You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 1.056
Με τοσους πυρφορους αγαμητους εκει εξω που ειναι ικανοι να δωσουν και την ψυχη τους, λιγο δυσκολο..Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 1.056
Δεν τα προλαβαμε εμεις αυτα..Αυτό που θυμάμαι από το '98 είναι ότι πηδαγα μουναρες. Σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για 8αρια, ίσως και 9αρια.

koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.480
- Πόντοι
- 4.460
Μαλλον ζηταει να φτιαξει δεδικασμενο.Αν περασει μια φορα το εικοσαρικο εκει,μετα θα αρχισουν παντου.Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.619
- Πόντοι
- 40.423
03,44 ολα τα λεφτα του βιδεο... μαζι με τον χαιτοκαβλαντη καϊμποϊ της εκτονωσης εννοειται.
- τωρα μολις βγηκατε.
- δεν ηρθα για μενα, ηρθα για αλλον

Τελευταία τροποποίηση:
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.014
- Πόντοι
- 5.946
και εμείς που δεν γνωρίζουμε το προσωπικό σου ινσταγκραμ? που να στείλουμε τις απορίες μας?Σημερα θα ειμαι σε ρεπο ξανα απο κοντα απο αυριο.το βραδυ οποιος θελει ερωτησεις η αποριες ας μου στειλει στο προσωπικο intagram.
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 803
- Πόντοι
- 360
Τι μου θύμησες ρε φίλε...τα γαμησια που έχω κάνει με την Νανά δεν ταχω ζήσει ποτέ με πουτανα..την γαμαγα σχεδόν κάθε μέρα και μόνο από τον κωλο..της το είχα κάνει χωνί.Όλα αυτά τα έκαναν χωρίς έξτρα χρέωση η Ρίτα μαζί με την Νανά (αργότερα υπόγειο Καλύμνου) από το 1992 στο Φυλής 66 επιλεκτικά !!!
Πολλές φορές την εχυνα στα μούτρα και στα μάτια, έβγαζε την γλώσσα έξω και το απολάμβανε.. μιλάμε για μισό κιλό χυσαμολι
Κάποιες φορές με άφηνε να την γαμαω από τον κωλο χωρίς προφυλακτικό... μετά καθόταν σαν να εχιεζε , βγαίνανε τα χυσια απ' την κωλοτρυπιδα της και σκουπίζοταν, τα έβλεπα...την Ρίτα την είχα φορτώσει με πολύ χυσαμολι στο στόμα, ήταν και ωραία γκόμενα... μεγαλεία
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Πρωινη επισκεψη Κολωνου 32Γ, με παρακίνησε το σκηνικο του καιρου(οσο πιο Σκανδιναβικο,τοσο περισσοτερη διαθεση για επισκεψη σε οικους),καθως κατεβαινα τις σκαλες η υπηρεσια παραγγελνε απο το τηλέφωνο 2 πιτες για να φανε τα κοριτσια πιθανον. Λατίνες...πήρα την Αννα 2η φορά
Πιπα με καπότα,ανεβηκε λιγο πανω και μετα την γαμησα σε ιεραποστολικο...δεν βγαζει ρουχα παραμόνο τα βυζια της εκτος σουτιεν,ενω παιχτηκαν και γλωσσοφιλα(δειγμα πάθους και συναισθηματων).
Πιπα με καπότα,ανεβηκε λιγο πανω και μετα την γαμησα σε ιεραποστολικο...δεν βγαζει ρουχα παραμόνο τα βυζια της εκτος σουτιεν,ενω παιχτηκαν και γλωσσοφιλα(δειγμα πάθους και συναισθηματων).
Τελευταία τροποποίηση:
b0urdeliarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Αλεξάνδρα στο μεγάλου Αλεξάνδρου στο γωνιακό στο ισόγειο.παρα πολύ δυνατο μιλφακι στο δωματιο
b0urdeliarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Τι εννοεις;Και όχι μόνο... γουστάρει να σε βιάζει με τη γλώσσα της....και όποιος αντέξει.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.105
- Πόντοι
- 48.067
Μπραβο Ριτακι μου !!! Τα αξιζεις και με το παραπανω !!Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Καιρός να την δούμε Φυλής με ελ.στοματικό και 69.Μπραβο Ριτακι μου !!! Τα αξιζεις και με το παραπανω !!

Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.676
- Πόντοι
- 4.510
Νομίζω και η μπιουτι κάνει ακαπ τσιμπούκιΚαιρός να την δούμε Φυλής με ελ.στοματικό και 69.![]()
Εκλεκτικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.298
- Πόντοι
- 3.446
Τη τρίτη της παρέας ξεχάσατε παιδιά, τη βουλγάρα την Εμμανουέλλα, που ήταν και η πιό νέα σε ηλικία από τις άλλες δύο.Τι μου θύμησες ρε φίλε...τα γαμησια που έχω κάνει με την Νανά δεν ταχω ζήσει ποτέ με πουτανα..την γαμαγα σχεδόν κάθε μέρα και μόνο από τον κωλο..της το είχα κάνει χωνί.
Πολλές φορές την εχυνα στα μούτρα και στα μάτια, έβγαζε την γλώσσα έξω και το απολάμβανε.. μιλάμε για μισό κιλό χυσαμολι
Κάποιες φορές με άφηνε να την γαμαω από τον κωλο χωρίς προφυλακτικό... μετά καθόταν σαν να εχιεζε , βγαίνανε τα χυσια απ' την κωλοτρυπιδα της και σκουπίζοταν, τα έβλεπα...την Ρίτα την είχα φορτώσει με πολύ χυσαμολι στο στόμα, ήταν και ωραία γκόμενα... μεγαλεία
Μιλάμε γιά τη περίοδο ΄92 - ΄98.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Έλα στον παππού. Έλα στον παππού.Καλά επειδή από ινστα δεν σκαμπάζω στην κάνω εδώ την ερώτηση,στα...δικά μας για να καταλαβαινόμαστε. Дедов до сих пор принимаешь ? я был с тобой один раз давно очень.

Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Φύγε κουλουράκια, είμαστε περίεργοι εδώ μέσα, πηγαίνουμε με διαφορετικές πουτάνες κάθε φορά.Φεύγω φεύγω. Μ έπιασε ρίγος εδώ μέσα. Μπρρρρ
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.105
- Πόντοι
- 48.067
Μυστη μου αυτο που περιγραφεις ειναι γαμησι με τη γκομενα/σχεση οχι με ιεροδουλη.Ρε συ Μητσαρα μου ωραία γκομενιτσα δεν λέω ΑΛΛΑ κάνει υπεραπλο υπεραποστειρωμενο ντε φολε πρόγραμμα!
Σεξ χωρίς τα πάντα όλα δεν είναι σεξ!
Αν δεν την πάρεις στα όρθια από πίσω αγκαλιά....με το δεξί χέρι να της βάζεις δάχτυλακι στο μουνακι....με το αριστερό χέρι να της χαϊδεύεις το στήθος της....να την γλείφεις στο λαιμό....τον μπουτσο να τρίβεις στο κωλαρακι της....να την γυρνάς μετά από την άλλη face to face να την κοιτάξεις στα μάτια και να της δώσεις ένα καυτό υγρό γλωσσοφιλο....love story πινελιά!
Και μετά να την ξανακοιταξεις στα μάτια και να της πεις: σκύψε ευλογημενη και βαλτον στο στόμα!
Αυτή να σκύψει και να τον βάλει ακαπωτα στο στόμα και να Τσιμπουκωνει κάργα!
Μετά να της πεις: Γλείψε και τα αρχιδακια μου μωρό μου....και αυτή να αρχίζει να γλύφει παθιασμένα τα μπαλάκια!!
Μετά να την πάρεις και να την βάλεις στο κρεβάτι για Kama Sutra Αεροπλανικα!
Και για το φινάλε να της πεις.....Ντάβαη χυνωωωωω.....και αυτή να ανοίξει το στόμα της και να την χύσεις.....και μετά στον νιπτήρα να τα φτύσει!
![]()
Μονο η Ροδικα, η καλυτερη πορνη που εχει περασει απο τα πορνοκρεβατια των μπουρδελων μπορουσε να σου δωσει την αισθηση οτι γαμας τη γκομενα σου και ξεχνουσες οτι την εχεις πληρωσει. Δυστυχως δε μπορουν να γινουν ολες Ροδικες.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.014
- Πόντοι
- 5.946
αααχ Ρο(μα)ντίκα μου εσύ... που είσαι... μεγάλη η απώλεια...Μυστη μου αυτο που περιγραφεις ειναι γαμησι με τη γκομενα/σχεση οχι με ιεροδουλη.
Μονο η Ροδικα, η καλυτερη πορνη που εχει περασει απο τα πορνοκρεβατια των μπουρδελων μπορουσε να σου δωσει την αισθηση οτι γαμας τη γκομενα σου και ξεχνουσες οτι την εχεις πληρωσει. Δυστυχως δε μπορουν να γινουν ολες Ροδικες.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.212
- Πόντοι
- 441
Στην Φιλιπιδου στα πολλά σκαλάκια πρωινή βάρδια έχει έρθει μια Ρωσίδα ψηλή σχετικά με κανονικό υπέροχο σώμα και 3αρες φυσικές βυζάρες.
Γυναικάρα.
Δεν θυμάμαι το όνομα της.
Στον αγωνιστικό χώρο διεκπεραιωτικη , με πολύ καλό ελ στοματικό αλλα σε καμία περίπτωση φόλα.
Σπευσατε γιατί τέτοιες γυναίκες δύσκολα τις βρισκεις στους οίκους της Φυλής.
Γυναικάρα.
Δεν θυμάμαι το όνομα της.
Στον αγωνιστικό χώρο διεκπεραιωτικη , με πολύ καλό ελ στοματικό αλλα σε καμία περίπτωση φόλα.
Σπευσατε γιατί τέτοιες γυναίκες δύσκολα τις βρισκεις στους οίκους της Φυλής.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο