George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.660
- Πόντοι
- 1.056
Δωσε πληροφοριες ρε μαν..Αυτό το επάγγελμα κάνει τα τελευταία είκοσι χρόνια και με μεγάλη επιτυχία.
Θελω να το γαμησω αυτο το μουνι..
Δωσε πληροφοριες ρε μαν..Αυτό το επάγγελμα κάνει τα τελευταία είκοσι χρόνια και με μεγάλη επιτυχία.
Καταθεση στη Ριτα του Φωκαιας 19 εχθες στη 2η βαρδια.Οχι σπουδαια πραγματα.Ναι μεν εκφυλο λογο εμφανισης και συμπεριφορας αλλα λιγακι κομηλφο και ψευτικο στο γαμησι αυτου καθ'αυτου.Τσιμπουκακι υγρο μεν αλλα σχεδον αεροπιπα,αρχιδακια γλειψιμο αλλα η θειτσες στη διδυμου το κανουν καλυτερα.Ηθελε να της γλειψω και κωλοτρυπιδα....Ταλαιπωρημενη πολυ με χιλιαδες ωρες πτησης και ξεπατωματος.Ασχημος κωλος,ασχημο μουνι,σαπια βυζακια μεγεθους ενα και μισο.Για να μην την βλεπω την εστησα στα 4 την πλακωσα στις φαπες στα κωλομερια της μεχρι ερυρτοποιησης οποτε εβγαλε το σκασμο με τις μαλακιες που ελεγε,αλλα στο σμπρωξιμο προσπαθουσε να κλεψει.Εβαζε τα δαχτυλα της αναμεσα στην πουτσα μου και ψιλοτραβιωτανε μπροστα.Οσο το εκανε αυτο αλλο τοσο σκυλιαζα και εγω και τραβιομουν να μη χυσω.Στο τελος επιανε την πουτσα τοσο σφιχτα με τα δαχτυλα της για να μην μπαινω φουλ ωστε εσπασε η καποτα και εφαγε εναν τεραστιο κρεμπιε χαρισμα της ολο.Πεταχτηκε εντρομη,φωναζε την τσατσα τη ψευτρα τη σκατογρια να της φερει πετσετα και εφυγε σφαιρα σαν το γιουσεην το μπολτ τον αραπη στην εκκινηση.Επλυνα το ριπαπα μου εστριψα τσιγαρο και αναχωρησα χαλαρος σκεφτομενος σουρεαλ σκηνικα με την Ριτα να τραβαει τα ημιβλαμμενα μου μπασταρδα απο το χερι μισοτρελα οπως αυτη και εγω!Στα θετικα ηταν οτι το δωματιο ηταν καθαρο αρκετα και φρεσκοστρωμμενα σεντονια.Μαζι με τα μωρομαντηλα στο κομοδινο και τη Ριτα στο συνολο ειναι μια επιλογη αποδεκτη.Το εικοσαρικο δεν το κλαις αλλα σιγουρα δεν θα το ξαναδωσεις για τη Ριτα.
Η διδυμου ειχε ξηρασια εχθες το απογευμα και η Φωκαιας σχεδον το ιδιο με λιγα καταστηματα εν λειτουργια.Μαυρες γιορτες θα κανουμε.Κονομησανε οι πουτανες ολες κουτσες στραβες και θα πανε να γλεντησουν τα λεφτα μας στις πατριδες τους.
Θες να γαμήσεις τη πρώην (κατάπώς φαίνεται) αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου εεε;Δωσε πληροφοριες ρε μαν..
Θελω να το γαμησω αυτο το μουνι..
@Σεβασμιώτατος Βλέπεις ρε μαλάκα πως φέρονται σε μια κοπελα;Καλησπερα μωρακια μου σας περιμενω Οδος Βεργας 7 στο πανο σημερα απο της 19.00 εως της 5.00 το πρωι.ευχαριστω πολυ για χτες απο καποιον που μου προσφερε λουλουδια κοκκινα τριανταφυλα στο μαγαζι.Φιλακια πολλα μωρακια μου.
ομολογουμένως δεν το γνωριζα.Το Δ22 πολλές φορές ανοίγει γύρω στις 1200
Λένε ότι το πιπινακι το λάτιν πηρε μεταγραφή σε ακριβότερη κατηγορία.Περιμενα μπας και ηταν το πιπινακι το λατιν
Αλήθεια;;; και ήθελα να πάω σήμερα μια βόλτα...... δυστυχώς δεν το προλάβαμε στο Φωκ.25.
Όπως την έκοψα τη τελευταία φορά έτσι και κρατούσα οποιοδήποτε αντικείμενο στα χέρια μου, παίζει να μου τό’ φερνε στο κεφάλι...@Σεβασμιώτατος Βλέπεις ρε μαλάκα πως φέρονται σε μια κοπελα;
Και εσύ ούτε ένα κουτί τουλούμπες στο Κορινάκι.
λογικο και αναμενωμενοΛένε ότι το πιπινακι το λάτιν πηρε μεταγραφή σε ακριβότερη κατηγορία.
Μιλαμε για τρελο ερωτα..Καλησπερα μωρακια μου σας περιμενω Οδος Βεργας 7 στο πανο σημερα απο της 19.00 εως της 5.00 το πρωι.ευχαριστω πολυ για χτες απο καποιον που μου προσφερε λουλουδια κοκκινα τριανταφυλα στο μαγαζι.Φιλακια πολλα μωρακια μου.
Δώσε πόνο στα λυγουρια και Φάτα τους όλα...χαχαΚαλησπερα μωρακια μου σας περιμενω Οδος Βεργας 7 στο πανο σημερα απο της 19.00 εως της 5.00 το πρωι.ευχαριστω πολυ για χτες απο καποιον που μου προσφερε λουλουδια κοκκινα τριανταφυλα στο μαγαζι.Φιλακια πολλα μωρακια μου.
Σαμπίνα γερά πάρτους τα λεφτά !!!!Δώσε πόνο στα λυγουρια και Φάτα τους όλα...χαχα
Μύστη, το κωλοτρυπιδι της είναι κατάλληλο για γλυψιψο. Αλλά αφού δεν δίνει κώλο στο κατάστημα, πώς στο διάολο τον έχει έτσι δουλεμενο? Εκτός κι αν τον δίνει με έξτρα μαρούλι...Καταθεση στη Ριτα του Φωκαιας 19 εχθες στη 2η βαρδια.Οχι σπουδαια πραγματα.Ναι μεν εκφυλο λογο εμφανισης και συμπεριφορας αλλα λιγακι κομηλφο και ψευτικο στο γαμησι αυτου καθ'αυτου.Τσιμπουκακι υγρο μεν αλλα σχεδον αεροπιπα,αρχιδακια γλειψιμο αλλα η θειτσες στη διδυμου το κανουν καλυτερα.Ηθελε να της γλειψω και κωλοτρυπιδα....Ταλαιπωρημενη πολυ με χιλιαδες ωρες πτησης και ξεπατωματος.Ασχημος κωλος,ασχημο μουνι,σαπια βυζακια μεγεθους ενα και μισο.Για να μην την βλεπω την εστησα στα 4 την πλακωσα στις φαπες στα κωλομερια της μεχρι ερυρτοποιησης οποτε εβγαλε το σκασμο με τις μαλακιες που ελεγε,αλλα στο σμπρωξιμο προσπαθουσε να κλεψει.Εβαζε τα δαχτυλα της αναμεσα στην πουτσα μου και ψιλοτραβιωτανε μπροστα.Οσο το εκανε αυτο αλλο τοσο σκυλιαζα και εγω και τραβιομουν να μη χυσω.Στο τελος επιανε την πουτσα τοσο σφιχτα με τα δαχτυλα της για να μην μπαινω φουλ ωστε εσπασε η καποτα και εφαγε εναν τεραστιο κρεμπιε χαρισμα της ολο.Πεταχτηκε εντρομη,φωναζε την τσατσα τη ψευτρα τη σκατογρια να της φερει πετσετα και εφυγε σφαιρα σαν το γιουσεην το μπολτ τον αραπη στην εκκινηση.Επλυνα το ριπαπα μου εστριψα τσιγαρο και αναχωρησα χαλαρος σκεφτομενος σουρεαλ σκηνικα με την Ριτα να τραβαει τα ημιβλαμμενα μου μπασταρδα απο το χερι μισοτρελα οπως αυτη και εγω!Στα θετικα ηταν οτι το δωματιο ηταν καθαρο αρκετα και φρεσκοστρωμμενα σεντονια.Μαζι με τα μωρομαντηλα στο κομοδινο και τη Ριτα στο συνολο ειναι μια επιλογη αποδεκτη.Το εικοσαρικο δεν το κλαις αλλα σιγουρα δεν θα το ξαναδωσεις για τη Ριτα.
Η διδυμου ειχε ξηρασια εχθες το απογευμα και η Φωκαιας σχεδον το ιδιο με λιγα καταστηματα εν λειτουργια.Μαυρες γιορτες θα κανουμε.Κονομησανε οι πουτανες ολες κουτσες στραβες και θα πανε να γλεντησουν τα λεφτα μας στις πατριδες τους.
Πολλά κάνει... και χωρίς έξτρα μαρούλιΜύστη, το κωλοτρυπιδι της είναι κατάλληλο για γλυψιψο. Αλλά αφού δεν δίνει κώλο στο κατάστημα, πώς στο διάολο τον έχει έτσι δουλεμενο? Εκτός κι αν τον δίνει με έξτρα μαρούλι...![]()
Για γίνε λίγο πιο αναλυτικός τύπε μου...Πολλά κάνει... και χωρίς έξτρα μαρούλι
Ένα δείγμα γυναίκας είναι..... σαλοναρισε ολόγυμνη κ όταν την είδα έγινα καπνόςΠιάνοντας ένα ταπεινο 2-2 σκορ του βραδινού ματς που ειχα δωσει το μεσημερι στο θεμα μουντιάλ, πηρα λιγη χαρα και κανα ψιλό αλλα ουτε την ζημια απο το αμαξι δεν βγαλαμε. Στα πεναλτι το ματς πηγαινε οποτε ντυθηκα πριν σκασουν τα κανονια
και λεω θα παω Φωκαιας σημερα και μαλιατα στην τυχη! Μπηκα σε ενα με ξυλινη πορτα, κατι λιγα σκαλια και νουμερο 25. Σαρα λεει η παχουλη πασαδορος και βγαινει μια περιποιημενη λεπτη λυγερη κορμοστασια με συμπαθες προσωπο και ενα περιεργο σετ εσωρουχων. Ετρεφα ελπιδα δεν θα πω ψεμματα αλλα μαγκες ξανα τον ήπια. Στοματικό πολυ λιγο και ατεχνο ενω στην καβαλα αβολα και ατσουμπαλα. Δεν εμεινα ευχαριστημενος σε καμια σταση, ωστοσο ευχαριστησα κι εφυγα. Απλα ενα ωραιο σωμα συμπαθητικης γυναικας
και τιποτα αλλο. Δωμάτιο ετσι κι ετσι περιβαλλον αλλα στο δωματιο θα κολλησουμε;