδια.Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν οίκο ή και ανεξάρτητη για αναλ να αξίζει η επίσκεψη για έναν πρωτάρη στο αναλ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.554
- Πόντοι
- 47.170
Η Εμμανουέλα εδώ και πολύ καιρό δουλεύει 3η βάρδιαΠρωι μονο μεχρι 17.00 αντε και καμια φορα μεχρι τις 18.00 .
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.926
- Πόντοι
- 11.096
Δεν το θυμόμουν.Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.346
- Πόντοι
- 446
Η Εμμανουέλα η ποντικομουρα;Η Εμμανουέλα εδώ και πολύ καιρό δουλεύει 3η βάρδια
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό ή αποστειρωμενο;
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.907
- Πόντοι
- 2.836
Ψιλοισχύει για την Κατερίνα. Αλλά, πράγματι, η εμφάνισή της πολύ μέτρια. Αλλά δίνει κώλο χωρίς μα και μουΠιπαρες, πιπαρες, πιπαρες!! Δοκιμασα Τζεσικα δυνατο παιδί στην πιπα, αν και δεν ειχε διάρκεια!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.554
- Πόντοι
- 47.170
Μπορείς να ανατρέξεις στις ενημερώσεις μού, υπάρχει το εργαλείο γι αυτό πάνω δεξιά στη σελίδα, επίσης μιλάμε για την Εμμανουέλα από Φώκαιας και οχι από ΦυλήςΗ Εμμανουέλα η ποντικομουρα;
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό ή αποστειρωμενο;
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 81
- Like
- 30.181
- Πόντοι
- 28.636
αυτή δίνει ακόμα κώλο?
Η βαλβίδα όμως είναι πολύ δουλεμενη!!!Η Ιζαμπέλα δεν νομίζω ότι έδινε ποτέ κώλο.
Σε έχω δει που το έχεις αναφέρει ξανά.
Είχε σκάσει μία άλλη κάποια στιγμή στον όροφο που ανακοίνωνε πρωκτικό.
Νομίζω ότι έχω να ποντάρω πολλά πέσος σε αυτήν...
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Καλώς τον Τζιμάκο99, με το 5ο λογαριασμό στη σειρά.ρε μαγκιτη να ουμε που τα βρισκει ο πακιστανος τα λεφτα για cg?αυτοι με το ζορι εχουν να φανε και να πανε αντε μεχρι στο 10ρικο,δλδ μη λεμε και μαλακιες απλα για να πουμε,τους πακι τους δεχονται 100 τοις εκατο μονο στο μεταξ και σε ενα 30 τοις εκατο μπουρδελων στη πλατεια βικτωριας,πουθενα αλλου,ελεος πια σταματηστε τις παραμυθες,και δε αναφερομαι μονο σε σενα,ενας αλλος παλια ελεγε δεχοντουσαν σε στουντιο πακι,αυτα ειναι παραμυθια τελος.

Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 81
- Like
- 30.181
- Πόντοι
- 28.636
Και όμως έτσι είναι.τι θα ακουσω ακομα,ακου προτιμουν οι πουτανες τους τριτοκοσμικους που με το ζορι λογω δουλειας και μονο πανε μαζι τους,το οτι οι περισσοτεροι ελληνες ειναι φλωροι και δε πανε στα μπουρδελα αυτο δε κανει τους αραβες και πακι πιο ερωτικους και αρσενικους να ουμε ρε μαγκιτη,υπαρχουν και ελληνες που πανε στα μπου και οι τανες πανε με μεγαλη χαρα μαζι τους,δε ειναι η πλειοψηφια των ελληνων βεβαια γιατι οι περισσοτεροι δε πανε.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
παλουκιλουκ, πάτα το κουμπί για τον Τζιμάκο μία ρε, ο @Σεβασμιώτατος κοιμάται τέτοιες ώρες.Και όμως έτσι είναι.
Φτιάχνει δέρμα για τις πουτάνες το βράδυ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις