Gymbeast122
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Αξίζει να την πάρεις ή το κλαις το 20ρικο;Μιλένα φαινόταν καυλιτσα η χοντρουλα
Αξίζει να την πάρεις ή το κλαις το 20ρικο;Μιλένα φαινόταν καυλιτσα η χοντρουλα
Οχι μονο τανιαε συνεχη δωματια και μεγαλη αναμονη.Αγνωστο ποτε και αν θα ξαναφανει η Βικα.Καλημέρα το Διδυμου 27 είναι ανοιχτό;είναι εκεί η Βικτώρια;
Δεν έχω δοκιμάσειΑξίζει να την πάρεις ή το κλαις το 20ρικο;
δηλαδή από το 20άρι πώς θα μοιραστεί ? υπάρχει θέμα εδώ..Χθεσινοβραδινη κατάθεση στο στόμα του τραβελοτσατσου που παίχτηκε παρεξήγηση με την κοπέλα γιατί της παίρνει τους πελάτες
Απίστευτη τσιμπουκαρα με πραγματικό ντιπ
20 ευρώ και για τις 2δηλαδή πλήρωσες ?
διόρθωσα το μύνημα.. στον τσάτσο αναλογούν 2 ευρώ.. αλλιώς δημιουργείται πρόβλημα..20 ευρώ και για τις 2
Εγώ όμως ήθελα μόνο την τσιμπουκαρα του τραβελοτσατσου
Αξίζει και με το παραπάνω. Φιλότιμη, πλήρη περιποίηση και δεν σε αφήνει αχυστο με τίποτα.Αξίζει να την πάρεις ή το κλαις το 20ρικο;
Εγώ της πρότεινα να πάρει το ποσοστό που της αναλογεί 2-3 ευρώ δηλαδή και τα άλλα να πάρει η κοπέλαδηλαδή από το 20άρι πώς θα μοιραστεί ? υπάρχει θέμα εδώ..
11βΕπειδή οι μερακλήδες είναι ατελείωτοι και με έχετε γαμησει στα μηνύματα γράφω εδώ ότι πληροφορίες χρειάζεστε
ΤΗΝ ΠΗΡΑ 3Η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΊΔΟΥ 11
Ευχαριστώ
Όλα τα ωραία σκηνικά 3η βάρδια παίζονται μυστη.Επειδή οι μερακλήδες είναι ατελείωτοι και με έχετε γαμησει στα μηνύματα γράφω εδώ ότι πληροφορίες χρειάζεστε
ΤΗΝ ΠΗΡΑ 3Η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΊΔΟΥ 11
Ευχαριστώ
Και χθες είχε καμιά δεκαριά άτομα ουράΟυρά απόψε στο Φιλιππίδου 3η βάρδια οι μύστες του μπου![]()
Έχει όντως αρκετή αναμονή και πολύ κόσμο..Δεν ξέρω γιατί έτσιΟχι μονο τανιαε συνεχη δωματια και μεγαλη αναμονη.Αγνωστο ποτε και αν θα ξαναφανει η Βικα.
Μόνη της η Τάνια...που να προλάβει. Μην ξεχνάς την φουλ εξυπηρέτηση. Δες κριτικές.Έχει όντως αρκετή αναμονή και πολύ κόσμο..Δεν ξέρω γιατί έτσι
Δε γνωρίζω φίλε αν πρόκειται για την κοπέλα που λεςωπα ωπα,ποια ναντια?αυτη που μεσουρανουσε πριν περιπου 2 χρονια?ρωσιδουλα γλυκα με τρελο σωμα και μαλλουρα ατελειωτη,πες μου τετοια να μπουκαρω με το ΕΠΑΝΩ κεφαλι
Τσακωμός στο σαλόνι του Φιλιππίδου 11β για την σειρά προτεραιότητας ποιόν θα ξαλαφρώσει πρώτο ο τραβελόπουστας υπηρεσία μεταμεσονύχτιας βάρδιας...
Κάποια στιγμή είχαν οξυνθεί τόσο τα πνεύματα που φοβήθηκα ΜΗΝ μιλήσουν τα στιλέτα (όπως πριν κάποιες βδομάδες έξω από μια καντίνα) και την έκανα με ελαφρά ΜΗΝ μας δείξει το πρωΐ ο Παπαδάκης...
* Να παίζουν ξύλο για φαγητό έχω δει... για γκόμενες επίσης, για αθλητικά, πολιτικά κτλ. στην οδήγηση και γενικά για ένα κάρο μαλακίες.. αλλά για το ποιός θα τον δώσει σε "μεταλλαγμένο" εντός μπουρδέλου παρουσία εκδιδόμενης πρώτη φορά στην ζωή μου....
** Παίζει να ταν τίποτα δικοί μας μαλάκες από δω μέσα....
![]()