EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.914
- Πόντοι
- 19.485
Μου φαίνεται οτι βλέπεις φαντάσματα. Το ότι είσαι 13 χρόνια μέλος δεν λέει κάτι. Υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Αλλιώς να μην επιτρέπεται στα νέα μέλη να κάνουν κριτική που δεν αρέσει στους "παλιούς". Βγάλατε το συμπέρασμα ότι η κριτική ήταν από την ίδια ή κάποιον δικό της και τους είπες και μπράβο που έγραψαν την κριτική στα ελληνικά , ενώ είναι αλλοδαποί. Ότι μπορεί ο συγκεκριμένος να πήγε και να πέρασε ωραία δεν σου πέρασε από το μυαλό. Ούτε ότι μπορεί να μιλάει καλυτερα ελληνικά από εσένα γιατι τυχαίνει να είναι Έλληνας.Λες άτομο ΝΕΟ με μία μόνο κριτική. Τι περίεργο . Νέα εγγραφή στο σάιτ και να μην κάνει κατευθείαν 200 κριτικές σε 3 μέρες. Πολύ περίεργο.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. Πουαρό. Να σε πάρει η αστυνομία να εξιχνιάζεις εγκλήματα. Να βάλετε όμως και σημείωση ότι τα νέα μέλη δεν επιτρέπεται να κάνουν κριτική που δεν εγκρίνουν οι Πουαρό.
δεν πιστεύω πως βλέπω φαντάσματα, μάλλον βλέπω κλώνους! ούτως ή άλλως η κοπέλα αυτή ΔΕΝ έχει κακές κριτικές, έχει ΚΑΙ από μένα ΚΑΛΗ κριτική! Να μου την φιλήσεις, άυριο ΑΝ πάει ίσως να την δω (όχι να γαμήσω) έχω δουλειά εκεί τριγύρω! είναι φοβερό που γράφτηκες απλά να με παραθέσεις! Αλήθεια το σκυλάκι της πως το λένε? (όχι εσύ, αυτό που έχει)