Gymbeast122
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Μύστες, η Σαββίνα από Κωνσταντινουπόλεως 166 σε ποια βάρδια είναι;
Η αστυνομία φυλάει τους υπουργούς κ τα μεγάλα πρόσωπα.....τώρα που θα πλησιάζουν εκλογές θα τρέχουν κ στις κεντρικές ομιλίες για φύλαξη τους.....εμάς ποιος θα μας φυλάει......ιδού η απορία.....????Μάγκες, πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 5 άτομα
με πτυσσόμενα ( δεν φαίνονται αν τα βάλεις στο μπουφαν)
Αυτοάμυνα
www.armyaction.gr
και να κάνουμε βραδινή τσάρκα στα μπου.
και να "περιποιηθούμε " κάτι πρεζόνια που την πέφτουν
να ληστέψουν τους πελάτες
Έστω, να τους τρομάξουμε .
Προσοχή, στα Κολωνού προς Πειραιώς
Ακόμα και μόνο να τους φωνάξουμε ότι έρχεται η Αστυνομία
θα φύγουν και δεν θα ξαναπατήσουν για αρκετό καιρό.
Αν έχει κάποιος κανένα πιτ μπουλ, να έρθει μαζί μας
Το κακό έχει παραγίνει
Η Αστυνομία ΔΕΝ κα΄νει περιπολίες στις περιοχές
των μπου., σε αντίθεση με τις περιοχές τις αντίστοιχες
σε Άμστερνταμ κτλ
![]()
τουλάχιστον να πηγαίνετε 2 μαζί ή 3 τα βράδια
Kαλησπέρα φίλε. Η περίοδος Μαρκεζίνη, Ιωαννίδη και πιο πρίν Παπαδοπούλου, Παττακού και λοιπών δύσκολα μπορεί να συνδεθεί με αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αθήνα. Δηλαδή, εννοώ οτι δεν βρίσκω σχέση αιτίου - αιτιατού. Εκτός αν εννοείς την απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 3-4 ατόμων που τότε επιβάλετο. Αυτό συνέβαινε για άλλους λόγους#Μας βάλανε στο ΝΑΤΟ....
#Ρίξανε τον Παπαδόπουλο....
#Μας βάλανε στην Ευρώπη....
#Ανοίξανε τα Σύνορα....
#Μας βάλανε στο Ευρώ....
ΥΓ: Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Καλησπέρα φίλε. Η περίοδος της επταετίας ήταν το άλλο άκρο. Σταματούσαν το πούλμαν της εκδρομής για να δούν αν κουβαλούσε κανείς απ'τους συμμαθητές δίσκους του Θεοδωράκη. Άλλη πετριά αυτοί οι άνθρωποι. Θυμάσαι τί έλεγε ο εκ Παρισίων σωτήρ? Φρενοκομείον η Ελλάς. Ε, αυτό και συμβαίνει τώρα. Των άκρων είμαστε ως χώρα.#Μας βάλανε στο ΝΑΤΟ....
#Ρίξανε τον Παπαδόπουλο....
#Μας βάλανε στην Ευρώπη....
#Ανοίξανε τα Σύνορα....
#Μας βάλανε στο Ευρώ....
ΥΓ: Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Φιλική συμβουλή....καλά τα πτυσσόμενα καλά τα Πιτ Μπουλ αλλά λόγο του οτι το παιχνίδι με τα ναρκωτικά έχει και αυτούς που κάνουν το νταραβέρι υπάρχει αρκετά χοντρό χρήμα..... άρα δεν μένουν μόνο στους κουκουλοφόρους.... μαζί με αυτούς είναι και αυτοί που κουβαλάνε κέρατα (όπλα) άρα μεγάλη πολύ μεγάλη προσοχή στις αντιδράσεις και στις συμπεριφορές μας!!!!Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλα μόνο και μονο για τη δική μας ασφάλεια!!!Μάγκες, πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 5 άτομα
με πτυσσόμενα ( δεν φαίνονται αν τα βάλεις στο μπουφαν)
Αυτοάμυνα
www.armyaction.gr
και να κάνουμε βραδινή τσάρκα στα μπου.
και να "περιποιηθούμε " κάτι πρεζόνια που την πέφτουν
να ληστέψουν τους πελάτες
Έστω, να τους τρομάξουμε .
Προσοχή, στα Κολωνού προς Πειραιώς
Ακόμα και μόνο να τους φωνάξουμε ότι έρχεται η Αστυνομία
θα φύγουν και δεν θα ξαναπατήσουν για αρκετό καιρό.
Αν έχει κάποιος κανένα πιτ μπουλ, να έρθει μαζί μας
Το κακό έχει παραγίνει
Η Αστυνομία ΔΕΝ κα΄νει περιπολίες στις περιοχές
των μπου., σε αντίθεση με τις περιοχές τις αντίστοιχες
σε Άμστερνταμ κτλ
![]()
τουλάχιστον να πηγαίνετε 2 μαζί ή 3 τα βράδια
απογευμα δε την εχω δει πρωι ποτε δε την εχω παρει γιατι εχω ακουσει απο κριτικες οτι ειναι φολα απλα ξερω οτι δινει κωλοH Ειρηνη δουλευει και πρωι ?
Παντα απογευμα την θυμαμαι
γύρω στις 1930-2000 ξεκινάει βάρδιαH Ειρηνη δουλευει και πρωι ?
Παντα απογευμα την θυμαμαι
Τι βραδιά ηταν φίλε μου?Καλησπερίζω την παρέα,
Βόλτα Φυλής και πέριξ σήμερα όπου τελικά κατέληξα στο Φωκαίας 25 όροφο ανεβαίνοντας εντελώς τυχαία και εξεπίτηδες μπας και έχει έρθει κανένα καινούργιο τεμάχιο.
Πράγματι, στο σαλόνι βγήκε η Κάιλι. Μελαχρινό κοντοπούτανο εκ Βουλγαρίας. Μοντελέ κορμί με 2-3 κιλάκια παραπάνω για να έρθει στο τέλειο για το ύψος της, φουλ στα τατουάζ, φτιαγμένα άκρα και χείλη. Σφιχτό κορμί, ωραίο κωλαράκι πεταχτό, απαλό δέρμα και 1,5άρι βυζί. Είναι 24χρονών, πεντακάθαρη και μοσχομυριστή αφού όταν τελειώσαμε ξαναέκανε μπάνιο. Το πρόγραμμά της απλό.
Έσκασε με ροζ εσώρουχα και τακούνια χαμογελαστή στο σαλόνι.
Επειδή έχω μία αδυναμία στα σκυλέ κοντοπούτανα, έδωσα το 20άρικο εύκολα και πέρασα δωμάτιο για να δοκιμάσουμε και τίποτα καινούργιο.
Το κορίτσι μιλάει αρκετά μέτρια αγγλικά, ωστόσο μπήκε και ξεκινήσαμε παιχνίδι στα όρθια, αφού της έβγαλα το σουτιέν και την έγλειψα, έτριβε το καβλί μου στα μπούτια της. Άρπαξε τον καβλωμένο πούτσο μου με το χέρι της και με οδήγησε στο κρεββάτι.
Τα υπόλοιπα στην κριτική
![]()
2η και μάλλον συνεχίζει και 3η.Τι βραδιά ηταν φίλε μου?
Η τυπισσα ειναι μια κινητη φολα, σε κανεναν δεν εχει κανει καλο κρεβατι, σε καμια θητεια, σε καμια βαρδια.Κολωνου 11 ισόγειο Ρόζα μιλφ ξανθοβαμμενο με σέξι μουτράκι και απλο στα 10 ευρω πρόγραμμα δοκιμάστηκε και θα ανέβει κριτική.
Χρόνια πολλά, Δημήτρηχχχ! Εύχομαι υγεία, ευτυχία και πολλούς ΑΚΑ πρωκτοαιδοιακους κρεμπιεδες!Λάϊβ τωρα metaksurgio !
Κολωνου 11 ισόγειο Ρόζα μιλφ ξανθοβαμμενο με σέξι μουτράκι και απλο στα 10 ευρω πρόγραμμα δοκιμάστηκε και θα ανέβει κριτική.
Κολωνου 32 γωνία ειδα το Toyota Hybrid παρκαρισμένο απεξω και λεω της Ρίτας θα ναι... και οντως δούλευε η μουνάρα Ριτα απλο στα 15ε της εριξα ενα γαμησι και αυτής και περασα υπέροχα μετα τη φολα της Ροζας.
Κολωνου 27 λατινοσπιτο ισόγειο δυο κοπέλες Μπιανκα νταρντανα Κολομβιανη και Ναγια κοντοπουτανο σκουροδερμο με απλο στα 10 και οι δύο .
Κολωνου 27 υπόγειο Τζινα κολομβιανή μιλφ ψηλη με αφράτα μπούτια κενο στα μπροστινά δοντια και γυαλιά μυωπίας με απλό στα 10ε.
Στο Κολωνου 45 το χαρούμενο Ουκρανακι Ευα με το Bluetooth στο αυτί αναζητουσε δυνατό γαμιά για το μουνι της.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η πιπινα Χριστίνα απο το Ιασ 39 οροφος δεξια. Σεξυ φάτσα δυνατό κορμι φολα τελευταία φορα που την δοκίμασα. Απλο στα 10ε.
Η πιπινα Ναταλία ειναι στη Μολδαβία.
Στο σπιτι με τις Ουζμπεκες της καρδιάς μας ηταν η Κατερινα και η Μπέλα. Η κατερινα αδιάφορη μαυριδερη και η Μπελα η γνωστη απο το πορνομολ με τα μπόλικα τατουαζ.
Ακολουθεί ραντεβου με κορασίδα που λογω της ονομαστικής μου εορτής θα μου κανει δώρο το κουλούρι της με κρεμπιε. Αυτα ειναι δώρα...
Καλο σας βραδι !
Ακάλυπτε, εκτός του ότι η Ρόζα είναι γαριδογκόμενα με φάτσα κάτω του μετρίου,Η τυπισσα ειναι μια κινητη φολα, σε κανεναν δεν εχει κανει καλο κρεβατι, σε καμια θητεια, σε καμια βαρδια.
τις ειχα ριξει πολλες χυλοπιτες στο 19Α, γουσταρα να μπαινω στον οικο, να χαζευω τον κωλαθρο της, και μετα να απορριπτω την ξυνισμενη μαπα της η οποια επαιρνε βραβειο απαξιωσης, σε κοιταγε σαν να ειχες σκατα στο κουτελο ενα πραγμα.
Μην ψαρωσετε απο τον κωλο που θα δειτε στο σαλονι μαγκες, δεν θα σας αφησει να τον ευχαριστηθειτε.
H Ιρινα καπνίζει σαν φουγάρο της χαλυβουργικης..... 3 φορές που την έχω πάρει αρχές καλοκαιριού βρομοκοπουσε καπνό....δεν με χάλασε πολύ έτσι κ αλλιώς δεν έδωσα φιλιά. Στα του αγώνα είναι ένα καυλοραπανο που κάνει σωστή πορνοεπαγγελματικη δουλειά κ αυτό φαίνεται στα δωμάτια που γεμίζει......ΥΓ. Τόσο η κοπέλα όσο και η τσατσά έβηχαν αρκετά.
ο μάγος ο pickerΑκάλυπτε, εκτός του ότι η Ρόζα είναι γαριδογκόμενα με φάτσα κάτω του μετρίου,
επιβεβαιώνω και εγώ πως δεν πρέπει να έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ σταθερό πελάτη.
Πραγματικά απορώ πως επιβιώνει στη πιάτσα.
ποτέ κινητό, τσαντάκι ή κα'να laptop μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά αν φαίνονται. Με το που το αντιληφθεί ο άλλος θα σπάσει τζάμι για πλάκα.Kάποια πράγματα πρέπει να γράφονται για παραδειγματισμό. Πριν 10-15 περίπου απόγευμα πήγα να ιππεύσω την βανέσα και πάρκαρα το αυτοκινητό μου κοντά στο καφενεδάκι στην γωνία με την ιάσωνος για Ι20. Λέω δεν θα αργήσω να μην κουβαλάω κινητό κλπ , το είχα βάλει στο χώρο της πόρτας του οδηγού και ήταν κάπως ορατό με την κάρτα στο σκιάδο .
Ποσο έκανα περίπου 20λεπτά? γυρίζοντας είδα το τζάμι σπασμένο ολοσχερώς με το κινητό και την κάρτα εξαφανισμένα , το ντουλαπάκι ανοικτό και όλα τα πράγματα διασκορπισμένα στα καθίσματα.
Μένω μακριά και μέχρι να πάρω τηλ να ακυρωσω την κάρτα και ύστερα από ενημέρωση της τράπεζας στις κινήσεις λογαριασμου έμαθα ότι είχαν παίξει σε ΟΠΑΠ σταδιακά 3 φορές από 40 ευρώ..
όλη η ζημιά μου στοίχισε 500 ευρώ (μεταχειρισμένο τζάμι σε παλιό αυτοκίνητο) ...πρώτη φορά άφησα κινητό σε αμάξι ...πόσο μαλάκας..
Η Αlpha σε 2η συναλλαγη με τετοια ποσα ζηταει pin,μου ειχε συμβει στα M&S στην Αιολου.Kάποια πράγματα πρέπει να γράφονται για παραδειγματισμό. Πριν 10-15 περίπου απόγευμα πήγα να ιππεύσω την βανέσα και πάρκαρα το αυτοκινητό μου κοντά στο καφενεδάκι στην γωνία με την ιάσωνος για Ι20. Λέω δεν θα αργήσω να μην κουβαλάω κινητό κλπ , το είχα βάλει στο χώρο της πόρτας του οδηγού και ήταν κάπως ορατό με την κάρτα στο σκιάδο .
Ποσο έκανα περίπου 20λεπτά? γυρίζοντας είδα το τζάμι σπασμένο ολοσχερώς με το κινητό και την κάρτα εξαφανισμένα , το ντουλαπάκι ανοικτό και όλα τα πράγματα διασκορπισμένα στα καθίσματα.
Μένω μακριά και μέχρι να πάρω τηλ να ακυρωσω την κάρτα και ύστερα από ενημέρωση της τράπεζας στις κινήσεις λογαριασμου έμαθα ότι είχαν παίξει σε ΟΠΑΠ σταδιακά 3 φορές από 40 ευρώ..
όλη η ζημιά μου στοίχισε 500 ευρώ (μεταχειρισμένο τζάμι σε παλιό αυτοκίνητο) ...πρώτη φορά άφησα κινητό σε αμάξι ...πόσο μαλάκας..