Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.362
- Πόντοι
- 4.510
Χαχαχαχα κατάλαβα.... μακρυάΌχι φίλε απλά αντροφαιρνει λίγο
Μπες και ξεκωλιασε την
Χαχαχαχα κατάλαβα.... μακρυάΌχι φίλε απλά αντροφαιρνει λίγο
Μπες και ξεκωλιασε την
Ίσως να σου κάνει η γκιλφ Αντριαννα στο Αγκυρας 12βΓνωριζει καποιος εαν παιζει βυζι σαν της αλιονας απο Διδύμου 18Α σε αλλο οικο? δηλαδη παρομοιο μεγεθος και πλαστικο κυριως?
ευχαριστω φιλε μου, θα παω να δω!!Ίσως να σου κάνει η γκιλφ Αντριαννα στο Αγκυρας 12β
α ρε Χυσίνα... ακόμα σε τσούζει που σε έκλασε η Εβελίνα... μια ζωή με αυτήν θα ασχολείσαι...Χαχαχαχαχα πάει με άντρες μόνο στο ντελο …εκτός ντελου μόνο με τον -την άνδρα της με τα γυαλάκια ..χαχαχα
Δεν γνωρίζω φίλε, έχω να περάσω πολύ καιρό.Η μηρα που ήταν εκεί αναγράφεται αυτόν τον καιρό στο παρουσιολογιο του συγκεκριμένου οικου;
Η καλύτερη επιλογή στην απογευματινή βάρδια...Μόλις γαμισα τη μουναρα Ρίτα στο Κολονού 32.
Το καλό είναι πος από αύριο θα ξεκινά από τις 17:00
Δεν είναι για χόρταση όμως, γιατί άμα της βαρεθούμε καήκαμε μετά.γ
Η καλύτερη επιλογή στην απογευματινή βάρδια...
Στην τελευταία καταθεση μου η Ρίτα δεχτηκε ποδολαγνεία και γαμπολαγνεια. Πεντακαθαρη και περιποιημένη εννοείται.
Για ποια γίνεται το λαικό προσκύνημα;Έχουν και τα δίκια τους οι τσατσαδες...
μαλον για την Ευα Bluetooth.Για ποια γίνεται το λαικό προσκύνημα;![]()
Εύα Bluetooth λέειμαλον για την Ευα Bluetooth.
ψάχνει απεγνωσμένα δυνατό γαμιά για το μουνί της και δε βρίσκει.
φίλε έκλαψα με την περιγραφή σου!! θεούλης!!Μάγκες πέρασα από Ιωαννίνων 3 για να δω την διάσημη γυρολόγο την Ζιζέλ έφυγα τρέχοντας γιατί ήταν σαν τη μούμια του Τουταγχαμών ! Δυνατό σώμα δν λέω αλλά η μάπα τρομακτική !
Μύστη, μόλις κατοχυρωσες πνευματικά τον όρο γαμπολαγνεια!Η καλύτερη επιλογή στην απογευματινή βάρδια...
Στην τελευταία καταθεση μου η Ρίτα δεχτηκε ποδολαγνεία και γαμπολαγνεια. Πεντακαθαρη και περιποιημένη εννοείται.