Καλησπέρα μάγκες! Μιας και έχω επισκεφθεί 4 από τα κορίτσια της αλυσίδας Φυλής 65 & 84, να κάνω μια συνοπτική, συγκεντρωτική κριτική για τα πατουσάκια τους
Άννα Μαρία: Νούμερο 36-37, ίσως πιο αφρατούτσικα σε σχέση με τον σωματότυπό της, μου τα έδωσε με χαρά να τα γλύψω. Μύριζαν αρκετά, ίσως να φορούσε κοθόρνους, δεν θυμάμαι.
Κορίνα: Λεπτεπίλεπτα πατουσάκια, 37 νούμερο, ίσως και 38. Με άφησε να τα γλύψω αλλά μου φάνηκε ότι μου έριξε μια ματιά σαν να ήμουν εξωγήινος. Απαλά, με μια μικρή μόνο εσάνς ποδαρίλας.
Χριστίνα: Νούμερο 37, ίσως και 38. Επίσης ωραία πατουσάκια, όχι τόσο λεπτά όσο της Κορίνας, αλλά όμορφα και καλοσχηματισμένα. Ελάχιστη εσάνς ποδαρίλας και ελαφρώς αλμυρούτσικα.
Τζούλια: Τρεις επισκέψεις, η τελευταία σήμερα και τα πιο ωραία πατουσάκια από τις άλλες κοπέλες, σύμφωνα με τα γούστα μου. Νούμερο 35-36, με λεπτά δάχτυλα τα οποία μου επέτρεψε να πιπώσω. Εάν μύριζαν και λιγάκι θα άγγιζαν την τελειότητα.
Επόμενη επίσκεψη θα είναι στην Ντιάνα, την οποία μια φορά που είδα φορούσε παπουτσάκια κάπως κλειστά στη φτέρνα και μου μπήκε μια ανησυχία μήπως και δεν τα βγάζει
ΥΓ. Καμιά κοπέλα με τον σωματότυπο της Τζούλιας, δηλαδή κοντή και πολύ αδύνατη, εκτός από τη Σόνια και τη Ναταλίτσα στο Μετάξι, έχει να προτείνει κανένας μύστης;