Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Έλεος ρε μαν, ειρωνικά το είπα...ναι αλλά αν είναι τραβέλι όπως λένε και σου τον πετάξει όξω και σου πει "γύρνα κι εσύ τώρα", τι κάνεις;
![]()

Έλεος ρε μαν, ειρωνικά το είπα...ναι αλλά αν είναι τραβέλι όπως λένε και σου τον πετάξει όξω και σου πει "γύρνα κι εσύ τώρα", τι κάνεις;
![]()
ε μα κι εγώ πλάκα έκανα, μη με παρεξηγείςΈλεος ρε μαν, ειρωνικά το είπα...![]()
Πορνοσκυλί μασκότ είδα χθες στο Κολωνού 32 που δούλευε η Ρίτα, κουρεμένο και χτενισμένο σαν μπιμπελό! Τι τραβάνε κι αυτά τα ζώα με τους/τις βλαμμένες ιδιοκτήτες τους...![]()
Φίλε την είδες αυτοπροσώπως την κωλάρα της ή είναι η καινούργια Σιμόνα που δουλεύει Φωκ24 και Φιλιππίδου 11? και αν σε ποιον οίκο και ποια βάρδια? Την έχω άχτι την κωλάρα της κι ας φάω φόλα... επισης ειδα οτι επεστρεψε η σιμονα με την κωλαρα; Την εχει παρει κανεις; Μου φανηκε πολυ ευδιαθετη στο σαλονι πρωτη φορα την βλεπω ετσι
Μαλακα το ξανθό το τραβελακι είχα πει να του δώσω ένα 20αρι να το πιπωσω αλλά δεν μου έκατσε. Ένα τραβελακι μου άρεσε κι εμένα αλλά δεν! Ασταδιαλα!!Στο ξανθό τραβελάκι πρέπει να το δίνουν μάγε. Γιαυτό πιπώνει μόνο και δεν κάθεται να την γαμήσουν...
![]()
φυλης 84 ισογειο 3η βαρδια την πετυχα, σχετικα προσφατα.Φίλε την είδες αυτοπροσώπως την κωλάρα της ή είναι η καινούργια Σιμόνα που δουλεύει Φωκ24 και Φιλιππίδου 11? και αν σε ποιον οίκο και ποια βάρδια? Την έχω άχτι την κωλάρα της κι ας φάω φόλα.
Υ.Γ. το nickname σου από τα κορυφαία στο bou
Η Αλεξάνδρα ειναι στο 1α το γωνιακό. Το 1γ' ειναι αυτο κολλητα σχεδόν στο μεταλλικο φράχτη. Δε νομιζω να τα εχω μπερδέψει και εγώΠριν από λίγο πηγα Ιάσωνος για την Λίλιαν στο Ιάσωνος 1Γ αλλά ήταν μια χοντρή ονόματι Αλεξάνδρα , μάλλον ο φιλος που το ανέφερε έκανε λάθος , γενικά η κατάσταση εκεί στην αρχή του Ιάσωνος είναι τραγικά με πρεζονια να τρυπιούνται και πουτανες να είναι χοντρές κ άσχημες , είχα καιρό να πάω προς τα εκεί ….
Ευχαριστώ πολύ papaφυλης 84 ισογειο 3η βαρδια την πετυχα, σχετικα προσφατα.
η παλια ειναι, δεν ειναι καινουρια.
στις αρχες της στα 27αρια, επαιζε καλη μπαλα μεσα και με φρι μπλοου, ειχα κανει καλα γαμησια.
οταν εφυγε απο εκει και πηγε αλλου, στα πιο κεντρικα και καλα, εγινε ξεπετουα και με πολυ αοσμο σερβις.
ηταν και αγενης στο σαλονι, επειδη δεν εμπαινες μερικες φορες, εχω παλιες ενημερωσεις αμα θες να δεις που την κραζω.
τωρα που ξαναγυρισε ομως, τι να σου πω ?
αμα σου κανει μπες να δοκιμασεις, αμα δεν, πανε παρακατω... αυτο λεω σε ολους.
Τα μπέρδεψες χαχαχαχαχαχα δεν πειράζει , το 1α είναι το γωνιακό το 1β είναι στην μέση που έχει οίκο και αριστερά και δεξιά όπως μπαίνεις και πιο δεξιά είναι το 1ΓΗ Αλεξάνδρα ειναι στο 1α το γωνιακό. Το 1γ' ειναι αυτο κολλητα σχεδόν στο μεταλλικο φράχτη. Δε νομιζω να τα εχω μπερδέψει και εγώ![]()
Στον όροφο είναι τραβελος το απόγευμα.
Ποια τσατσά λέτε ότι γαμήσατε ρε μλκες; οι μόνες που παίζουν εκεί είναι μια καλούλα χοντρή με κοντό μαλί που νομίζεις ότι είναι μέλος του φιλόπτωχου της εκκλησίας και ένα ξανθό τρανσφόρμερ που συνήθως φοράει τζιν κι έχει αγκαλιά ένα σκυλάκι τσέπης.
Τη (μ)παλεύετε καθόλου;
Παίχτη μη μασάς. Η συγκεκριμένη παίζει να φολιάζει και το γκόμενο της.
Θα σου ευχηθώ παραταύτα ταχεία επιστροφ
Καλο απογευμα Φιλε Σεβας....οσες φορες ειχα περασει η ξανθια μου εβγαζε κατι σε τραβελι....ευγενικοτατη βεβαια αλλα ....μηπως λενε την συγκεκριμενη???η κανουμε λαθος????
Ποια τσατσά λέτε ότι γαμήσατε ρε μλκες; οι μόνες που παίζουν εκεί είναι μια καλούλα χοντρή με κοντό μαλί που νομίζεις ότι είναι μέλος του φιλόπτωχου της εκκλησίας και ένα ξανθό τρανσφόρμερ που συνήθως φοράει τζιν κι έχει αγκαλιά ένα σκυλάκι τσέπης.
Τη (μ)παλεύετε καθόλου;
Τυπε δε μπορουνε να ξεχωρίσουνε τα τρανσφορμερ με τα 3 ποδια απο τις κανονικες γυναίκες και μετα εχουν παραπονα για την εμφανιση των κορασίδων του μεταξιού που ειναι 100% θηλυκά.Στον όροφο είναι τραβελος το απόγευμα.
Καλησπέρα την Κλεοπάτρα που την βρήκες και τι βάρδια αν θυμάσαι? Σε ευχαριστώ.Πηρα προχθες την φολομαρια κλασικα απλα επειδη ειναι μουναρα και ας ξερω οτι ειναι φολα, την επομενη μερα δεν ειχα ωρεξη για γαμισι τον εδωσα πιπα στην κλεοπατρα και μετα στην εμιλι και στις 2 λογω βυζιων η 2η το εχει στο τσιμπουκι πολυ η 1η εχει βυζια για χυσιμο.
Επισης αυτη που με εχει καυλωσει περισσοτερο ειναι μια τσατσα οπως λεει και το παιδι πανω η ξανθια αυτη την παρακαλεσα για την γαμησω αλλα μου ειπε το ιδιο να μπει μαζι με την αλλη το ηθελα αλλα η πουτανα δεν βλεπεται η τσατσα ομως πολυ με καυλωσε μακαρι να ειχε κανα σωστο μουνι να δουλευει εκει να αφησουμε χιλιαρικα, επισης ειδα οτι επεστρεψε η σιμονα με την κωλαρα; Την εχει παρει κανεις; Μου φανηκε πολυ ευδιαθετη στο σαλονι πρωτη φορα την βλεπω ετσι
Φίλε μου καλέ κάνει μπαμ η συγκεκριμένη.Τυπε δε μπορουνε να ξεχωρίσουνε τα τρανσφορμερ με τα 3 ποδια απο τις κανονικες γυναίκες και μετα εχουν παραπονα για την εμφανιση των κορασίδων του μεταξιού που ειναι 100% θηλυκά.![]()
Ότι ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΟ;;Φίλε μου καλέ κάνει μπαμ η συγκεκριμένη.
Οχι ότι είναι αγοράκι και μάλλον έχει εργαλείο,χαχαχαΌτι ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΟ;;![]()
Ε αυτό δεν είπα και εγώ;Οχι ότι είναι αγοράκι και μάλλον έχει εργαλείο,χαχαχα
Aυτήν εννοούν καλλιτέχνη, το διευκρίνησαν οι μερακλήδες μύστεςΚαλο απογευμα Φιλε Σεβας....οσες φορες ειχα περασει η ξανθια μου εβγαζε κατι σε τραβελι....ευγενικοτατη βεβαια αλλα ....μηπως λενε την συγκεκριμενη???η κανουμε λαθος????